Nokia Telefona Kurşun İşlemedi
-
Arkadaşlar işlememiş derken adam : Mermi geçince patlamamış gibisinden bahsetmiş yoksa mermi geçmese zaten ohanzi.
-
hala delin memiş yazıyosunuz ha kurşunu önden yemiş arkadan çıkmış sahibine çok fazla yardımcı olamamış
-
telefonun önünden girmiş arkasından çıkmış. girdiği yerden ince girer çıkarken yarar.
-
bende n97 var masanın üstüne atsam dağılıyor telefon tabi zamanında bi arkadaşı oyun oynarken masanın yüksekliğinde bir yerden yere atarak yanlışıkla kolunu 4 ayrı yerden kırmayı başardığımı da göz önünde bulundurmak gerek :D
-
O değilde hala nokia alanlar var :)
-
mximus bunu yazdı
yukardaki yorumları okumadın galiba halen neden nokia nın çok satıldığını açıklamış arkadaşlar
-
goldfinger bunu yazdımximus bunu yazdı
yukardaki yorumları okumadın galiba halen neden nokia nın çok satıldığını açıklamış arkadaşlar
1.Nokia'nın çok satıldığı felan yok artık o öncedendi.
2.Alt fiyat segmentindeki (400 tl ve altı ) ürünleri diğer markalara göre daha fazla olduğu için sadece o fiyat aralığında biraz daha fazla satıyor.
Artık insanların yeni telefon alırken ki (akıllı cihazlar) kriterleri arasında 'sağlamlık' ilk sırada değil .Bütün bu anlattıklarımı günde en az 200-250 tane telefon satarak tecrübe ediyorum.
-
mximus bunu yazdıgoldfinger bunu yazdımximus bunu yazdı
2.Alt fiyat segmentindeki (400 tl ve altı ) ürünleri diğer markalara göre daha fazla olduğu için sadece o fiyat aralığında biraz daha fazla satıyor.
Artık insanların yeni telefon alırken ki (akıllı cihazlar) kriterleri arasında 'sağlamlık' ilk sırada değil .Bütün bu anlattıklarımı günde en az 200-250 tane telefon satarak tecrübe ediyorum.
Satıcı degil tüketici bilir bunu unutma. Ben hala alışamadım bak yurtta kalıyorum 250 kişiyiz 1 kişide iphone var her 5 odada 1 tane samsung anca var bir iki tane htc delisi var. Sadece 14 tane nokia 5800 var. Ve bu insanlar telefonlarını degistirdiklerinde içlerinden lumia filan geçiyor ama paraları yetmiyor. iphone4s'i 2. kattan düşür bakalım ne olacak :) n97 n8 hala saglam.
-
by_Tet bunu yazdımximus bunu yazdıgoldfinger bunu yazdımximus bunu yazdı
Satıcı degil tüketici bilir bunu unutma. Ben hala alışamadım bak yurtta kalıyorum 250 kişiyiz 1 kişide iphone var her 5 odada 1 tane samsung anca var bir iki tane htc delisi var. Sadece 14 tane nokia 5800 var. Ve bu insanlar telefonlarını degistirdiklerinde içlerinden lumia filan geçiyor ama paraları yetmiyor. iphone4s'i 2. kattan düşür bakalım ne olacak :) n97 n8 hala saglam.
O zaman tüketici olarak da konuşayım.
Nokia'nın satış rakamlarını, Avrupa ülkelerine göre incelediğimizde son yıllardaki düşüşü görebilirsiniz.Türkiye' de de düşüş var fakat avrupa gibi değil.
Bunu şuna bağlıyorum ,her konuda olduğu gibi canım vatandaşımın büyük bir bölümü bu konuda da eğitimsiz.Müşterinin 999 TL'lik nokia N8 modelindeki telefonu alırken ,uyguladığı gidişata bak.
Müşteri -Fiyat iyi ,şekil iyi ,akıllı mı bu cihaz ?
Ben -Fazla değilMüşteri -Ama nokia !
Ben - '^%+^%^++%^+%
Müşteri - Kaç taksit ?
Ve alır.
Kolay kazanılmayan bu paranın böyle saçma şekilde harcanmasına üzülüyorum.
Kaç tane 5800 kullanan müşteri gördüm; reyonda bi kendi elindeki kullanması tamamen eziyet olan telefona bakıyor birde reyondaki galaxy ace' ye bakıyor.Biraz ilgilenip,bilgi verdiğimde de ben ne aptalmışım diyor.
Şu da bir gerçektir ki ; türk insanının en güvendiği markalardan biridir nokia. -
http://www.youtube.com/watch?v=fcnQ72sPZAI
burdada iphone telefonu 50 cal mermi bir şey yapamıyor :D sadece delik açmış nokıa gibi :D