Nokia Lumia 520 Nasıldır ?
-
350 Liraya 3-4 ay kullanılmış garantili çok temiz bir Lumia 520 buldum.Sizce alınır mı bu telefon ? Android'den sonra çekilir mi sizce ? Kamerası, oyun perfornmansı vs nasıldır ?
-
350 TL akıllı telefon bulmuşsun daha ne istiyorsun.
sorunuda yok diyorsan ve almazzsan ben ben talibim :D
-
samaccc bunu yazdı
300 liraya vision var sıfır hocam :)
ucuzladı artık akıllılar
-
samaccc bunu yazdı
İmzan için cevap vereyim : GM Discovery al geç.
-
Citizen bunu yazdı
350 Liraya 3-4 ay kullanılmış garantili çok temiz bir Lumia 520 buldum.Sizce alınır mı bu telefon ? Android'den sonra çekilir mi sizce ? Kamerası, oyun perfornmansı vs nasıldır ?
ben olsam almazdım,abim aldı pişman oldu:) kamerası standart 5mp işte flasta yok,android wp den çok daha iyi bence:)
-
3d_enjoy bunu yazdıCitizen bunu yazdı
ben olsam almazdım,abim aldı pişman oldu:) kamerası standart 5mp işte flasta yok,android wp den çok daha iyi bence:)
fiyat performans telefonu ama.
-
Wp denenmesi gereken bir işletim sistemi 920de kullandım gayet memnun kaldım. Telefonu ekranı patlatmasaydım kullanıyo olurdum hala :D Öyle çok fazla uygulama merakım yok. Yok şunu yapacak uygulama olsun. Yok bunu yapsın. Hesap makinesi var zaten niye ek olarak uygulama olarak indirir ki bi insan evladı :D Tarayıcısı çok iyidir. Tek sıkıntısı dns giremiyorsun telefona şuan için o kısım kapalıydı. Yeni güncellemeler gelmiş, eklemeler olmuş. Şuan test ettiğim işletim sistemleri arasında en stabil olanı diyebilirim rahatlıkla. Ota boka uygulama istemiyosan al gitsin. Hatta para biriktir 920 yada 925 al. Telefonu kullanırsın uzun süre. Heleki lumia serisini Windows satın almışken Nokianın elinden. Akıllı zımbırtılar pazarına giriyor windows emmiler. Çok deli olucak çok :D
-
wp iyidir iyi amma 520de çok kırpılmış. mesela gps var ama pusula yok
kamera var ama flaş yok
ön kamera yok
ama performans iyidir üzmez akar gider
-
DestinatioN bunu yazdı
wp iyidir iyi amma 520de çok kırpılmış. mesela gps var ama pusula yok
kamera var ama flaş yok
ön kamera yok
ama performans iyidir üzmez akar gider
Katılıyorum. Bendede var bir tane. IPOD TOUCH bile 600 TL. Bende lumia 520 aldım ikinci el 23 ay garantili 350 TL ye. Eksiği çok ama giriş seviyesi için çok iyi. Takıldı dondularla saç baş yoldurtmuyor.
-
Beyler telefonu aldım ve iyiki almışım diyorum.Tek kötü tarafı batarya az gidiyor..Birde oyun oynarken ısınma yapıyor normal mi ? 2 liraya asphalt 8 aldım.
mkyb tarafından 22/Kas/13 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Iyi yapmissin suanda alt ve orta segmentteki hic bir android cihaz alinmaz. Keske ipod touch gibi iphone alabilseydik. Ben kiz arkadasima xperia miro almistim 599 a keske 520 alaydim diyorum.
S3:kullaniyorum stabilitenin s si yok ama bir cok uygulama va
Insan arada kaliyor cok.