folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Network Marketing Hakkında Ciddi Yardım

Network Marketing Hakkında Ciddi Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ben bir ara sırf bi hatun yüzünden gittim ( ama sonradan hatundan intikamımı aldım :)

Çok cool takıldım.Sanki bok gibi param varmış gibi rol yaptım. su kadar para kazanırsın diyorlar zaten daha fazlasını kazanıyorum diyorum.Yok son model su arabadan alsan olmazmı diyorlar zaten var diyorum.Ama ciddi ciddi bu kekler beni zengin sandı :) sonra şu kadar kazanırsın bu kadar kazanırsın muhabbeti ile beni etkileyemeyeceklerini anlayınca basladılar o zaman madem paraya ihtyacın yok şu kuruma bağıslarsın fakirlere ogrencilere yardım edersin muhabbetine girdiler cünkü onlara zaten yardım yapıyorum dersem daha fazla yaparsın zararı mı var diye laf yapacaklardı :) o kadar adiler...

neyse tamam ben ugrarım dedim :D hatunuda götrdüm bidahada ne hatunla ne onlarla gorstum :)

ama gidin gorun komik oluyor.Ozellikle ceneniz iyi laf yaparsa ve zeki biriyseniz cok eglenirsiniz :)

Not :  Bu arada gecenler bi arkadaş var yazık aklına girmişler gedi bana soruyor boyle boyle birsey varmıs networlu marketli sen o kablolardan yapıyordun bilgisayarcısın anlarsın o kadar anlattıkları kadar para var mı bu işte diye sordu :)

gülsemmi ağlasammı sasırdım..

sonuc itibari ile ne kadar network marketing varsa a.q

swordfish tarafından 19/Ağu/13 01:53 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Bu sey bildigin gerizekali turnusolu.

Liseden bi arkadas bigun aradi cok onemli gorusmemiz lazim falan filan tutturdu saat verdi bilmemne, olum diyorum hayirdir; yav sen gel surpriz olsun, cok sevinicen, soyliyemem simdi felan zirvaladi. Elemanda beni severdi zamaninda ayib olmasin dedim kaktim gittim. 2 tane takim elbiseli hemcinsiyle beni bekliolar. Klasik seyleri anlatmaya basladi ki ben bunlarin agzina sictim kalktim geldim.

Bizimki halen faceten zengin olacam araba alacam ucacam kacacam triplerinde takim elbiseli ergen ergen fotolar paylasiyor.

O degil bu gerizekalilarin yuzunden tepedikiler ii para kazaniyor. O zoruma gitmiyor degil. Ki ulkede gerizekali kitligi yok; bunlarda yeterince gerizekali bulursa kayda deger seyler kazanabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı

Bu sey bildigin gerizekali turnusolu.

Liseden bi arkadas bigun aradi cok onemli gorusmemiz lazim falan filan tutturdu saat verdi bilmemne, olum diyorum hayirdir; yav sen gel surpriz olsun, cok sevinicen, soyliyemem simdi felan zirvaladi. Elemanda beni severdi zamaninda ayib olmasin dedim kaktim gittim. 2 tane takim elbiseli hemcinsiyle beni bekliolar. Klasik seyleri anlatmaya basladi ki ben bunlarin agzina sictim kalktim geldim.

Bizimki halen faceten zengin olacam araba alacam ucacam kacacam triplerinde takim elbiseli ergen ergen fotolar paylasiyor.

O degil bu gerizekalilarin yuzunden tepedikiler ii para kazaniyor. O zoruma gitmiyor degil. Ki ulkede gerizekali kitligi yok; bunlarda yeterince gerizekali bulursa kayda deger seyler kazanabilir.

yazdıklarını okuyunca acaba bu anlattığın arkadaş ortak arkadaşımız mı diye geçirdim aklımdan hocam,noktası noktasına uyan bir arkadaş var bende de. Durmadan dediğin gibi paylasımlar yapıyor,şafak sayar gibi bir gün sayıyor sanırım genel bi toplantıları olacakmıs onun sayımı :)

Yasak gelcekti bir ara bu tip saadet zincirlerine ama ne oldu ne bitti haberim yok.

less than one, more than zero.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Beyler şiddetle çözüm değilmiş bize yok vazgeçim falan demişti gitmiş karttan 1500 tl çektirmiş , dün ve bugunde haliç kongre merkezinde seminerleri varmış 3500 kişilermiş falan 2 ay sonra arabamı alacam falan diyor amk doğrumu böyle birşey böyle birşey olursa harbi rezil rüsva olduğumun vaktidir.İşte bana inanmıyorsunuz ama hepiniz farkına varacaksınız 2 hafta sonra galaxy mega alacam 5 sunum yapıp bünmeye dahil edersem falan 2 ay sonrada arabamı alacam falan dedi beyler ne diyorsunuz ? varmı aslı.

bunu 9aydır diyen arkadaşlarım var, adamların çay paralarını sigarasını fln biz karşılıyoruz he de geç:D

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    sosyopatmanik bunu yazdı

http://megaholdingsgercegi.com/ 

bide site acmıslar network işi yalan ıs tamamen 

dolandırma ısıdır nasıl 3500 kişi gelir arkadaş akıl alır iş degıl 3500 x 1500 lira millet kısa yoldan zengın olma derdıne düşerse olacak olan bu 

sabahtan akşama köpek gibi çalıştım aldıgım para 300 lira amk bunlar 2 haftada araba alıyorlar. varsa yontemı bızde gıdelım hıc kasmayalım 

o eğitim dedikleri seminerlerde ücretli 50lira flndı yanlıs hatırlamıyorsam

3500x50 =175000 tl eder vay amk dedirtiyor insana

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

İnsanın dalgınlığına gelir bi an katılır eder o kişilere birşey demiyorumda,aylarca 5 kuruş almayıp inatla savunanları anlamak güç :S

Benimde bir tanıdık katılacaktı,saçmalama dedim anlattım pek takmadı,bir nevi heyecan arıyordu kendine.

Sonunda vazgeçti ama,bu insanlara matematiksel olarak bu zincirin çökmek zorunda olduğunu anlatmak lazım. Sonuçta illaki bir yerde büyüme hızı nüfus artışına oranla sıçacak,saadet zinciri gibi bi anda patlayacak sonra.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

işin bokunun çıktığının belgesi

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25506601.asp

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

o değil de baldızın arabayı almış olması gerek şimdiye kadar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Aynı arkadaslar vs bizzat öz kardesim dün geldiler yine ikna çabaları :)

Yakın arkadaslarımdan birine 2000tl itelemişler dün itibariyle..

Aradım olum verirken niye sormadın amk 1 lira maaş alıyosun hergün makarna yiyosun :) 2 lirayı tak diye vermişsin aldığım cevap şu;

Ben işi biliyom olum sen yarın akşam gel anlatıcam parayı bulucaz...

Hala bu işin aslını çözebilmiş değilim insanları hipnotize mi ediyolar yahu..

Kardesimle iddiaya girdik 1 seneye altına araba çekecekmiş falan tamam dedim 3.20d 2010 model bmw al 06.01.2015 tarihine kadar kırmızı tanga giyip sokakta gezecem.

kac para la dedi o araba dedim 80bin fln heralde

herifler aralarında bi gülüştüler 80binlira ne ki der gibi..

Haklarında hayırlısı :))

Az daha kovalayıp siyasi parti kursalar... bunlardan da cemaat olur yane geniş ağa var :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    BosnaK bunu yazdı

Aynı arkadaslar vs bizzat öz kardesim dün geldiler yine ikna çabaları :)

Yakın arkadaslarımdan birine 2000tl itelemişler dün itibariyle..

Aradım olum verirken niye sormadın amk 1 lira maaş alıyosun hergün makarna yiyosun :) 2 lirayı tak diye vermişsin aldığım cevap şu;

Ben işi biliyom olum sen yarın akşam gel anlatıcam parayı bulucaz...

Hala bu işin aslını çözebilmiş değilim insanları hipnotize mi ediyolar yahu..

Kardesimle iddiaya girdik 1 seneye altına araba çekecekmiş falan tamam dedim 3.20d 2010 model bmw al 06.01.2015 tarihine kadar kırmızı tanga giyip sokakta gezecem.

kac para la dedi o araba dedim 80bin fln heralde

herifler aralarında bi gülüştüler 80binlira ne ki der gibi..

Haklarında hayırlısı :))

Az daha kovalayıp siyasi parti kursalar... bunlardan da cemaat olur yane geniş ağa var :D

Allah sabır versin hocam abim bu işlere girse abilikten reddederim yıllarca da görüşmem muhtemelen :D

.
Toplam Hit: 4450 Toplam Mesaj: 57