Oda Tasarım
-
Merhaba;
Odanızı yeniden tasarlamanız gerekse yada bir odayı düzene sokmanızı isteseler nasıl bir oda yapardınız. Duvarlardan tutunda halıya kadar tamamen size bıraksalar nasıl bir oda tasarlardınız. İçinde neler olurdu. Yada beğendiğiniz bir oda tasarımı var mı?
-
ehehe şuan tam o işin üstündeyim :D ufacık küçük oda dediğimiz bi oda vardı içinde biürü şey vardı falan nese bende taktım kafayı orayı kendime oda yapcam die :D
şimdi odada kırılacak bikaç yer vardı onları kırdım yarın inş. kırılan yerler sıvanacak sora bi alçı sora bi boya :D
şimdi şöle anlatim;
oda karanlık bi oda bu yüzden duvarlar beyaz yada krem gibi bişi olacak..
yerler şuan taş onlar kaplanacak bi güzel...
oda'Da turuncu yeşil ve beyaz tonlara agırlık vermek istedigimden yeşil krem karısık yatagımı koyucam :D
sora krem yada beyaz bi masa...
oda camına turuncu perde...
duvarlara tablolar falan... :D
inşallah güzel olacak :D bende merakla bekliyorum :D
-
bi kere monitor duvara dönük olacak hacı biri girdiimi ne halt yedğini görmeyecek bu bir eğer öğrenciylsen uçuk maviye boya çünkü bu renk öğrencilerde performansı artırmaktaymış eğer odan güneş alıyorsa perdelerini ona göre seç halıllarda bej tonlar kullan kenarları laciwert olabilir çok desenli halı alma düzensiz durur mümkünse dolabı kiptalığı yatağı odanın bi köşesine koy eğer dağıtırsan odan düzensiz görünebilir bi yerde toplarsan daha geniş alan kalacaktır sana hareket için mümkünse camdan dışarıyı göreen sandalye koltuk gibi bişe at yağmurlu havalarda dışarıyı izerslin ws ws ws
-
Bak; camdan dışarıyı göreen sandalye ile duvara dönük monitör fikri çok güzel. Öğrenci değilim la. Birde odaya mini bar yapsak nasıl olur.
-
hacı mini bar olayı ses çıkarabilir bi ara şu cocacolanınkileriden aldıydım ben adamın kafasını şişirior uykun hafifse alma ama odam yayla gibi yataktan uzağa koyarım uyurum diyorsan olabilir tw alabiliosan olmazsa olmazlarından biri odanın :d
-
duvarlar koyu olsun bordo vs. halı ve perdeler de öle . içeri girenin içi kararsın :)
ışıklandırma da çok öenmli şöle tavana vurup yansıyan ışıklardan olsun. bide ikiz yatak at oraya ohh geri ne kalıyo sen söle :S
-
Mini dolap diyorsun sen evet ses çıkarabilir gece yatarken kapatırsın :))
Ben bardan bahsetmiştim. Bu resimdeki çok çok büyük sadece örnek olarak verdim. Bunun küçüğü nasıl olur.
-
hoca senin oda baya büyük heralde.. =) ama olabilir bilmioım benim imkanım olsa yapardım mesela...
-
:D yok la büyük değil. Dedimya bu resimde ki çok büyük. Bunun çok çok küçüğü olcak. Bar minicik Bar
-
En yakın prizin yanına bi adet büyük şalter bağlayıp yanına 2 tane 6 lı prizi yan yana monte edip, 3 bilgisayar masasınıda yan yana koydummu gerisini tepiştirdinmi bitti işte benim oda stilim :D
-
bir bilgisayar yanında bir yatak bir kitaplık duvarlar beyaz olsun ancak 2-3 poster fena olmaz güzel sessiz bir sokağa bakan küçük bir balkonu olsun yeter.