Norton Ghost Yardım
-
arkadaşlar nortonghostla diskimin imajını aldım.tamamen aynı olan başka bi makinayı formatladım.hazır elimdeki imajı yükleyim dedim flash diske kopyaladım imajı diğer makinaya attım.yüklerken hata verdi imaj dosyasından.ben de diskimi söküp o makinaya taktım ikinci disk olarak.ghostu açıp imajı seçtim ve yükledim ama bu sefer de bootmgr hatası veriyor.win7 dvdsiyle açtım onarma yapsın diye ama orada da onar dediğim zaman yüklü windowsu göremiyor.bunu düzeltmenin bi yolu var mı yoksa baştan windows7yi tekrar mı kurmam lazım ?
-
Boşverin artık ghostu ben acronise geçtim geçeli hiç böyle problemim olmadı
Disk to Disk clonu deneyerek yükle yada direk format at acronis kullanmaya başla problem yaşamazsın
-
kurtarma şansımız yok mu ?
-
up.yardım lütfen :)
-
acikistihbarat bunu yazdı
kurtarma şansımız yok mu ?
Tavsiyem kendi pc in üzerinden 2. bir yedek al şuanki sistemini ve senin elinde bulunan yedeğini şuanki sistemine yükle sonra acronis back up cd si ile yedeğini al öteki bilgisayarda dene
-
hocam sen hardiski söküp diğer makinaya takmak yerine ilk format attığın ve yedeğini aldığın bilgisayara diğer makinenin hardiskini takıp diskten diske kopyalamalısın bu şekilde dene birde.. ikincil hardiski taktıktan sonra local / disk / to disk kısmından kopyalayacaksın.
-
norton ghostun full surumunu bulamiyorum, acaba ghost ile aldigim imajlari acronis ya da baska bir yedekleme araci ile yukleyebilir miyim?
-
JRalche bunu yazdı
norton ghostun full surumunu bulamiyorum, acaba ghost ile aldigim imajlari acronis ya da baska bir yedekleme araci ile yukleyebilir miyim?
hayır norton ghost dışında geri yükleyemezsin hocam.. googleden hiren's boot data .iso formatında arat onun içinde backup programları var norton ghost programıda var onunla geri yükleyebilirsin..
-
essan bunu yazdıJRalche bunu yazdı
hayır norton ghost dışında geri yükleyemezsin hocam.. googleden hiren's boot data .iso formatında arat onun içinde backup programları var norton ghost programıda var onunla geri yükleyebilirsin..
hocam hirens boot 15.2 yi usbye atıp giriyorum. recovery toolsdan Norton Ghostu seçiyorum. Normali seçiyorum sonra.
ilk başta yükleniyor gibi oluyor daha sonra şu hatayı alıyorum:
File Missing C:\HBCD\Dos\Ghost.7z !!
acaba 15.2nin içinde ghost yok mu ?
youtubede falan baktım v,deolarda hirens bootla girince ikinci seçenek recovery tools. 15.2de öyle bir menü yok. tüm menüleri gezdim yok.
costum menu diyince ghost diye geliyo. sonra onu seçip normali seçiyorum bu hatayı alıyorum..
önceki sürüm hirens yüklesem düzelir mi acaba<*
-
joe_black bunu yazdıessan bunu yazdıJRalche bunu yazdı
hocam hirens boot 15.2 yi usbye atıp giriyorum. recovery toolsdan Norton Ghostu seçiyorum. Normali seçiyorum sonra.
ilk başta yükleniyor gibi oluyor daha sonra şu hatayı alıyorum:
File Missing C:\HBCD\Dos\Ghost.7z !!
acaba 15.2nin içinde ghost yok mu ?
youtubede falan baktım v,deolarda hirens bootla girince ikinci seçenek recovery tools. 15.2de öyle bir menü yok. tüm menüleri gezdim yok.
costum menu diyince ghost diye geliyo. sonra onu seçip normali seçiyorum bu hatayı alıyorum..
önceki sürüm hirens yüklesem düzelir mi acaba<*
recovery tools değilde, backup tools diye menü yok mu hocam gerçi ben 15,2 sürümü denemedim ama önceki versiyonlardan kullanıyorum. backup tools dan sonra ghost vardır sonra normal ghost olarak başlatacaksın.. aynı hatayı verirse bu seferde cd ile başlatmayı dene bakalım üstad.
-
Windows 7 nin imajını yanlış almışsın hacım.. Windows 7 nın boot dosyarının tutulduğu 100 mb lık bir bölüm bulunuyor imaj alırken bu bölümü atlayıp sadece windows 7 nın çalışması için gereken dosyaların bulundu c sürücüsünün imajını almışsın sorunun bundan kaynaklanıyor..
Peki imajı nasıl alacaz diye bir soru aklına gelebilir :) norton ghost ile windows 7 nın imajını almak istiyorsan. önce sıfırdan windows 7 yi yüklemen lazım ama burda dikkat etmen gereken yer baştada söylediğim gibi 100 mb lık boot alanı bu sorunu gidermek için.. aşağıda vereceğim linkteki flash ile hazırlanmış videoyu izle..
http://bluelife.zxq.net/Files/Video/100_MB_Lik_Bolum.zip
daha sonra windows 7 kurulumunu bitirdikten ve gerekli tüm programlarını kurduktan sonra norton ghost programı ile imaj alıp diğer aynı donanıma sahip yada kendi makinene imaj atabilirsin.
Darkfeo tarafından 10/Eyl/13 06:40 tarihinde düzenlenmiştir
Kolay gelsin..