Nokia 5800 Mı? Samsung Monte Mi?
-
Arkadaşlar 2 gün içinde telefon alıcam yanlız 2 seçenek var nokia 5800 ya da monte almayı dusunuyorum arastırıyorum fazla bir fark yok çözünürlük flash bakımından monte daha düşük duruyor yanlız http://www.sikayetvar.com gibi sitelerden bakıyorum monteden şikayeti olan yok nokia 5800 dan cogu kişi şikayetçi sizce hangisini alıyım?
Edit: bu arada nokia 5800 240$ samsung monte 180$
lutfen fiyat yonunden de yorum yapın
-
başlığı görünce ulan ne zaman açtım bu konuyu dedim kendimce :] aynı soruyu bende soracaktım bugun
-
samsung monte daha multimedya
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
başlığı görünce ulan ne zaman açtım bu konuyu dedim kendimce :] aynı soruyu bende soracaktım bugun
-----------------------------:W herkes nokia 5800 al diyor yanlız herkes şikayetçi monte al diyenlerin dediklerini arastırıyorum mantıklı geliyor monte almak hem daha ucuz 180 dolar monte 240 dolar nokia 5800
-
5800 cıktıgı tarihe bak montenin cıktıgı tarihe bak.. monte yeni bi model 5800 daha eski model şikayet olması normal ama ben kullanıyorum 5800 çok memnunum herişimi görüyor süper telefon
-
üstad bunu al 7110
-
bende samsung s5230,monte den daha düşük ama ben memnunum.bence samsung iyi telefon.bende olsam monte seçerdim
-
husnuweb bunu yazdı:
üstad bunu al 7110
-----------------------------gecen gun bir arkadas bulmus 70 mılyona mı ne alıcam dıyordu ama ben almıyım saol
-
hocam orada telefon fiyatları buraya oranla ne kadar?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam orada telefon fiyatları buraya oranla ne kadar?
-----------------------------ordaki fiyatları bilmiyorum vermişim işte dolar fiyatını 180 dolar monte 240 dolar 5800 turkiyedeki fiyatlar ne kadar bunların dolar kuru turkiyede 1.5 tl
-
2si arasında hangisi dersen samsung monte bence. 5800 kullanan arkadaşlarım da dediğin gibi çok fazla sorun yaşadı