Nihat Doğanın Referandum Şarkısı
-
"köylüye çoban deyip hep sırtına vurdular" diyor ancak RTE değilmiydi,köylüye ananıda al git diyen.
-
Bir Bu Eksikti ?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
Bir Bu Eksikti ?
-----------------------------doğru soyluyorsun ama nihat dogan bu onune geçilmiyor
-
Hiç nihat'ı çekemem be usta...
Kafam Zonklamaya başladı bile dinlemeden, adı yetiyor :)
-
dinlemeyen kalmasın diye up
-
Dün facede bi arkadaşla tartışıyoduk bu referandum konusunda, ısrarlıydı bayada. Sonra nerden denk geldiyse milliyetteki videosunu dinlettim - kız o an ( yalan olmasın 1-2 dk sonra ) sonuna kadar HAYIR dedi :D o kadar dil dökmüşken ısrar ediyodu evette, bi şarkı HAYIR'a yetti :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Dün facede bi arkadaşla tartışıyoduk bu referandum konusunda, ısrarlıydı bayada. Sonra nerden denk geldiyse milliyetteki videosunu dinlettim - kız o an ( yalan olmasın 1-2 dk sonra ) sonuna kadar HAYIR dedi :D o kadar dil dökmüşken ısrar ediyodu evette, bi şarkı HAYIR'a yetti :)
----------------------------benim arkadaslarım da dıyordu ya lanet olsun bu şarkıyı dinleyenin evet diyeceği varsa bile demez diyordu bende hak veriyodum gerçekleşti.
-
bi sen ve şarkın eksikti...
-
Bu ne aq bunu dinleyenin fikri değişir.
nihat hala intihar etmemişmi bunu yazınca -
The-ExTaCy bunu yazdı:
Bu ne aq bunu dinleyenin fikri değişir.
nihat hala intihar etmemişmi bunu yazınca
-----------------------------yok aksine tarkan apaçi gibi konular hakkında konuşma yaptı http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=115354098516620
edit: tarkanın yaptığı imza gününe 300 kişi gelmezken nihat doganınkine 23000 kişi gelmiş vay be az daha sallasa diyicek ki en iyi erkek ses benim :W