folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nihayet Bilgisayarı Toparladım.

Nihayet Bilgisayarı Toparladım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

neden amazondan almadın hocam? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Hectora kasanın A.Q!

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-X299-DELUXE/

Bu anakartı neden almayı düşünmedin hocam sadece merak sistem gayet güzel hayırlısı olsun 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-X299-DELUXE/

Bu anakartı neden almayı düşünmedin hocam sadece merak sistem gayet güzel hayırlısı olsun 

ben bilerek gidip seçmedim hiçbirini RaAmLis  adlı mürid çok ilgilendi.

O ana bir iskelet oluşturdu fikir verdi o nnotlarla gittim . yani bile isteye seçmedim ve deiğim gibi fatura kesilmedi. o yüzden değiştirme şansım var.

mesela monitörü görmeden aldım. monitör stokta yoktu. manisadan gelecek gelince gidip bakıcam içime sinerse alırım. curve olması biraz şüpheli bende.

iyimi olur kötümü olur bilemedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Hocam keşke tavsiyeme uyup 1080 alsaydın ekran kartını. Ayrıca amazon tercih etseydin bazı parçalarda çok daha iyi olurdu. Uzak dur dediğim bütün parçaları almışsın zaten:D

Asus anakart alma dedim almışsın:D Corsair ram alma dedim almışsın:D Vatan son tercihin olsun dedim onu bile dinlememişsin:D Önceliğin amazon ve sanalmarketim olsun. 

İşlemciye gelirsek coffee lake mimarisi kaby lake'in optimize edilmiş hali. Alınabilir bir işlemci ama 7700k dan çok da önde değil aradaki fiyat farkı göz önüne alınırsa 7700k tercih edilebilir.

Ekran kartını msi 1080 gaming x serisine çevrilebilir. Anakart msi ve ya gigabyte olmalı componentlerin kalitesi bakımından asus'su kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aynı şekilde ram de corsair kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her zaman sorun çıkardılar bana. Güç kaynağı eve tr den almak istediğin için evga bulamayabilirsin ama amazondan alırsan evga senin aldığın güç kaynağından 2 gömlek üstün ve çok çok daha ucuza gelecek.

Sıvı soğutmada ısrarcısın bu yüzden bir tavsiye vermeyeceğim umarım beklentilerini karşılar. Ama bu sisteme o ekran kartı kesinlikle yakışmıyor diğerlerini değiştirmem aklıma yattılar diyorsan en azından ekran kartını 1080 yap.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Hocam keşke tavsiyeme uyup 1080 alsaydın ekran kartını. Ayrıca amazon tercih etseydin bazı parçalarda çok daha iyi olurdu. Uzak dur dediğim bütün parçaları almışsın zaten:D

Asus anakart alma dedim almışsın:D Corsair ram alma dedim almışsın:D Vatan son tercihin olsun dedim onu bile dinlememişsin:D Önceliğin amazon ve sanalmarketim olsun. 

İşlemciye gelirsek coffee lake mimarisi kaby lake'in optimize edilmiş hali. Alınabilir bir işlemci ama 7700k dan çok da önde değil aradaki fiyat farkı göz önüne alınırsa 7700k tercih edilebilir.

Ekran kartını msi 1080 gaming x serisine çevrilebilir. Anakart msi ve ya gigabyte olmalı componentlerin kalitesi bakımından asus'su kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aynı şekilde ram de corsair kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her zaman sorun çıkardılar bana. Güç kaynağı eve tr den almak istediğin için evga bulamayabilirsin ama amazondan alırsan evga senin aldığın güç kaynağından 2 gömlek üstün ve çok çok daha ucuza gelecek.

Sıvı soğutmada ısrarcısın bu yüzden bir tavsiye vermeyeceğim umarım beklentilerini karşılar. Ama bu sisteme o ekran kartı kesinlikle yakışmıyor diğerlerini değiştirmem aklıma yattılar diyorsan en azından ekran kartını 1080 yap.

Sanalmarketim den tek tek aldığım zaman montaj sorunu çıkacaktı. Ben pek becerikli değilimdir. O yüzden vatanda sonlandı.  Bakalım beklediğimden daha fazla oldu şu an maddi olarak. 

Bu arada Windows 10 kurabiliyormuyuz artık?

Elimde İSO dosyası var ama Cd keyfi crack olayları nasıl. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

10k sistem kasa everest :D hocam al bi zalman 

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sistemi beğendim hocam güle güle kullan inşaallah

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

P8p67 deluxe anakart aldım 7 senedir kullanıyorum tak cıkar işlemci pinleri ve ekran kartı slotunu değiştirdiler 70tl gayette stabil çalıştı kısmet olursa z299 deluxe alacam pahalı mı evet en azından ücretini verip yaptırıyorum zamanında chipset uyumluluğu yüzünden MSI asrock başlıca anakartlardan çok çektim ama Asus gigabyt sorunsuz bir şekilde çalışan 10 yıllık bilgisayar biliyorum kamera kartı takılı inanılmaz ama gerçek 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Amazondan alınca gümrük sıkıntı olmuyor mu arkadaşlar

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 5150 Toplam Mesaj: 33
bilgisayar