Nokia 6230İ Kullanıcısı Varmı??
-
hacı w810mu 6230mu yunusun dedkleride yattı kafama sen hangisini önerirsin
-
her mmc'yi tanimiyo
mesela PNY ve kodak mmcleri tanimio diye hatirliyorum. bu telefona mmc alirken ara$tirin.
6230i guzel telefondur. 2 yildir kullaniyorum.
Kamerasi yeterli i$ik varsa ii cekio. Lo$ ortamlarda o kadar ii deil.
mp3 playeri da ii sayilir. Pili tam doluyken Bodrum'dan Istanbul'a kadar hic durmadan mp3 dinledim. -
Eğer 6230i almaya niyetliysen daha fazla düşünme, AL
nerdeyse tüm arkadaşlarım onu kullanıyo ak ama ben hala 3410 (o bozuldu şuan 3310) :D
çok güzel telefondur. Karizma, şık, stil, iyi, hoş...
Baksana aq insanı tahrik ediyo -
K750i onun eline verir özellikle ses çıkışında :D kamerası da 6230i den kat kat iidir sony rulz :D W810 da aynı kapıya çıkar sadece menüsü biraz farklı o kadar :)
-
hacılar ses çıkışı önemli değil mp3 player war zaten oun kullanırım bunla uğraşmam tek dediğim bunu şarjı çok gitsin bide
şu resim olayı işte renkler çok sönük olmasın yeter gladio bi resim upload edebilirmisin baksam?
-
az bişi daha koyun k750i alın
-
Dogal i$ikta cekilmi$ resim.
Gece kapali mekanda cekilmi$ resim
-
Valla paraya kıyıp 600 YTL ye (12 taksit yapıyorlar) git SonyEricsson P990i al. Ne özelliği vardiye sorma, olmayanı yok. Ciddiyim. Ben aldım. 2000 senesinden beri tel kullanırım, yok böyle birşey. Ama illa soracaksan,
-RDS li FM radyo. 20 kanal hafızalı
-Dokunmatik ekran.
-q klavye. Harbi klavyesi var ve kullanışlı. Dolma kadar parmaklarım var ama yinede kullanabiliyorum. Hatun işi değil yani tuşlar.
-Mavidiş, 802.11b, kızılötesi, 3G, GPRS var. (EDGE yok mu bilmiyom, denemedim. 802.11b varken gerekte yok bence)
-8 GB hafıza kartı desteği. (Kitapcığında yazıyor). Ben 2gb aldım ve kullanıyorum. içinden çıkan 64 MB. bi işe yaramaz.
-2MP kamera. Kamera ışığı ve birsürü özelliği var kameranın
-Kapaklı veya kapaksız kullanabilme.
-java vb. saymıyom onlar var. Symbian os 9. küsür.
- mp4, rm dosya görterebiliyor. Gayet güzel video oynatıcısı var.
-kulaklıktan veya dahili hp den ses alabiliyorsun.
-sitesinden güncelleme yapabiliyorsun.
-Menüler kullanışlı. Nokia için denen embesil telefonu ifadesi bu telefon içinde geçerli. Bilgisayarı biraz bilen herkez çok rahat kullanır.
-30 YTL daha verirsen 65 YTL civarında olan jabra BT125 kulaklıkda alabilirsin. Ben aldım. Diğer birçoğunun aksine bilgisayarlada çalışıyor. Şu anda bu kulaklıkla bilgisayar üzerinden cengiz kurdoğlu dinliyom. Bu saatdedebaşkası gitmez zaten :D
Liste uzun...
Olumsuzluk dersen onlarıda söylim. Ama bence olumsuzluk değil.
-Yanlış bilmiyorsam monu hp var. kulaklık st ama
-2MP teller için tavan değil, 3.2 hatta 5 MP li teller var ama fiyatları yüksek.
-Müzik dinlerken sesi mavidişe aktarmıyor.
-Biraz büyük. N70 den az büyük gibi düşün.
-SD/MMC kart değilde sony nin memory stick dua kullanıyor her yerde var ama SD/MMC ye göre biraz pahalı. Zonguldakda bir yer 110 milyon dedi 2GB tına diğerinden 45 YTL aynı kapasitede adım. 512 MB 70 YTL diyen bile oldu. Araştıracan yani.
-
eyw gladio ilk resim her yönden iimiş=) 2.resimde o loş ortama göre normal zaten
-
Sony Ericsson al bence
K750i vardı benim, w800i fl ve fs dosyası yükledim w800i oldu, telefon iyidir hoştur, hayvani kullanımlarda joystiği bozulabilir.
Bir macro çekim örneği
http://img507.imageshack.us/my.php?image=dsc01879vg8.jpg