Nvidia Ge-Force GT 330M 1 Gb Ddr3 - Ati Radeon 5870 1 Gb Ddr 5. Hangisini Secmeliyim?
-
Arkadaslar laptop alacagim bir arkadas icin. Ekran kartinin secimi icin bellek hizina bakmamiz tam dogru olmaz degil mi?
Birde DDR5 tam olarak nedir? Performansta bir etkisi var midir?
Siz laptop alacak olsaniz hangisini secerdiniz? Ikiside 1300$...
Asus :Core i-7 1.6 ghz turbolu (2.8ghz), 6 gb ddr 3 ram, 500 gb hard disk 7200 rpm, ati radeon 5870 1 gb ddr 5
Sony:Core i-7 1.73 ghz (asustan biraz daha iyi), 6 gb ddr 3 ram, 640 gb hard disk 5400 rpm , ekran kartı nvidia ge-force GT 330m 1 Gb ddr3
-
5870 olduğuna emin misin?
o kart 850TL çünkü.
-
Evet haci dogru olmaz.
Vardir hayvan gibi etkisi vardir.
Ben laptop alsam 5870'li olani olirdum.
-
ABD'den alacagim belki ondan ucuz olabilir. Bana arkadasim yazdi ozellikleri oda uzun zamandir laptop bakiyordu.
-
özellikler doğruysa hiç düşünmeden asus o zaman.
iki ekran kartı arasında inanılmaz fark var.
-
Anladim hocam tesekkurler yorumlar icin.
-
elbette asus
-
ASUS cok guzel bir laptop..
zaten sadece oyuncular icin cikarilmis bir sistem.Kisacasi ekran karti dogru.
i7 olmasi ve 1.6 ile sınırlandırılması kotu tabi ama laptop bence efsane...
bide bu versyonun 3D sinden bahsediyorlardi. Onada bakmani tavsiye ederim :)
-
7200 lük laptop pek yok piyasa da . zaten ekran kartı olarak da asus cok daha onde . sony de 330m oldugu ıcın (bari GTX oLsaydı :) ) alma derım . bnde gt240 var laptopda ark dasta hd 4650 vardı . aynı oyunda daha iyi per. gosterıyodu onun kı . zaten isLemcide de bi sıkıntı yok . Sony nın adı her ne kadar cazıp geLsede ( bana göre kı sony nın ölü kasa sı biLe cixx :D ) ASUS aL derim
-
geçenlerde aynı soruyu msnden bi arkadaş sordu.Kesinlikle Ati 5870 li asus al derim.
-
Şu anda o bahsettiğin sony vaio'dan yazıyorum 3milyar 140'a mı ne aldım, asusda sanırım xps serisi olucaktı o bahsettiğin.
Bende bilgisayar alıcakken ikisi arasında kalmıştım ancak orada çalışan arkadaş asus'un iyi oldugu ancak sony'nin bu model de daha profesyonel olduğunu anlattı. Asus alacaksan inception veya diğer grafik ile ilgili olanını tavsiye etti ancak xps ile vaio arasında vaio demişti.