Nibiru İs On İts Way?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=hy1xlRcoY6E&feature=related

hakketen inanasim geldi acaba geliyomu ? son yillarda olan depremler tusunamiler hortumlar hic olagan gelmiyor bana ....

nereye gidiyoz?

ermis sihimizdan cevap bekliyoz

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Hocam son 10 yıldır olan deprem,tsunami vs. harbi hiç örneğiyle bu kadar karşılaşılmamış şeyler.

Al gore'undu galiba bi elemanın küresel ısınma belgeselinde izlemiştim. Dünyada ara sıra böyle çalkalanmalar oluyormuş düzenli olarak.

Ama şuan o düzenin aşırı uçlarında şeyler oluyor. Ama bu nibiruya bağlanırmı bilemem. Ancak normal şeyler olmuyor orası kesin. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam son 10 yıldır olan deprem,tsunami vs. harbi hiç örneğiyle bu kadar karşılaşılmamış şeyler.

Al gore'undu galiba bi elemanın küresel ısınma belgeselinde izlemiştim. Dünyada ara sıra böyle çalkalanmalar oluyormuş düzenli olarak.

Ama şuan o düzenin aşırı uçlarında şeyler oluyor. Ama bu nibiruya bağlanırmı bilemem. Ancak normal şeyler olmuyor orası kesin. 

aq zaten son yillarda yok illuminati yok haarp yok gok tasi yok uzayli yok deprem yok kuresel isinma gundemde donmeyen kalmadi nereye gidiyoz nereye yonlendiriliyoz kafam almiyor bunlar yetmiyormus gibi birde din dil irk kavgalari sonumuz hic iyi gozukmuyir tek umudumuz galaktic federasyon sanirim;)

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ya normal dengesinde gitmiyor orası kesin kalanı kesin olmayan şeyler.

Birde masonların bazı faaliyetleri ortada. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=rvoXKtu-Qxg&feature=related

dunyadan sogdum .... insanlari hayattan sogutmak karamsar yapmak icin bilerkmi yapiyor durzuler anlmiyomki videolari izledikce insanin icine bi karamsarlik sariyor

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Videodaki efektler harikaymış ya hayran kaldım. Yaşadım resmen o meteoru,tsunamiyi falan :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

Videodaki efektler harikaymış ya hayran kaldım. Yaşadım resmen o meteoru,tsunamiyi falan :D

aynen ;D

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=oTvvkvl1oR0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ec0WdOl0Ul4

Ben de 3-5 gündüz bu konuya takmıştım aq :D İzmir de yaşayanlar varsa bilirler,hiç de doğal olmayan 1 hafta yaşadık garip garip hava olayları.Hava 28-30 derece iken bi anda sağnak yağmur ve camları titreten,3-5 sn lik gündüz gibi havayı aydınlatan şimşekler falan..Kış aylarında bile böle olmuyor İzmir..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

patron_38 bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

aq zaten son yillarda yok illuminati yok haarp yok gok tasi yok uzayli yok deprem yok kuresel isinma gundemde donmeyen kalmadi nereye gidiyoz nereye yonlendiriliyoz kafam almiyor bunlar yetmiyormus gibi birde din dil irk kavgalari sonumuz hic iyi gozukmuyir tek umudumuz galaktic federasyon sanirim;)

sana acilen başka umutlar lazım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

şimdi yanlış bilmiyorsan Nibiru veya Marduk, bize yaklaşan bi gezegenmiş. teferruatını saymazsak bize hızla yaklaşan bi gezegenden bahsediyoruz. bu dünyaya çarpacak veya etkileyecek gibi şeyler konuşuluyor. hatta şimdiden etkiliyormuş ki arkadaşlar videoları verdi. yok depremler yok tsunamiler falan.

sormak zorundayım, yıllardır hatta onyıllardır bize yaklaşan bi gezegen var da hiçbir teleskop görmedi mi bunu?

teleskoplarla ebesinin amına kadar görüyoruz bi sürü şeyi. güüneş sistemine giren veya yaklaşan bir gezegeni görmemek imkansız. üstelik mesafeleri göz önüne alırsak öyle yıllarca yaklaştığını çaktırmayacak ama sonra birden dibimizde ortaya çıkacak? güneş sistemimize bugün girse bize ulaşması kim bilir kaç yıl alır. tabi önce sayısız astroid tehlikesini atlatacak, Jupüter'in devasa çekiminden kurtulacak ve hiçbir çekim alanından etkilenmeden doğrudan dünyamıza yaklaşacak, en son olarak da sayısız engellerin hepsini atlattıktan sonra hareket halinde olan gezegenimizitutturacak?

daha neler?

tabi milyon tane teleskobun, uydunun farketmediği bir gezegeni, evlerinden göre bilen insanların olması da ayrı bi konu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

şimdi yanlış bilmiyorsan Nibiru veya Marduk, bize yaklaşan bi gezegenmiş. teferruatını saymazsak bize hızla yaklaşan bi gezegenden bahsediyoruz. bu dünyaya çarpacak veya etkileyecek gibi şeyler konuşuluyor. hatta şimdiden etkiliyormuş ki arkadaşlar videoları verdi. yok depremler yok tsunamiler falan.

sormak zorundayım, yıllardır hatta onyıllardır bize yaklaşan bi gezegen var da hiçbir teleskop görmedi mi bunu?

teleskoplarla ebesinin amına kadar görüyoruz bi sürü şeyi. güüneş sistemine giren veya yaklaşan bir gezegeni görmemek imkansız. üstelik mesafeleri göz önüne alırsak öyle yıllarca yaklaştığını çaktırmayacak ama sonra birden dibimizde ortaya çıkacak? güneş sistemimize bugün girse bize ulaşması kim bilir kaç yıl alır. tabi önce sayısız astroid tehlikesini atlatacak, Jupüter'in devasa çekiminden kurtulacak ve hiçbir çekim alanından etkilenmeden doğrudan dünyamıza yaklaşacak, en son olarak da sayısız engellerin hepsini atlattıktan sonra hareket halinde olan gezegenimizitutturacak?

daha neler?

tabi milyon tane teleskobun, uydunun farketmediği bir gezegeni, evlerinden göre bilen insanların olması da ayrı bi konu.

Nibirunun varlığına kesin inanmışta değilim kesin olarak direk yoksaymışta değilim.

Ancak galiba bu gezegen için 3 boyutlu değil diyorlardı. Görünmemesinin sebebi oymuş.

Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 24