Netlimitsizcilere Geçmiş Olsun
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
o6u2 bunu yazdı:
kotayı geçince 1 mbite düşecekse, millet neden sabit 1 mbps kullansın ki bundan sonra ?
-----------------------------Bu da ayrı bir zekâ :)
-----------------------------haksızsam söyle hocam :D
-
o6u2 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
kotayı geçince 1 mbite düşecekse, millet neden sabit 1 mbps kullansın ki bundan sonra ?
-----------------------------Bu da ayrı bir zekâ :)
-----------------------------haksızsam söyle hocam :D
-----------------------------Haklısın tabii ne diyim :)
-
1mbite düştüğünü falan kim yumurtladı?
-
benim için bir sorun teşkil etmiyor zaten altyapıları bulunduğum yerde 1 megabiti zor destekliyor..
bu hizmetlerine karşı ttnet 'e yıllık ödediğim tutar: 600 TL en çok ona yanıyorum işte..
-
lanetliyoruz
-
husnuweb bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------01/08/2010 tarihinden itibaren TTnet Netlimitsiz paket 8mbite kadar olan tarifedeki kullanıcılardan zte ve huawei portlarda çalışan abonelerin hızları 15 gb kotayı geçtikleri an 1024/800 kbps hıza düşürülecektir.
-----------------------------zte ve huawei port nedir ?
-----------------------------dslam markaları bunlar. Şu anda en iyiler zte(mgate) , huwaei ve alcatel(jasmin) DSLAM'lerdir.
-
husnuweb bunu yazdı:
1mbite düştüğünü falan kim yumurtladı?
-----------------------------Kimse öyle bir şey yumurtlamadı.
http://www.tahribat.com/Forum-Netlimitsizcilere-Gecmis-Olsun-118608/4/#1341369
http://www.tahribat.com/Forum-Netlimitsizcilere-Gecmis-Olsun-118608/2/#1341204
-
Limiti ilk hafta aştığımızdan ve ttnet bundan böyle 15 gb'ı aşanı dürteceğinden dolayı mecburen 2mibt sınırsıza geçtik. Kafam girsin ttnet'e.
-
Ben hep bunu bekledim gülmek için :D
geçmedim inatla :D
-
malesef a.q 3 gündür 512 kb çekiyorum interneti bu ay kapattırıyodum son 10 gün kalmıştı dosya indirecem diye gittim 640 gb hard disk aldım geldim eve 1 gün sonra 512 kb ye düşmüş net daha intereti kullanmıyorum rapidshare hotfile hesapta boşa gitti pisi pisene para gitti harddiskte öyle ttnetin a.koyim