Nihat Doğan Cübbeli'ye Özenirse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne kadar geri zekalı insanlar varya. Bu role kimbilir kaç günde hazırlandı bu mall.

Ayrıca ben bunu nişantaşında dövmüştüm iki arkadaşımla birikte. İyikide dövmüşüm a.k:D

ellerin kolların tekme atan ayağın cimdiren parmakların dert görmesin... bizede nasip olur mu dersin acaba...

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

nede gerizekalı :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

küresel ısınmaya sebep bu defolu mallar aq :F

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Off nihat of  gene sıcmıs,batırmıs

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek

bi arada siyasete girmişti  akp den 

bu herife ne yaparsa yapsın gıcık oluyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Bu zibidi nişantaşında park ettiğim arabamın kaputuna oturmuş yanında bi erkek bide kız vardı. Kalk lan ordan malmısın nesin oturmuşun kaputu yamultacan a.k dedim.. Adam sanki şeyh gibi sen benim kim olduğumu bilmiyormusun lan. Kaputunu yamulturum arabanı yakarım parasınıda veririm dedi bana a.k..

Cümlesini bitirmesine müsade etmeden ağzının orta yerine soktum yumruğu a.k.. Zaten uyuz oluyordum denk geldi ayağımın altına :D Yanındaki kıl kuyruk arkadaşı ne zaman kaçtıysa kaçmış. Kızda tabi.. Sonra ayırdılar felan çevredekiler. Hani vardır ya biri ayırdığı zaman erkekleşen tipler. 2 sn önce ayağımın altındaki ağzı burnu kan içinde olan adam ayırmaya geldikleri zaman sanki dayak yiyen taraf benmişim gibi davranmaya başladı a.k :D Dua et bu insanlara dua et dior :D

O bahsettiğin koyun kadar beynin yok nihat artizi..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Arkadaşı bu hale getiren inci sözlük yazarı arkadaşlarıma selamı borç bilirim :)

Nhaha hayvan sevici nihat.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Ben bu nihatta içindeki sıkışmışlıkların dışa patlamasının üstüne belenmiş halini görüyorum :D

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vebay
    vebay's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

Bu zibidi nişantaşında park ettiğim arabamın kaputuna oturmuş yanında bi erkek bide kız vardı. Kalk lan ordan malmısın nesin oturmuşun kaputu yamultacan a.k dedim.. Adam sanki şeyh gibi sen benim kim olduğumu bilmiyormusun lan. Kaputunu yamulturum arabanı yakarım parasınıda veririm dedi bana a.k..

Cümlesini bitirmesine müsade etmeden ağzının orta yerine soktum yumruğu a.k.. Zaten uyuz oluyordum denk geldi ayağımın altına :D Yanındaki kıl kuyruk arkadaşı ne zaman kaçtıysa kaçmış. Kızda tabi.. Sonra ayırdılar felan çevredekiler. Hani vardır ya biri ayırdığı zaman erkekleşen tipler. 2 sn önce ayağımın altındaki ağzı burnu kan içinde olan adam ayırmaya geldikleri zaman sanki dayak yiyen taraf benmişim gibi davranmaya başladı a.k :D Dua et bu insanlara dua et dior :D

O bahsettiğin koyun kadar beynin yok nihat artizi..

Kanka bunun bu hale gelmesinin sebebi sen olmayasın....

adam yumrugu yiyince felegi şaşmış sanki hala bulamamış gibi...

tamam salaklığı genetiktir,band tan defolu çıkmış, üretim hatası vardır kabul. ama bu şaşkınlık,ahmaklık,ne dediğini ve haddini bilmemezlik...payın varmıdır...

delirmiş bu ya..direkt bakırköye biletini kesip bidaha cıkmamak üzere bağlamak lazım...

** son **
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

nihat doğan sakala benzer kestikçe daha gür çıkar :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 6397 Toplam Mesaj: 44