Nodejs Hizmeti Veren Şirket Var Mı
-
Hocalarım NodeJS Socket.io çalıştırabileceğim bir sunucu lazım. Satan veya kiralayan firmalar mevcut mudur. Natro'nun böyle bir hizmeti yokmuş. NodeJs çalıştırabileceğim bir sunucu hizmeti veren firma var mıdır ?
Mod not:Düzgün kategoriye açalım . -
digitalocean'dan vps al ona kurarsin
-
https://www.heroku.com/pricing
-
@Realist hocam digitalocean biraz sıkıntılı çok sorun yaşadım.
@janni deneyeyim hocam teşekkürler :)
-
Realist bunu yazdı
+1 mis gibi de firma ne sorun yaşadın ki
-
Lightsaber bunu yazdıRealist bunu yazdı
Zerre problem yaşamadım, gayet ilgililer her sorunumu yarım saat içinde çözdüler. Digitalocean candır.
-
KrypT bunu yazdıLightsaber bunu yazdıRealist bunu yazdı
Zerre problem yaşamadım, gayet ilgililer her sorunumu yarım saat içinde çözdüler. Digitalocean candır.
arkadas kuramamis/yonetememis bence
-
Dreamhost vpslerde olacaktı iyi markadır kullanıyorum hala.
-
nurulmac11 bunu yazdıKrypT bunu yazdıLightsaber bunu yazdıRealist bunu yazdı
Yok abi ondan değil. Google vps de kullanıyorum onda da kuruyorum sıkıntı yok. Tek sıkıntı firmayı beğenmiyorum bi kere makinam dondu açılıyordu erişim yapıyordum ama sim siyah ekran desteğe mail attım makina sil tekrar kur diyor veriler diyorum bari onları kurtarın ona da yapcak bişey yok diyorlar. O güb bu gündür kullanmadım hiç keza bu Oracle nin vps leri. Gibi bazen web apiler de sorun çıkıyor unbalanced demişti onu da eliyorum. Zaten kendim için istemiyorum kendim için olsa free Google varken :D ne para vercem münafıklara
Teşekkürler genede ilginiz için firma güzel zaten digitalocean free de kullandım öğrencilere 50$ veriyorlar ama işte garezim diyelim sevmiyorum :/
MhmdAlmz tarafından 05/Ağu/16 23:58 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıKrypT bunu yazdıLightsaber bunu yazdıRealist bunu yazdı
Yok abi ondan değil. Google vps de kullanıyorum onda da kuruyorum sıkıntı yok. Tek sıkıntı firmayı beğenmiyorum bi kere makinam dondu açılıyordu erişim yapıyordum ama sim siyah ekran desteğe mail attım makina sil tekrar kur diyor veriler diyorum bari onları kurtarın ona da yapcak bişey yok diyorlar. O güb bu gündür kullanmadım hiç keza bu Oracle nin vps leri. Gibi bazen web apiler de sorun çıkıyor unbalanced demişti onu da eliyorum. Zaten kendim için istemiyorum kendim için olsa free Google varken :D ne para vercem münafıklara
Teşekkürler genede ilginiz için firma güzel zaten digitalocean free de kullandım öğrencilere 50$ veriyorlar ama işte garezim diyelim sevmiyorum :/
Öyle bir durumda dropleti kapatıp snapshot alıp yeni dropleti bu snapshotla kurabilirsin, sanmıyorum ki yapacak bir şey yok desinler yanlış anlaşılma olmuştur muhtemelen. uzun süre ödemedim diye borcumu silmişliği, fazladan promo code isteyince hesaba eklemişliği olan harika bir firmadır Digital Ocean :)
-
Lightsaber bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıKrypT bunu yazdıLightsaber bunu yazdıRealist bunu yazdı
Öyle bir durumda dropleti kapatıp snapshot alıp yeni dropleti bu snapshotla kurabilirsin, sanmıyorum ki yapacak bir şey yok desinler yanlış anlaşılma olmuştur muhtemelen. uzun süre ödemedim diye borcumu silmişliği, fazladan promo code isteyince hesaba eklemişliği olan harika bir firmadır Digital Ocean :)
Bilmiyorum olabilir ingilizce seviyesinden kaynaklanabilir ama çaresiz kalırsam gene denerim :D ama o gün çok koymuştu :D hala kuyruk acısı var çaresiz kalmıştım :D arkadaşlarım hala free kullanıyor bilmem kaç tane kupon topladılar :D