Norton Ghost Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

arkadaşlar nortonghostla diskimin imajını aldım.tamamen aynı olan başka bi makinayı formatladım.hazır elimdeki imajı yükleyim dedim flash diske kopyaladım imajı diğer makinaya attım.yüklerken hata verdi imaj dosyasından.ben de diskimi söküp o makinaya taktım ikinci disk olarak.ghostu açıp imajı seçtim ve yükledim ama bu sefer de bootmgr hatası veriyor.win7 dvdsiyle açtım onarma yapsın diye ama orada da onar dediğim zaman yüklü windowsu göremiyor.bunu düzeltmenin bi yolu var mı yoksa baştan windows7yi tekrar mı kurmam lazım ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Boşverin artık ghostu ben acronise geçtim geçeli hiç böyle problemim olmadı

Disk to Disk clonu deneyerek yükle yada direk format at acronis kullanmaya başla problem yaşamazsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

kurtarma şansımız yok mu ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

up.yardım lütfen :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı

kurtarma şansımız yok mu ?

Tavsiyem kendi pc in üzerinden 2. bir yedek al şuanki sistemini  ve senin elinde bulunan yedeğini şuanki sistemine yükle sonra acronis back up cd si ile yedeğini al öteki bilgisayarda dene

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam sen hardiski söküp diğer makinaya takmak yerine ilk format attığın ve yedeğini aldığın bilgisayara diğer makinenin hardiskini takıp diskten diske kopyalamalısın bu şekilde dene birde.. ikincil hardiski taktıktan sonra local / disk / to disk kısmından kopyalayacaksın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    JRalche
    JRalche's avatar
    Erkek

norton ghostun full surumunu bulamiyorum, acaba ghost ile aldigim imajlari acronis ya da baska bir yedekleme araci ile yukleyebilir miyim?

Öldüm, dirildim..yeni hayat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    JRalche bunu yazdı

norton ghostun full surumunu bulamiyorum, acaba ghost ile aldigim imajlari acronis ya da baska bir yedekleme araci ile yukleyebilir miyim?

hayır norton ghost dışında geri yükleyemezsin hocam.. googleden hiren's boot data .iso formatında arat onun içinde backup programları var norton ghost programıda var onunla geri yükleyebilirsin..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    JRalche bunu yazdı

hayır norton ghost dışında geri yükleyemezsin hocam.. googleden hiren's boot data .iso formatında arat onun içinde backup programları var norton ghost programıda var onunla geri yükleyebilirsin..

hocam hirens boot 15.2 yi usbye atıp giriyorum. recovery toolsdan Norton Ghostu seçiyorum. Normali seçiyorum sonra. 

ilk başta yükleniyor gibi oluyor daha sonra şu hatayı alıyorum:

File Missing C:\HBCD\Dos\Ghost.7z !!

acaba 15.2nin içinde ghost yok mu ?

youtubede falan baktım v,deolarda hirens bootla girince ikinci seçenek recovery tools. 15.2de öyle bir menü yok. tüm menüleri gezdim yok.

costum menu diyince ghost diye geliyo. sonra onu seçip normali seçiyorum bu hatayı alıyorum..

önceki sürüm hirens yüklesem düzelir mi acaba<*

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    JRalche bunu yazdı

hocam hirens boot 15.2 yi usbye atıp giriyorum. recovery toolsdan Norton Ghostu seçiyorum. Normali seçiyorum sonra. 

ilk başta yükleniyor gibi oluyor daha sonra şu hatayı alıyorum:

File Missing C:\HBCD\Dos\Ghost.7z !!

acaba 15.2nin içinde ghost yok mu ?

youtubede falan baktım v,deolarda hirens bootla girince ikinci seçenek recovery tools. 15.2de öyle bir menü yok. tüm menüleri gezdim yok.

costum menu diyince ghost diye geliyo. sonra onu seçip normali seçiyorum bu hatayı alıyorum..

önceki sürüm hirens yüklesem düzelir mi acaba<*

recovery tools değilde, backup tools diye menü yok mu hocam gerçi ben 15,2 sürümü denemedim ama önceki versiyonlardan kullanıyorum. backup tools dan sonra ghost vardır sonra normal ghost olarak başlatacaksın.. aynı hatayı verirse bu seferde cd ile başlatmayı dene bakalım üstad.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

Windows 7 nin imajını yanlış almışsın hacım.. Windows 7 nın boot dosyarının tutulduğu 100 mb lık bir bölüm bulunuyor imaj alırken bu bölümü atlayıp sadece windows 7 nın çalışması için gereken dosyaların bulundu c sürücüsünün imajını almışsın sorunun bundan kaynaklanıyor..

Peki imajı nasıl alacaz diye bir soru aklına gelebilir :) norton ghost ile windows 7 nın imajını almak istiyorsan. önce sıfırdan windows 7 yi yüklemen lazım ama burda dikkat etmen gereken yer baştada söylediğim gibi 100 mb lık boot alanı bu sorunu gidermek için.. aşağıda vereceğim linkteki flash ile hazırlanmış videoyu izle..

http://bluelife.zxq.net/Files/Video/100_MB_Lik_Bolum.zip

daha sonra windows 7 kurulumunu bitirdikten ve gerekli tüm programlarını kurduktan sonra norton ghost programı ile imaj alıp diğer aynı donanıma sahip yada kendi makinene imaj atabilirsin.

Kolay gelsin..

Darkfeo tarafından 10/Eyl/13 06:40 tarihinde düzenlenmiştir

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
Toplam Hit: 2250 Toplam Mesaj: 15