Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı
-
netflix'de türkçe dublaj izlemeyin boğulursunuz :D bu arada narcos spoileri veren adamı kınıyorum
-
az önce bir aylık beleş üyelik açtım beğenirsem 4 kişi toplaşırız artık
-
Az önce haberi gördüm. Tamamen Türkçe olmuş artık site;
-
coLin bunu yazdı
Az önce haberi gördüm. Tamamen Türkçe olmuş artık site;
oha.. ben şok ben wefad ben ölü :D (öyle miydi o?)
-
Şaşılacak bi şey yok. Leyla ile Mecnun, Ezel, Suskunlar vs sağlam Türk dizileri eklenmeye başlanmış. Behzat Ç tekrardan çekilecek haberleri var son 2 aydır. Çekildiği döeneme göre sansür olayının boku çıktığı için Netflix'e gelse ne güzel olur Behzat amirim. Sansürsüz olarak izleriz.
-
Yav beyler size zahmet, ben daha hesabı açmadım, hesabı olanlar bi bakabilirler mi X-Files var mı?
Varsa da hangi sezonlar var. 9+1 olması lazım. Türkçe altyazı durumu nedir falan.
Eğer varsa hemen hesap alıcam.
-
SkynetX bunu yazdı
Yav beyler size zahmet, ben daha hesabı açmadım, hesabı olanlar bi bakabilirler mi X-Files var mı?
Varsa da hangi sezonlar var. 9+1 olması lazım. Türkçe altyazı durumu nedir falan.
hocam x-files var gözüküyor ama türkiye ye açmamışlar. vpn ile girebilirsin ama uğraştırır. belki ilerleyen zamanlarda onuda eklerler türkiye için.
-
SkynetX bunu yazdı
Onun yayın hakkı Fox TV'de. Türkiye'dede temsilcisi olduğundan dolayı teliften dolayı bize açık değil. The Walking Dead'da bu şekildeymiş.
-
@BerkayCit @mkyb
Sağolun hocalar. Eksik olmayın.
Şu Fox un telif haklarından gına geldi artık. Devamlı sorun çıkartıyorlar.
-
bi ay bedava vermişler ama kredi kartı istiyor
kaliteyi nasıl ayarlıycam bulamadım :D
https://twitter.com/netflixturkiye