Nickinizin Anlamı ?
-
dünya üzerinde cereyan eden olaylara yaklaşımım açısından etrafımca böyle tanınıyorum.
mahlas benim de hosuma gitti.yazıyorum heryere.
ayrıca "türkçe" oldugu için mahlasımla gurur duyuyorum :)
-
nickim Arapçada tek bulut anlamına gelmekle beraber yalnızlık temasını işlemektedir. artık nickin Türkçesini kullanmayı düşünüyorum ama dur bakalım.
-
herkez büyük ihtimal benim yaşıt olmayan ne sikim nick bu diyodur. kalın pilot :D:DD ama olay farklı.
http://www.youtube.com/watch?v=QOTwSXThwb4
-
Bilmiom ama çoğu bana böyle hitap ediyo :|
Özelliklede karılar.
-
WooPeRHacK Hersene kendime taktığım 2008-2009 Nickim:
Geçmişim:
Werterda:2004-2005
SlazarTeaL:2005
QuadroNuré:2005-2006
Werterda:2006-2008
WooPeRHacK:2008-2009
AMA WERTERDA BENİM İÇİN ÖLÜMSÜZ VE KLAVYEDE YAZMASIDA PRATİK :) HİÇBİRİNİN ANLAMI YOK TAMAMIYLA CİX :|
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bu tip başlıkları:
www.frmtr.com/
Da görmek isteriz.
-----------------------------sen oralara bakın o zaman belki görürsün;)
Biraz - bayaa - boş bir laf oldu sanırım seninki :|
Keşke biraz daha düşünsen, okusan falan post atmadan önce.
Senin gibi insanları da frmtr.com da görmek isteriz.
-
yıllar once counter oynarken lazım olmuştu nick, o gün bu gündür böyle
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------renegade oxfordun sözlüğünde,(o zamanlar milliyetin verdiği bi oxford sözlüğü vardı) kartal manasına gelmektedir. Aynı zamanda eryaman 2. etapda senelerce yerinden hiç kıpırdamadan duran yanında renegade yazan bi jeep durmaktadır...
alien ise, o zamanlar 185$ verip aldığım 900000 kelimeli poly lingua elektronik sözlüğün içindeki en uzun kelime olan extraterrastrial midir nedir öle bi sözlüğün eş anlamlarından birisidir, dünya dışından gelen manasına gelmektedir..
koduğumun obaması, renegade dediyse bana ne, önce ben seçtim :)
son satırına kadar , içimden diyodum ben bu nicki geçenlerde tbt harici bi yerde gördüm ama nerede die :) diyecektim unutmuştum :)
-
bambam orta 2de bana takılan lakap 66da antiky abi nick in neolsun diye sorduğunda aklıma gelmişti
-
bi oyundaki güçlü bi kalkanın ismi sphiotic miydi neydi, onun değişip gelişmesiyle syspionic oluştu.