Nokia E63 İle Samsung S5253 Wave 525 Arasında Kaldım. Tavsiyeleriniz?
-
c6 alacaktım sırf entegre flashı yok diye gittim N97 aldım.. telefonda flash olmadımmı allah canımı alıyo.. flashsız telefon almayın bence
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------sonuç olarak S5253 almak niyetiyle gittiğim kipa'dan son dk.da önümdeki adamın C5-03 almasıyla bi incelemede bulunup C5-03 aldım Biraz daha pahalı ama umarım istediğim gibi çıkar. yorumlayanlara çok teşekkür ederim=)
-----------------------------
haci hayatinin en buyuk hatalarindan birini yaptin gecmis olsun -
E72 Kullanıyorm öneririm muhteşem kamerası var hayran kalırsın
-
Antikilller bunu yazdı:
ecstatic_60 bunu yazdı:
sonuç olarak S5253 almak niyetiyle gittiğim kipa'dan son dk.da önümdeki adamın C5-03 almasıyla bi incelemede bulunup C5-03 aldım Biraz daha pahalı ama umarım istediğim gibi çıkar. yorumlayanlara çok teşekkür ederim=)
haci hayatinin en buyuk hatalarindan birini yaptin gecmis olsun
-----------------------------niye öyle dedin tam da telefondan mutlu memnunken?=(
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
ecstatic_60 bunu yazdı:
sonuç olarak S5253 almak niyetiyle gittiğim kipa'dan son dk.da önümdeki adamın C5-03 almasıyla bi incelemede bulunup C5-03 aldım Biraz daha pahalı ama umarım istediğim gibi çıkar. yorumlayanlara çok teşekkür ederim=)
haci hayatinin en buyuk hatalarindan birini yaptin gecmis olsun
-----------------------------niye öyle dedin tam da telefondan mutlu memnunken?=(
-----------------------------20 25 tane fotoğraf video yükle bakam nasılda kasılıyor :|
-
belli zaten kastığı telefonun, fotoları açarken bile kasıyo da olsun o kadarda yahu gidipte 20 video yüklemem zaten.oyun, uygulama foto yüklerim de onu da abartmam. MEmnun kalmamnızın tek sebebi oysa benim için sorun değil=)
-
E6 yı siddetle tavsiye ediyorum bak incele sonra pişman olma klasik nokia sorunları problem degil diyorsan :))
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
belli zaten kastığı telefonun, fotoları açarken bile kasıyo da olsun o kadarda yahu gidipte 20 video yüklemem zaten.oyun, uygulama foto yüklerim de onu da abartmam. MEmnun kalmamnızın tek sebebi oysa benim için sorun değil=)
-----------------------------gitti bitti yazık oldu para gidip bi internet kafeye açaydın tbt yi ztn full onlineyim sana başına gelecek her şeyi ayrıntısına kadar sayardım yazık oldu :)
-
sana birsey sylıyeyım mii c5le cok buyuk hata yaptın verıdgın paraya yazın o paraya bıraz daha eklıyeyıp benım e72yı alıcaktın ne wi fisi benımki gibi cekıyor ne internet hizi benimki gibi nede kamerası neyse almıs oldun hayırlı olsun ama e72 telefonumm satılıktırrr garantilii
-
Metin illa satacan yani telefonu öve öve bitiremedin :)