Nickinizin Anlamı
-
tatar = Bir çeşit TÜRK esas Türkçe konuşurlar.. Bende tatarım..
yigit = adim...
For example = tatar ramazan ( ama tatar ramazan tatar değildi sanırım)
-
generous : cömert
adım cömert
ben cömert'im
kızlara karşı cömertim
-
Madfius: evreni yaratan 14 tanrıdan birisi. bu tanrılar iyi ve kötü, güze ve çirkin gibi zıtlıkları temsil ederlermiş 7 iyi 7 kötü tanrı warmış. bunların kendi yarattıkları ırklar arlarında hep savaşırmış. tanrılar büyük savaşta tek tek yok olmuşlar.Aralarındaki savaşta geriye kalan son tanrı Madfius. İnsanlarıda o yaratmış. öle diyodu kitapta :)
-
Amorf : Uygulamada kullanılan malzemelerin önemli bir bölümünde atomların düzensiz ve rasgele dizilmeleri sonucu oluşan yapı şeklidir.Örnek olarak gazlar,sıvılar,camlar,plastiklerin büyük çoğunluğu ve bazı aşırı hızla soğumuş metaller...
-
Walla ilkokula gitmezken liseye gidiyodum o zamanlar yeni yeni net gelmiş tr ye prizma.net zamanları :)) irc gibi Türkiye'de kaç kişi bağlı nete görebiliyordun:)) tübitak ın bir numarasu vardu. Onu arıyodun . itiraf ediyorum ilk girdiğim site playboy.com du :P Bizde kendi çapımızda merak sardık bu olaylarada . Tabi legal birşey yapmadığımız için iLLegaLL koyduk nicki :)) ölee kaldı :)
-
£rdi kardeş bende zaten sana demedim lüzumsuzun biri her forumda olduğu gibi ne yazsam altına laf yazmayı kendine görev edinmiş eşşeğin biri neyse salla eğleniyoruz işte parada veririm bakarsın çok güldürüyor beni kızılayda bir deli vardı ondan daha eğlendiricisi rootmudur nedir o
-
head hunter:kafa avcısı
yanlızca geceleri ava çıkarım
puhahahahahahahahaha
-
head hunter:kafa avcısı
yanlızca geceleri ava çıkarım
puhahhahahahahahaha
-
sabbotaj:sabotajı kullanıolardır die sabbotaj yaptım.ehuehuehueheuheu
-
head hunter forum u rehin almaya gerek yoktu yani :D