Nokia Lumia 520 Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

350 Liraya 3-4 ay kullanılmış garantili çok temiz bir Lumia 520 buldum.Sizce alınır mı bu telefon ? Android'den sonra çekilir mi sizce ? Kamerası, oyun perfornmansı vs nasıldır ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

350 TL akıllı telefon bulmuşsun daha ne istiyorsun.

sorunuda yok diyorsan ve almazzsan ben ben talibim :D

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

300 liraya vision var sıfır hocam :)

ucuzladı artık akıllılar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

İmzan için cevap vereyim : GM Discovery al geç.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3d_enjoy
    3d_enjoy's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

350 Liraya 3-4 ay kullanılmış garantili çok temiz bir Lumia 520 buldum.Sizce alınır mı bu telefon ? Android'den sonra çekilir mi sizce ? Kamerası, oyun perfornmansı vs nasıldır ?

ben olsam almazdım,abim aldı pişman oldu:) kamerası standart 5mp işte flasta yok,android wp den çok daha iyi bence:)

gerçekçi ol imkansızı iste...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    3d_enjoy bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

ben olsam almazdım,abim aldı pişman oldu:) kamerası standart 5mp işte flasta yok,android wp den çok daha iyi bence:)

fiyat performans telefonu ama.

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Wp denenmesi gereken bir işletim sistemi 920de kullandım gayet memnun kaldım. Telefonu  ekranı patlatmasaydım kullanıyo olurdum hala :D Öyle çok fazla uygulama merakım yok. Yok şunu yapacak uygulama olsun. Yok bunu yapsın. Hesap makinesi var zaten niye ek olarak uygulama olarak indirir ki bi insan evladı :D Tarayıcısı çok iyidir. Tek sıkıntısı dns giremiyorsun telefona şuan için o kısım kapalıydı. Yeni güncellemeler gelmiş, eklemeler olmuş. Şuan test ettiğim işletim sistemleri arasında en stabil olanı diyebilirim rahatlıkla. Ota boka uygulama istemiyosan al gitsin. Hatta para biriktir 920 yada 925 al. Telefonu kullanırsın uzun süre. Heleki lumia serisini Windows satın almışken Nokianın elinden. Akıllı zımbırtılar pazarına giriyor windows emmiler. Çok deli olucak çok :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

wp iyidir iyi amma 520de çok kırpılmış. mesela gps var ama pusula yok

kamera var ama flaş yok

ön kamera yok

ama performans iyidir üzmez akar gider

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

wp iyidir iyi amma 520de çok kırpılmış. mesela gps var ama pusula yok

kamera var ama flaş yok

ön kamera yok

ama performans iyidir üzmez akar gider

Katılıyorum. Bendede var bir tane. IPOD TOUCH bile 600 TL. Bende lumia 520 aldım ikinci el 23 ay garantili 350 TL ye. Eksiği çok ama giriş seviyesi için çok iyi. Takıldı dondularla saç baş yoldurtmuyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler telefonu aldım ve iyiki almışım diyorum.Tek kötü tarafı batarya az gidiyor..Birde oyun oynarken ısınma yapıyor normal mi ? 2 liraya asphalt 8 aldım.

mkyb tarafından 22/Kas/13 01:23 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Iyi yapmissin suanda alt ve orta segmentteki hic bir android cihaz alinmaz. Keske ipod touch gibi iphone alabilseydik.  Ben kiz arkadasima xperia miro almistim 599 a keske 520 alaydim diyorum.

S3:kullaniyorum stabilitenin s si yok ama bir cok uygulama va 

Insan arada kaliyor cok.

Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 12