folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Notebook Satanlar, Anlarım Diyenler, Ve Tabiki Kullananlar Ürün Tavsiye..

Notebook Satanlar, Anlarım Diyenler, Ve Tabiki Kullananlar Ürün Tavsiye..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ilk mesajlarda iki tane dell var ikiside iyi makina. dell çaydanlık üretse düşünmeden alırım :) hp sormuşsun ama dell ile kıyaslanamaz eminim.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk mesajlarda iki tane dell var ikiside iyi makina. dell çaydanlık üretse düşünmeden alırım :) hp sormuşsun ama dell ile kıyaslanamaz eminim.

yahu ne zormuş karar vermek be, dell vostro düşünüyorum şimdilik, bakalım. ama sanırım ses monoymuş dell'de. Üretici sitelerinde de adamakıllı bilgi yok ki arkadaş.

Twitter: @CanKirca
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/asus/g73sw-ty019v-p45644716/

Tek geçerim

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

parayı  gozden cıkarırım dersen     ;

asus n61jq serisi yada lenovo y560A serisi (bende y560 var A serisinde normal surumde olan hatalar gıderıldı ekran problemı ve farklı bı ıkı sey daha kesınlıkle sana lenovo onerırım kesınlıkle ! )

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

alma lan alma hp alma anlamıyon mu lan hp = ütü :D

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Ya HP'den vazgeçtim zaten, istediğim dell notebook'u da buldum, ama ufak bi model farkı var, güvenemiyorum. fıstık gibi dell var, anasını satayım hoparlör mono. Mono hoparlör nasıl olur ya!

vb dream nerede kaldı ki ya.. onda varmış istediğim notebook, hoparlörü de sormak lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Ürün de belli oldu VBDream, hadi şu hoparlör konusuna da açıklık getir tamamdır üstat ya.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

cankirca hocam anladigim kadariyla oyun falan oynamayacaksin kodlamayla falan ugrasacaksin bu nedenle sana ergonomi acisindan basarili bi alet lazim.ve fazla bisey beklemedigin icin su an iyi bir alet alirsan rahat bi 5 sene goturur seni diye dusunuyorum.ve uzun vadede notebook kullanmak istiyosan thinkpad den sasmamani tavsiye ederim.fiyati biraz pahali gelebilir ama 1-2 ay kullandiktan sonra baska alet kullanamazsin inan bana.fiyat araligi soylersen model tavsiye edebilirim zaten her modelde sectigin confige gore fiyat dusuyo/cikiyo vede T yada W serisi gibi ust segment bi alet alirsan 3-5 yil sonra aleti degistirmek yerine cpu upgrade yapabilirsin.ilerde cikicak cpu lar icin bios guncellemelerini lenovo cikarir yada kullanicilar yazar. t410 rulez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EliteCode
    EliteCode's avatar
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

HP kullanıp da memnun olan var mı?

Ben memnunum. Performansı gayet güzel

Mikroişlemci 2,4 GHz Intel Core i5-450M İşlemci
    Mikroişlemci Önbelleği Düzey 3 önbellek 3 MB
    Bellek 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
    Bellek Maks. 8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler
    Video Grafik Kartı ATI Mobility Radeon HD 5650 Ekran Kartı (Değiştirilebilir)
    Görüntü Belleği atanmış 1 GB DDR3 ile 3738 MB'ye kadar toplam grafik belleği
    Ekran 39,6 cm (15,6 inç) diyagonal Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran (1366 x 768)
    Sabit Sürücü 320 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü, 7200 dev/dak
    Multimedya Sürücüsü SATA optik sürücü: Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW
    Ağ Kartı Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz Bağlantı Bluetooth kablosuz ağ

802.11 b/g/n
    Ses Altec Lansing hoparlörler
    Klavye Tam boyutlu ada tarzı arkadan aydınlatmalı klavye
    İşaretçi Açma/Kapama düğmesiyle Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen HP Clickpad
    PC Kartı Yuvaları Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Digital Media Reader
    Harici Bağlantı Noktaları
    • 1 VGA bağlantı noktası
    • 1 HDMI bağlantı noktası
    • 1 stereo kulaklık çıkışı
    • 1 mikrofon girişi
    • 4 USB 2.0 bağlantı noktası (4. eSATA bağlantı noktası ile paylaşımlı)
    • 1 eSATA + USB bağlantı noktası
    • 1 RJ45 ethernet bağlantı noktası
    Boyutlar 24,5 cm (U) x 37,8 cm (G) x 3,17 cm (min. Y) / 3,57 cm (maks. Y)
    Ağırlık 2,49 kg
    Güç 90 W AC Güç Adaptörü

6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Kutunun İçindekiler HP TrueVision Web Kamerası, Tümleşik Dijital Mikrofon ile (VGA düşük ışık)

KOD 'umun dünyası.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Sarper bunu yazdı:

cankirca hocam anladigim kadariyla oyun falan oynamayacaksin kodlamayla falan ugrasacaksin bu nedenle sana ergonomi acisindan basarili bi alet lazim.ve fazla bisey beklemedigin icin su an iyi bir alet alirsan rahat bi 5 sene goturur seni diye dusunuyorum.ve uzun vadede notebook kullanmak istiyosan thinkpad den sasmamani tavsiye ederim.fiyati biraz pahali gelebilir ama 1-2 ay kullandiktan sonra baska alet kullanamazsin inan bana.fiyat araligi soylersen model tavsiye edebilirim zaten her modelde sectigin confige gore fiyat dusuyo/cikiyo vede T yada W serisi gibi ust segment bi alet alirsan 3-5 yil sonra aleti degistirmek yerine cpu upgrade yapabilirsin.ilerde cikicak cpu lar icin bios guncellemelerini lenovo cikarir yada kullanicilar yazar. t410 rulez

Tespitlerin doğru Sarper, ama i5, 4 gb ram düşünüyorum min. ne önerebilirsin?

Toplam Hit: 4387 Toplam Mesaj: 32