Nokia E63 Hakkında?
-
Arkadaşlar iphonem vardı kırıldı. Yerine böle maillerimi cepten okuyacağım wi-fi si olan 3g si olan bi telefon arıyorum. Ekonomik olarak ta fazlasına gerek yok 3-4 aya çinden tekrar iphone falan alırım. Sizce E63 nasıl kullanan varmı aranızda? Fiyat olarak uygun geldi azcıkta kıllandım hani :) vardır bişeyi dedim kendimce. O fiyat aralığında önereceğiniz başka bir telefon varmı? E63 özelliklerinde. En önemlisi wi-fi ve 3g yi bir arada barındırması ve maillerimi sorunsuz okumam. Dokunmatik iphone hariç asla kullanmam dokunmatik önermeyin.
-
5 aydır kullanıorum çok memnunum fazlasıyla her şeyi karşılıyor görüntülü konuşma olarak 3g bahsediosan ön kamerası yok ama tarayıcı hızında 3g güzel :) aklına takılan varsa buyur :)
-
ne yani ön kamerası yokmu? görüntülü konuşma var diyor? arka kameradan mı konuşuluyor noluyor :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------ne yani ön kamerası yokmu? görüntülü konuşma var diyor? arka kameradan mı konuşuluyor noluyor :)
-----------------------------evet ben de arada kullanıorum karşı seni görürken sen karşıyı görmücen sırayla bi görüşme olacak :D ya da benim gibi önüne bi ayna koy görüş :D:D
-
1 -şarj süresi çok iyi. önkamerası yok. bilmiyorum daha önce kaç kez ön kamerayı kullanma ihtiyacı hissettin ama ben hiç hissetmedim.
2 - çinden iphone alırım demişsin ya hocam , çinde iphone'lar daha mı ucuz? yoksa çakma iphone'lardan mı bahsediyorsun?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
1 -şarj süresi çok iyi. önkamerası yok. bilmiyorum daha önce kaç kez ön kamerayı kullanma ihtiyacı hissettin ama ben hiç hissetmedim.
2 - çinden iphone alırım demişsin ya hocam , çinde iphone'lar daha mı ucuz? yoksa çakma iphone'lardan mı bahsediyorsun?
-----------------------------buraya göre daha ucuz hocam. önde kamerası olmaması kötü ama bakalım bi başka alternatiflere
-
Güzel konu açmışsın hoca. Bende bunu almayı düşünüyorum. Bunun dışında fiyatı 450-500 lirayı geçmeyecek wifili mifili telefonlar varmıdır. Windows mobile telefonlar çokmu pahalı oluyor ?
-
RootB bunu yazdı:
1 Gün Gidiyor Be Hocam Nasıl Çok İYi ?
----------------------------- -
HeyQirs bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------bencede cok iyi 24 saat msn + sürekli olarak face tbt ve bikaç site takılıorum anca bitiyor :)
----------------------------- -
eray bunu yazdı:
HeyQirs bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------bencede cok iyi 24 saat msn + sürekli olarak face tbt ve bikaç site takılıorum anca bitiyor :)
-----------------------------ancak hocam. iphonelerde aynı bi gün falan. ekran büyük çalışması farklı. çokta kullanılıyor.
-
Hoca dokunmatik kullanabileceksen iphone al. hoca ya bu iphoneları ne kadara getiriyolar dışardan ? :)