Nerelerden Burs Alabilirim?
-
lan ben 30.589 benim hiçbi şahsım yokmu burs konusunda :(
-
Ya valla haci ya. Yani sinir oluyorum aslinda bu oss zamani boyle konularin acilmasindan. Lan tamam iyi yapmisiniz. E kardesim burda iyi yapamayanlarda var. 200binlerde surunen adamlarda var. (he, kim? ben mi yok caniim:3) Su tercih zamani adami zivanadan cikariyonuz lan.
RAAAAAAAAAAGGGGEEEEEEEEEEEE
Tahribatta bi kisiyi duymadimki sinavi kotu gecen. Herkes ilk 50binde abi maasallah. :B
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Ya valla haci ya. Yani sinir oluyorum aslinda bu oss zamani boyle konularin acilmasindan. Lan tamam iyi yapmisiniz. E kardesim burda iyi yapamayanlarda var. 200binlerde surunen adamlarda var. (he, kim? ben mi yok caniim:3) Su tercih zamani adami zivanadan cikariyonuz lan.
RAAAAAAAAAAGGGGEEEEEEEEEEEE
Tahribatta bi kisiyi duymadimki sinavi kotu gecen. Herkes ilk 50binde abi maasallah. :B
-----------------------------la hemen rage falan agır ol biarz :D nazar etme nolur çalış seninde olur :D
iyi puanlar yapanları tebrik ediyorum itü tercih edecek varsa pmden ulaşabilir elimden geldigince bilgi verirrim
-
bende 2. ogretim yazicam. bol bol bursa ihtiyacim var :D
-
RootB bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/Forum-Bilisim-Dunyasinda-Bilgisayar-Ogretmeni-Olmak-113251/
http://www.tahribat.com/Forum-Lys-Nasil-Gecti-113135/-/-/lalada/
bak dostum bu mesajlar ve üstteki linkteki konu sana ait , bok gibi geçti diyip de 23.mü oldun aslanım? Hee , 23.falan olmadığın kesin , o zaten kesin de , sen bu konuları açmasan da ben senin 23. olduğuna inanmazdım. Neden söyliyim mi , biraz acı olcak ama 23. olacak kapasiteye sahip değilsin. Forumdaki herkes de sana bunu söylemişti , sen hala 23. oldum diye ötüyosun , neyse böyle tatmin oluyosan devam et. Ne de olsa tahribatta seni pohpohlayacak adam çoktur. Boğaziçine gidiceksen adını soyadını söyle , okullar başlayınca hemen bakalım gerçekten 23.olmuş musun olmamış mısın ? hadi bakalım.
50.000 - 150.000 aralığında olduğunu tahmin ediyorum , doğru mu bildim?
-----------------------------rootb kimlik no verip gösterseydim demiştim azönceki posttan sonra ama şimdi bunu görünce vazgeçtim vermiycem.yalan söylüyorum ak ben paronoyağım onu bırak öylesine gerizekalıyımki alamıycağım bir bursun gidemiyceğim bir üniv in peşinden koşuyorum sen inekleşmeden iki soru çözemiyosundur belki ama çözenler var hocam.. o bahsedilen kötü geçen sınav 2. sınavdı meslek lisesi olduğum ve 9. dan sonra fen mat vs pek görmediğim için mat 2 de sıçtım...
yatay çizgiyatay çizgiyatay çizgi
musdawdaf bunu yazdı:
lalaladalalada da her neyse :D
ben boğaziçinde muhendıslık okuyom hocam sana burs kosullarından bahsettım ama gelceksen her konuda yardımcı olurum
simdi ben tam bilmiyom iyice bi öğren kyk ilk 100 u alıyormusun onu alıyorsan ben de bu yıl burs pörtfföyümü genişletecem :D
sana bi liste hazırlayıp verırım ona bakarsın ustune de kendın bıseler ekle 1000 lirayı rahat gecersin.
ama bolum ıcın bılgısayar ogretmenligi demıssın ama sen bi daha dusun hocam ne kdar ogretmenlık okuyan varsa yonetım bılısıme gecmeye calsııyodu haberın olsun
kararını kesınlestırınce pm at ona gore anlatıyım sana
-----------------------------pm atıyorum hocam :) allah razı olsun
-
hocam sınava nerde girdin memleketinde mi ?
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam istanbulda girdim ve su an istanbuldayım
aileyle aram kötü rest çektim hem çalışıp hem okumayı düşünüyodumda boğaziçinde sıkar dediler yürütemezmişim ki bencede öyle ondan burs arıyorum...
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------alli bunu yazdı:
aileyle aram kötü rest çektim hem çalışıp hem okumayı düşünüyodumda boğaziçinde sıkar dediler yürütemezmişim ki bencede öyle ondan burs arıyorum...
-----------------------------hemşerimmişsin ondan sordum . meslek lisesi mezunu için büyük başarı tebrik ederim . sıkar yürütemezsin diyenlere aldırış etme kazanmışsan kapasiten vardır. burs işini de dert etme boğaziçine gidip de burs alamayan yoktur heralde
-
alli bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------alli bunu yazdı:
-----------------------------hemşerimmişsin ondan sordum . meslek lisesi mezunu için büyük başarı tebrik ederim . sıkar yürütemezsin diyenlere aldırış etme kazanmışsan kapasiten vardır. burs işini de dert etme boğaziçine gidip de burs alamayan yoktur heralde
-----------------------------vay reyiz rizelimisin neresinden? benimde ad ali ak :D
-
bu yıl 20 tane farklı alanda ilk 100 var mq.
nasıl yapacaklarsa artık bursları.