Nikon D5000, Tertemiz, Kaça Gider?
-
Evet müritler,
Elimde bi Nikon D5000 var. Yerine Canon'un kaliteli video kayıt yapan, mikrofon girişki makinelerinden birini almak istiyorum.
Kaça çıkartırım elimde D5000'ini ? gövde, lens, hafıza kartı, şarj, çanta vs ile beraber?
-
Shutter sayısı kaç , üzerinde lens ne var , temizmi ?
-
JuMaN bunu yazdı
Shutter sayısı kaç , üzerinde lens ne var , temizmi ?
Hocam ıslak mendille azıcık parlatsam sıfırla ayırt edemezsin. Nerdeyse hiç kullanmadık bile. Bikez memlekete giderken götürdük getirdik.
Shutter sayısı: 15839
Lens de daha ilk aldığımızdaki nikonun lensi var şuan üzerinde. Ivırını zıvırını bilmem de "ED 18-55MM" yazıyo? Nesini kontrol etmek lazım?
-
15bin felan çok değil makineler için, bi düğüne gidince bile bin foto çekiliyoda,
makine temiz olabilir, sıyrığı kırığı göçüğü arızası olmayabilir temiz kullamışsındır ciddende "neredeyse hiç kullanmadık" ta deme 15bin deki makine için.. temiz makine demek dah adoğru olur :) neredeyse hiç kullanmayıp 15bin kareyi nası çektin derler adama :D -
MaviGozluDev bunu yazdı
15bin felan çok değil makineler için, bi düğüne gidince bile bin foto çekiliyoda,
makine temiz olabilir, sıyrığı kırığı göçüğü arızası olmayabilir temiz kullamışsındır ciddende "neredeyse hiç kullanmadık" ta deme 15bin deki makine için.. temiz makine demek dah adoğru olur :) neredeyse hiç kullanmayıp 15bin kareyi nası çektin derler adama :DHocam vallahi öyle. Zaten nerden baksan 3 seneyi geçti alalı makineyi. 2-3 bin memlekette, dediğin gibi bin tane düğünde kınada nişanda. Bu yani sokağa çıkarmadım bile hiç. Sadece böyle özel günlerde falan gidip epey çekip bilgisayara alıp geri koyduk. Aylarca çantasından çıkmadığı oldu o derece. Bi çekimde çok sayıda çektik hep 15bin kare ona sebep
-
Hocam bütün aksesuarları ile 1050 TL eder neden dersen aynı senin gibi makineler var sahibinden.com 950 TL falan yazmışlar aynı temizlikte sende çanta falanda var o yüzden 1050 TL yaz pazarlık ile 1000 veya 975 kadar inersin. Garantisi devam ediyormu ?
-
mahzal bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
makine temiz olabilir, sıyrığı kırığı göçüğü arızası olmayabilir temiz kullamışsındır ciddende "neredeyse hiç kullanmadık" ta deme 15bin deki makine için.. temiz makine demek dah adoğru olur :) neredeyse hiç kullanmayıp 15bin kareyi nası çektin derler adama :DHocam vallahi öyle. Zaten nerden baksan 3 seneyi geçti alalı makineyi. 2-3 bin memlekette, dediğin gibi bin tane düğünde kınada nişanda. Bu yani sokağa çıkarmadım bile hiç. Sadece böyle özel günlerde falan gidip epey çekip bilgisayara alıp geri koyduk. Aylarca çantasından çıkmadığı oldu o derece. Bi çekimde çok sayıda çektik hep 15bin kare ona sebep
yok ben zaten makine temiz değil felan demedim, gayet güzel kullanmışsındır temizdir :) ben başka bi konuya dikkat çekmek istedim olmadı :d 15bin bu makineler için gayet az bi sayı, sürekli fotoğraf çeken biri olsan zaten 3 senede 100bin i görürdün :) ondan bahsetmiyorum, neredeyse hiç kullanmadık deyip 100 kare çeksen tamamda 15bin kere deklanşöre basmışsın o deyim olmamış diyorum sadece :) yoksa benim xfiles müridimize sattığım makinede 14bindeydi gayet tertemizdi :D :D
-
Yani neredeyse kullanmadık derken o kadar da abartmak istemedim hocam yani tabi ki kullandık. :D
Ama elinden düşürmeyen insanlar gibi değil yani baya bi ihtiyaç olarak kullandık bi hobi olarak değil. :D O yüzden öyle didim. :/
-
Neyse kaça gider? :D
-
mahzal bunu yazdı
Yani neredeyse kullanmadık derken o kadar da abartmak istemedim hocam yani tabi ki kullandık. :D
Ama elinden düşürmeyen insanlar gibi değil yani baya bi ihtiyaç olarak kullandık bi hobi olarak değil. :D O yüzden öyle didim. :/
3senede 15bin hiçbişey zaten hocam :) :) velhasıl konuyu sikertmeden azcık yukarda tutmuş olduk :) hayırlı satışlar :) :)
-
mahzal bunu yazdı
Neyse kaça gider? :D
Bütün aksesuarları ile 1050 parzlıkla 1000 veya 975 TL verebilirsin neden dersen adam D5000 + 18-55 + 55-200 çanta vs. 1150 TL istiyor araştır bak fiyatlarına.