Nokia 5800 Wireless Adaptor Olarak Kullanmak
-
merhaba aşkadaşlar yapmak istediğim şu DEĞİL
TELEFONA GELEN 3G BAĞLANTIĞI WİRELESS MODEM GİBİ KULLANMAK İSTEMİYORUM
istediğim şey şu
wirelessı olmayan bir tane bilgisayarım var ve evdeki kablosuz ağı telefonu kullanarak ona aktarmak istiyorum 3g modem gibi olacak ama 3g internet değil benim evimdeki interneti aktaracak
pc suite baktığımda sadece turkcell internet ten girebiliyorum wireless seçemiyorum
-
joikuspot premium diye bi program var maxicepte falan paylaşmışlardı tam aradığın şey ben de kullanıyorum onu.
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------merhaba aşkadaşlar yapmak istediğim şu DEĞİL
TELEFONA GELEN 3G BAĞLANTIĞI WİRELESS MODEM GİBİ KULLANMAK İSTEMİYORUM
istediğim şey şu
wirelessı olmayan bir tane bilgisayarım var ve evdeki kablosuz ağı telefonu kullanarak ona aktarmak istiyorum 3g modem gibi olacak ama 3g internet değil benim evimdeki interneti aktaracak
pc suite baktığımda sadece turkcell internet ten girebiliyorum wireless seçemiyorum
-----------------------------
Bende o dediğini yapmak istemiştim benim pc için ama bi yolunu bulamamıştım :/ -
@maxxis39 yazdık ya hocam işte var programı kuruyosun tele tamamdır :D
-
Bonibon bunu yazdı:
-----------------------------@maxxis39 yazdık ya hocam işte var programı kuruyosun tele tamamdır :D
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 02:59'da maxxis39 tarafından düzenlendi.
-----------------------------
Senin verdiğin program TELEFONA GELEN 3G BAĞLANTIĞI WİRELESS MODEM GİBİ KULLANMA işine yarıyor. Bizim aradığımız o değil.
Bizim aradığımız telefonla bir wireless ağa bağlanıp bunu usb ya da bluetoothla pcye aktarmak. -
uuu yanlış okumuşum çok pardon hocalar : |
-
yanlış okunmasın diye özelliklede kalın yazdım :|
-
arkadaşa 10 15 lira bağış yapın böyle şeylerle uraşmasın bi adaptör alsın :D
-
Tengri bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşa 10 15 lira bağış yapın böyle şeylerle uraşmasın bi adaptör alsın :D
-----------------------------bilgisayar masraf yapmaya değecek bir bilgisayar olsa alacamda değil işte :|
nasıl bir bilgisayarsa üzerinde hem dvd okuyucu hemde floppy var :|
Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:26'da wert tarafından düzenlendi. -
Wireless olarak kullansan da ttneti normal bir 3g hızında ancak kullanabileceksin sonuçta hocam. Telefonun wirelessı 8mbit veri çekmiyor ya. Yani onun yerine hattan internete gir.
-
nokia pc suite ile olmuyor mu? telefonun hattini cikart, wireless ile modeme baglan sonra pc suite ile telefona baglan internete girmis oluyordu bildigim kadariyla.