folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Obama Hakkinda Neler Düsünüyorsunuz ?

Obama Hakkinda Neler Düsünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam şu yazdıklarınızı baştan sona okudum da sizler de haklısınız biz genç nesil ülke çıkarlarını düşünen ve buna göre hareket eden bir lider görmediğimiz için obamayı düşman gibi görüyoruz... ama adamın yaptıklarını kendi açısından baktığımda sonuna kadar haklı buluyorum... bu adam abd başkanı seçildi ve öncesinde ermenilerden oy almak için olmayan soykırımı kabullendi! şimdi bizim liderler gibi u dönüşü yapıpta inkar ederlerse halk götüne tekmeyi kor! bizim gibi değiller onlar bişi oldu mu uyumazlar... diğer konulara gelince adam türk değil! türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil! türkiye cumhuriyeti başbakanı hiç değil! bu nerenin başkanı? abd nin! o zaman abdnin çıkarlarına göre hareket edecektir... bizi ya da başka bir ülkeyi ziklediğinden mi yanaşıyor çoğumuz farkında olmasakta türkiye gerçekten önemli bir devlet gerek doğu ile ilişkiler konusunda gerek coğrafi konum... adamda haklı olarak cıkarları doğrultusunda hareket ediyor... bizim eşşeklerde adam olsun cıkarlarımızı korusun ceplerini korumasın! daha geçen gün danimarkanın oyununa gelmedik mi natoda ya da fransanın! bizimkiler siyasetin s sinden anlamayan adamlar bak ne güzel masa altından geçirdiler bize! kimse kusura bakmasın ama bize müstahak biz bunların hepsini hak ediyoruz! işten anlamayan adamı koyarsan başına verirsen %47lik oyu daha bizim ne çıkarlarımız yalan olur...

obamanın vaadlerini fln tam anlamıyla dinlemedim ama sadece şunu diyebilirim eğer çıkarlarımıza uygunsa eyv. değilse yar saçların lüle lüle obama sana güle güle bu iş bu kadar basittir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    iyi adam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Erkek

obamanın güler yüzü ve samimi hareketleri zaten bizim milletimizin düşünce yapısı ile uyuşmakta. Bizim halkımız candandır, sevecendir. böyle devlet adamlarını sever. Obama çok önemli konulara değindi. Türkiyede ve diğer ülkelerde bush zamanında bozulan imajını birazda düzeltmek için geldi diyebiliriz. Bir de kendi politikalarına islam dünyasından destek almak amacını güdüyor. bunda da tabiki islamiyeti en iyi yaşayan ülke olan Türkiyeden yapmayı uygun gördü. Bu verdiği mesajlar başka islam ülkesinde olsa bu kadar ilgi çekmezdi. Obama çok isabetli düşünmüş.

Umarız bu gülen yüzünün altında bir canavar yatmıyordur. Kamuoyu araştırmalarına göre tüm dünya üzerinde ve Türkiyede ABD ye güvenenlerin sayısı bush zamanına kıyasla %50 artış göstermiş. Olumlu bir gelişme. İnşallah verdiği sözler (pkk nın tasfiye edilmesi, roj tv nin kapatılması) gerçekleşir. ve abd imajı türkiyede çok daha ileri seviyelere taşınır ve Türkiye bundan faydalı çıkar.

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

voodoo bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:

abd nin yeni başkanı barack obama131811/5/2008 8:51:48 AM
    Van Halkını Obama Sevgisi65511/7/2008 9:52:04 PM
    Türk halkı obamadan nasıl etkilenir? :D30911/8/2008 12:47:02 PM
    Obama"yı bilen kahin: Amerika çökecek!75511/9/2008 6:31:47 PM
    ABD Krizi unuttu şimdi bunu konuşuyor : Obama Öldürülecek...65512/17/2008 12:18:50 AM
    Obama öcalan için geliyor!4564/4/2009 7:56:10 PM
    işte obama nın oyuncağı: air force one3994/5/2009 5:03:05 PM
    Obama"nın ödü koptu244/7/2009 1:42:09 AM
    Obama hakkinda neler düsünüyorsunuz ?384/7/2009 11:04:15 AM

amma cok merak eden varmış obamayı :)

tabiki bilmek gerekli,obama dedigimiz insanin yönettigi ülkeye bilmem kac milyar dolar borcumuz var :)

ama bu kez obama,abd'nin gidisatini degistirecek gibi,böyle bir izlenim birakti bende.

bush pustuna göre ülkemize karsi daha fazla pozitiflik durumu var.

konuyu malesef,yurtdisinda olmam sebebi ile takip edemiyordum ama buradaki cevaplar ve yazilanlar tatmin edici oldu.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

Conquer bunu yazdı:

voodoo bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

abd nin yeni başkanı barack obama131811/5/2008 8:51:48 AM
    Van Halkını Obama Sevgisi65511/7/2008 9:52:04 PM
    Türk halkı obamadan nasıl etkilenir? :D30911/8/2008 12:47:02 PM
    Obama"yı bilen kahin: Amerika çökecek!75511/9/2008 6:31:47 PM
    ABD Krizi unuttu şimdi bunu konuşuyor : Obama Öldürülecek...65512/17/2008 12:18:50 AM
    Obama öcalan için geliyor!4564/4/2009 7:56:10 PM
    işte obama nın oyuncağı: air force one3994/5/2009 5:03:05 PM
    Obama"nın ödü koptu244/7/2009 1:42:09 AM
    Obama hakkinda neler düsünüyorsunuz ?384/7/2009 11:04:15 AM

amma cok merak eden varmış obamayı :)

tabiki bilmek gerekli,obama dedigimiz insanin yönettigi ülkeye bilmem kac milyar dolar borcumuz var :)

ama bu kez obama,abd'nin gidisatini degistirecek gibi,böyle bir izlenim birakti bende.

bush pustuna göre ülkemize karsi daha fazla pozitiflik durumu var.

konuyu malesef,yurtdisinda olmam sebebi ile takip edemiyordum ama buradaki cevaplar ve yazilanlar tatmin edici oldu.

edit: sunuda yazmadan gecemeyecem

yapilan haberlere göre, alman basini obamanin Türkiyede sergiledigi taviri cok kiskandi ve bunuda acikca söylediler.

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

üstün zekaları marifetleri olan bi adam oldugnu düşünmüyorum sen ben gibi bi adam,yerinde bende olabilrdim,başkasıda dünya bana saçma geliyor obama da,amerikada hatta herşey,

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    mişeli getirseydi yedi ceddine dua ettirirdim

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    bence çoq ibne biri bu barraq. harbiden iyi görünüyo ve bir anda tüm Türkiye'nin AMerika ile ilgili düşünceleri pozitif olmaya başladı.. Bence buda bir strateji olabilir.. tüm dünyada AMerika hakkında düşünceler çok hızlı bir şekilde pozitif olmaya başladı.. gelmiş geçmiş en kötü katil ülkelerden biri olan amerika başında kim olursa olsun aynıdır bence hiçbir şekilde değişmez.. Başındaki adamın kim olduğu fazla önemli değil bence..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=ZcxhcMyn8rU

Şimdi birisi attı linki

Usame kayboldu obama geldı dedi

Ben hayatımda böyle komplo teorısı duymadım :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek