Netten Ufaktan Para Kazanacağım Bir Sistem Varmı?
-
İnternetten (bilgisayar ile) fazla aşırı zamanımı almayacak günün küçük kısmını vakit ayırarak para kazanacağım sistemler varmı?
Anket doldurma, reklam izleme, reklam tıklama vs vs gibi.
Parayı da paypal hesabıma atacak güvenilir sistemler varmı?
-
bc.vc var.Linklere tıklatıp para kazanıyorsun.
-
Hocam kazanırsında çok fazla birşey bekleme.İnan kazanmak için harcadığını elektriği karşılamaz kazanacağın miktar.Yatırım yapmadan pek fazla birşey elde edemezsin bence.
-
para33 diye bi site vardı mürit yaptıydı sistemi test ederken sorunu yoktu sonra götü kalktı..
-
Hocam eğer bir yeteneğin varsa fiverr.com araştır belki sana uygun birşey vardır.
-
Bu cevabı dalga geçmeden yazıyorum ciddiyim yani
Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye
tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada
ve su an bir araba aldi birde motorsiklet bilmem anlatabildim mi
netten ufak iş fırsatı
-
Mezantalac bunu yazdı
Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye
tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada
netten ufak iş fırsatı
hangi siteydi hacim ?
@bolvadinli
bedava bitcoin veren siteler var, ortalama 15-20 tane site var boyle. haftada 0.10 btc falan yapabilirsin.
-
Mezantalac bunu yazdı
netten ufak iş fırsatı
pm atıldı :D
ahahahaa :D
-
hocam ptc sitelerine bak derim. ilk baslarda az kazandiriyor ama ufak bi yatirimla hemen buyuyebilirsin. az az kazandiriyor ama olsun hic yoktan iyidir. diger ptc sitelerine gore tik basina daha fazla para veriyor.
bakmak istersen referans linkimi vereyim.
http://probux.com/?r=ercanizdemen
sorun olursa ozelden pm atabilirsin -
bilgi birikimi şart
-
youtube ama uğraştırıcı ama uğraştığının değerini iyi alıyorsun