Nihat Doğan Cübbeli'ye Özenirse
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
Ne kadar geri zekalı insanlar varya. Bu role kimbilir kaç günde hazırlandı bu mall.
Ayrıca ben bunu nişantaşında dövmüştüm iki arkadaşımla birikte. İyikide dövmüşüm a.k:D
-----------------------------ellerin kolların tekme atan ayağın cimdiren parmakların dert görmesin... bizede nasip olur mu dersin acaba...
-
nede gerizekalı :|
-
küresel ısınmaya sebep bu defolu mallar aq :F
-
Off nihat of gene sıcmıs,batırmıs
-
bi arada siyasete girmişti akp den
bu herife ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum
-
Bu zibidi nişantaşında park ettiğim arabamın kaputuna oturmuş yanında bi erkek bide kız vardı. Kalk lan ordan malmısın nesin oturmuşun kaputu yamultacan a.k dedim.. Adam sanki şeyh gibi sen benim kim olduğumu bilmiyormusun lan. Kaputunu yamulturum arabanı yakarım parasınıda veririm dedi bana a.k..
Cümlesini bitirmesine müsade etmeden ağzının orta yerine soktum yumruğu a.k.. Zaten uyuz oluyordum denk geldi ayağımın altına :D Yanındaki kıl kuyruk arkadaşı ne zaman kaçtıysa kaçmış. Kızda tabi.. Sonra ayırdılar felan çevredekiler. Hani vardır ya biri ayırdığı zaman erkekleşen tipler. 2 sn önce ayağımın altındaki ağzı burnu kan içinde olan adam ayırmaya geldikleri zaman sanki dayak yiyen taraf benmişim gibi davranmaya başladı a.k :D Dua et bu insanlara dua et dior :D
O bahsettiğin koyun kadar beynin yok nihat artizi..
-
Arkadaşı bu hale getiren inci sözlük yazarı arkadaşlarıma selamı borç bilirim :)
Nhaha hayvan sevici nihat.
-
Ben bu nihatta içindeki sıkışmışlıkların dışa patlamasının üstüne belenmiş halini görüyorum :D
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
Bu zibidi nişantaşında park ettiğim arabamın kaputuna oturmuş yanında bi erkek bide kız vardı. Kalk lan ordan malmısın nesin oturmuşun kaputu yamultacan a.k dedim.. Adam sanki şeyh gibi sen benim kim olduğumu bilmiyormusun lan. Kaputunu yamulturum arabanı yakarım parasınıda veririm dedi bana a.k..
Cümlesini bitirmesine müsade etmeden ağzının orta yerine soktum yumruğu a.k.. Zaten uyuz oluyordum denk geldi ayağımın altına :D Yanındaki kıl kuyruk arkadaşı ne zaman kaçtıysa kaçmış. Kızda tabi.. Sonra ayırdılar felan çevredekiler. Hani vardır ya biri ayırdığı zaman erkekleşen tipler. 2 sn önce ayağımın altındaki ağzı burnu kan içinde olan adam ayırmaya geldikleri zaman sanki dayak yiyen taraf benmişim gibi davranmaya başladı a.k :D Dua et bu insanlara dua et dior :D
O bahsettiğin koyun kadar beynin yok nihat artizi..
-----------------------------Kanka bunun bu hale gelmesinin sebebi sen olmayasın....
adam yumrugu yiyince felegi şaşmış sanki hala bulamamış gibi...
tamam salaklığı genetiktir,band tan defolu çıkmış, üretim hatası vardır kabul. ama bu şaşkınlık,ahmaklık,ne dediğini ve haddini bilmemezlik...payın varmıdır...
delirmiş bu ya..direkt bakırköye biletini kesip bidaha cıkmamak üzere bağlamak lazım...
-
nihat doğan sakala benzer kestikçe daha gür çıkar :F