Nicola Tesla (Full Film) Xvid

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    @enes
    hacım zaten yukarıda yazmışım uzatma lafı ver linki :D
    yalnız upload etme orjinal linki ver çünkü ben sendeki alt yazının bu filme ait oldugundan şüpheliyim.Geçenlerde bende buldum ingilizce altyazsını ama içinden indiana jones'un alt yazısı çıktı ingilizce ondan orjinal linki istedim.

Stigma'nın dediği gibiyse hiç uğraşmaya bile gerek kalmaz.yalnız 7dakikalık video 300Mb fark yaratmaz demekki opensubs'ta altyazıyı ekleyen elemanın salaklığı oraya 400mb lik torrentin linki koyması.Ama alt yazılı gömülüyse o ordan çıkartılamaz :) üstüne birde türkçe altyazı binecek izlerken hepten çorba olur bunun gömülü olmayan alt yazılısını indirmemiz lazım ki sırpça altyazı çevrildiğinde türkçe izlerken videonun orjinalindeki gömülü yazıyla birbirine girmesin.yada japon filmlerini türkçe alt yazılı izlerken oldugu gibi ekranda dört satırlık altyazı oalcak o şekilde izleyecez iki satırı sırpça iki satırı türkçe:D ben hayatımda böyle çorba bir film görmedim :D

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    lethall   laaaaa msn açabilionmu ne zamandır seni bekliyorum :P

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    alt yazi ne asamada ? :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    .O kadar yoğunluk arasında unuttum walla :D du bi arayim editlerim mesajı.. Lan bak şimdi hatırladım benden ailesinin fotoğraflarını istemişti daha doğrusu ben ona söz vermiştim bu kıyağı için hassiktir yaa :S ben gidip bi makine bulayım resimleri atayım öyle arayayım :D

edit:Makine bulamadım ama arkadaşı aradım 3 kez : Aradığımız kişiye şu anda ulaşılınamıyormuş.Merak etmeyin siz yarın yada ulaşınca ben ondan ne zaman biteceğini öğrenirim zaten oda beni aramadığına göre ders çalışıyordur.Çok çalışkandır kızımız ders çalışırken dünyadan soyutlar kendini :)

edit: evet türkçeye özen göstermeliyiz somutlar değil soyutlar :)
    bknz. http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&kelime=soyutlamak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

dünyadan somutlar bombaymış taktir ettim :)

ısrarla güzel haberlerini bekliyoruz üstad.

Keep Going !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

film iseyrettim ama tabi  bi halt anlamadim.  altyaziyi heyecanla bekliyorum.. evet nerede :)=

bu arada ayri bir baslik acmayayim.. tahribat'in acilisi cok yavas bende sizdede oylemi ( ekstrdan bir baslik acmayayim :) ) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Sirp asilli bir elektrik ustadi telsizin mucidi sayilabilicek bi amcamiz.elektrigin gunumuzdeki iletimini de farkeden sahsiyet.Yugoslav paralari uzerinde resmi olur .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    En geç perşembe günü demiş arkadaş bu da yolladığı maili ;

meili gonderdigine baktim ceviri yapabilirim ama yarin sinavim var coook calismam gerek onun icin carsamba en gec persembe aksami ben bitirip sana gonderirim umarim senin icin gec olmaz ama gercekten daha erken bitiremem. kib

altyazı gelince ben filmle senkronlu mu diye bakıcam,warsa imla hatarı,uzun cümleler falan düzenlicem.Aceleye getirmek istemiyorum acele çıkan alt yazılarda hep bir amatörlük yaşadım şimdiye kadar.Perşembe alt yazı gelse düzenlemelerle falan inşallah cumaya burada paylaşırız ;)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stigma
    Stigma's avatar
    Dişi
    Geç olsun güç olmasın , bekleriz : )

allcolorsarebeautiful.net
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

şu kardeş konuya da bir el atın arkadaşlar.

bunun da yok altyazı :( .

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=80034

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 20704 Toplam Mesaj: 105