Nüfus Cüzdanımı Kaybettim.
-
Selam müritler , nüfus cüzdanım montun cebinden düşmüş nerede düşürdüm bilmiyorum evde bile olabilir ama bulamadım dolayısıyla yeni bir nüfus kağıdı çıkarttırmak zorundayım ancak eski kimliğimin tekrar kullanılamaması için ne yapmam gerekir yakın zamanda böyle bir olay başına gelen arkadaşlar varsa yapmam gereken şeyleri yazabilirse sevinirim.
-
Nüfus müdürlüğüne gidip 3 dk içinde alabilirsin. yeterli.
-
gazeteye ilan vereceksin kimliğimi kaybettim hükümsüzdür diye
-
whoobay bunu yazdı
Nüfus müdürlüğüne gidip 3 dk içinde alabilirsin. yeterli.
Hocam yenisini alırım o kolay da eski nüfus kağıdımı yasal işlemlere kullanılmamasını istiyorum milletin üstüne şirket vs. açıyorlar ya ondan diyorum.
-
kendi isim soyisminle facebook adresi aç profil resmine örnek bi nüfus cüzdanı resmi koy birkaç gün bekle hocam, ufak kardeşim geçen hafta düşürmüş facebookundan buldu getirdiler
-
tekirdağda yaşıyorum ben. birgün istanbula gittim hatunla görüşmeye akşama doğru tekirdağa dönücekken metro istasyona yakınında büfe vardı sigara alayım dedim.. bi baktım cüzdan yok! (hassiktir modu)
kimlik, kartlar vs + 450 tl nakit.. hepsi uçtu gitti.
bankalara telefon açıp hemen kartları iptal ettirdim..
yeni kimligi cıkarttım +50tl daha girdi.
toplam 500tl kaçtı... g*te giren şemsiye açılmaz derler..
nufus mudurlugune sormuştum.. eski kimlik işlem görülmez hale geliyormuş sanırım
edit: eve dönüş yol parasını hatundan aldım :)
GordonFreeman tarafından 03/Oca/14 10:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ilan ver göte gelme
-
http://www.nvi.gov.tr/Hizmetler/Nufus,Nufus_Cuzdani.html?pageindex=4
Önce muhtarlık sonra bir an önce Kaymakamlığa gidiyorsun. Sana bütün sülaleni soruyor. Halanin soyadı ne falan. Ondan sonra ordaki memura inandırabilirsen sana kimliği veriyor. alırken 6 lira falan ücret vereceksin. Sonra kaybettiğiniz için 60 lira falan ceza ödeyeceksin. Bir süresi var o zamanda öderseniz indirimli oluyor.
-
Cüzdan bulundu çok şükür :D ama bilgisi olan arkadaşlar genede yazsın belki başka birinin de başına gelirse arama yaptığında görür.
-
Mesaj sokoban tarafindan 3 Ocak 2014 (Cuma) 10:30 tarihinde yazildi.
Mesaj sokoban tarafindan 3 Ocak 2014 (Cuma) 10:48 tarihinde yazildi.
Hocam yine kaybolursa 18 dk daha bekle :D
-
antivir-US bunu yazdı
Mesaj sokoban tarafindan 3 Ocak 2014 (Cuma) 10:30 tarihinde yazildi.
Mesaj sokoban tarafindan 3 Ocak 2014 (Cuma) 10:48 tarihinde yazildi.
Hocam yine kaybolursa 18 dk daha bekle :D
Yok hocam eve baktıydım bulamadım sonra işe geldim işte düşürmüşümdür diye burada da yoktu meğersem patron bulmuş sonradan haberim oldu :D