Netflix Türkiye 2020 Top 10 (Film)
-
OverLord bunu yazdı
Bu listede the platform'un olmaması beni şaşırttı
Ha filmin sonu iyimiydi diye sorarsanız bence çok saçmaydı ama içerik olarak sağlam bi ana fikri var
Yukarıdakiler beni dinlemez çünkü yukarı doğru sıçamam hanımefendi.
O filmdeki göndermeleri herkes anlayamaz o yüzden. Platform'u beğendiysen aynı tarzda 1997 yapımı Cube ve 2013 yapımı Snowpiercer filminide öneririm.
-
Hepsi sikten , 10. hariç. O da işte yani dram sevenlere diyelim
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Hepsi *** , 10. hariç. O da işte yani dram sevenlere diyelim
Netflixi bebe belik izliyor da ondan :))) sağlam bir seyirci potansiyeli yok işte ne yazık ki
-
Darkparadise bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Netflixi bebe belik izliyor da ondan :))) sağlam bir seyirci potansiyeli yok işte ne yazık ki
Netflix ısrarla cinsellik soslu şu potansiyelde tüketici olacaksın dayatmasında amazon ise bunun değişik versiyonunda hala springfield coperfield kampı içerikli ergen kafası.Çok uğraşmıyorum YouTube daha anonim bana göre sonrasını tahmin edemem
-
mkyb bunu yazdı
Yedinci Koğuştaki Mucize zaten Kore yapımı bir filmden uyarlama. Ben bu ara Kore sinemasına sardım. Ergenlerin izlediği dizilerin yanısıra filmleri gayet başarılı.
hocam koreden öneri dizi olarak Hilleo (komedi,suç,aksiyon 1 sezon) ve Sigeuneol (drama ama aşırı yüklü değil,fantezi ve suçta var bu da 1 sezon).
film olarak Lady Vengeance,Daeho tavsiye ederim.
-
Darkparadise bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
21yy a baçaaam girsin aqü. Vasatlığın yüzyılı her tutan her para kazanan her değer verilen şey vasat PÜH
https://fuckthe21stcentury.com/
ona göre gençler , akımımızı markalaştırmışız biz UU.
@buzukatak facebook ve twitter sonrası burada da yayıyorum manifestomuzu ajksdhajsdh -
365 filminin liderliğiyle bir kez daha ülkece abazanlığın tavan olduğu ispatlanmış oldu :)
-
zengo top 10'a girmiş vay ameka.
-
shivo bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yedinci Koğuştaki Mucize zaten Kore yapımı bir filmden uyarlama. Ben bu ara Kore sinemasına sardım. Ergenlerin izlediği dizilerin yanısıra filmleri gayet başarılı.
(YT_videosu)
hocam koreden öneri dizi olarak Hilleo (komedi,suç,aksiyon 1 sezon) ve Sigeuneol (drama ama aşırı yüklü değil,fantezi ve suçta var bu da 1 sezon).
film olarak Lady Vengeance,Daeho tavsiye ederim.
bu Kore Filmleri bir tek bana mı böyle geliyor; sanki laboratuvar ortamında çekilmiş, oyuncular da laboratuvar'dan çıkmış, gibi.
son derece Yapay görünüyor.
Tamam, diğer filmlerde de sahneler yapay ve hazırlanıyor, lâkin bunlar dâhâ bi sunî gibi geliyor.
o Cube serisini yapan yönetmeni de, yapımcısını da Eşekler kovalasın. ^^`
-
Eltilerin savaşı başarılı asdfsadfsadfsad