folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Odun Gibi Yasamak

Odun Gibi Yasamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Cevremdeki ve tanidigim insanlar hep aynı bi ot gibi yasiyo.19-20 yasinda insanlarin en buyuk sosyal aktiviteleri manita yapmak,sagda solda icki icmek yada halı saha.Herkezde bu yasda bi bıkkınlık bezginlik ne lan bu.Mesela aklimda bir kisa film olayi var.Senaryoyu yazdim kamerayi ayarladim hatta tripotu bile buldum ama oynicak adam yok.Avrupada gencler bole degil abi.Sex partileri duzenlensin,dunya turu yapalım demiyorum ama bu kadarda kendini yasamak icin yasamaya endekslemek niye.Kimse kendine guvenmiyor mu ? insanın en buyuk hayali uni bitirip kravatlı usak olmak mıdır ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Hayata hoşgeldin dostum.Çoğu insan hayallerinin peşinden gidecek kadar cesur değil buna bende dahilim.Nasıl bir hayat yaşamamız isteniyorsa öyle yaşıyoruz.Üniversiteyle sona eren bir öğrenim hayatı ardından askerlik hemen ardından bulabilirsen eğer bir iş.Devamını biliyoruz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak (2004)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Ben halı saha maçlarına gitmem , manita peşinde de koşmam bütün gün oyun oynarım oynadığım oyun sayısının haddi hesabı yok :F ama senin daha iyi bir alternatifin varsa onuda deneriz.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

dostum bnmde çok farklı projelerim var hayatla ilgili ama gerek maddi gerek manevi gücüm yok gercekleştirmeye,, mesela bende kısa film çekmek istiyorum senaryom hazır ama kameram yok projektörüm yok felan, kitap yazdım roman yazdım bastıracak param yok, Dernek kurmayı düşündük arkadasla İş hayatıyla ilgili gerekli basvuruları yaptık ama onada maddi gücümüz yetmedi felan... yani insanlar biraz da mecbur halısaha haftada 1 defa gitse 5 lira ;) yani Avrupalı maddi açıdan rahat ve kim ne derse desin bi kültür farkı var bizden 100 yıl öndeler 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Senin çevrenin sosyokültürel imkanları buna elveriyo demek ancak..

üniye gidersin para kazanırsın herşey para ile başlıyo sonuçta

sadece çevrene adapte olmak yada onların sana adapte olmasını bekleyemezsin.

bi ton organizasyon var hepsine katılabilirsin

doğa gezilerinden spor aktivitelerine yazın yada kışın yapılan çoğ etkinliğe..

sadece çevrene bok atmakla olmaz bu işler..

dediğin yerlerin kültürü farklı bizim kültürümüz farklı yer değiştirmen etkin bi grupla iletişim içinde olman yeterli

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Son zamanlarımı senin dediğin sorunu çözmeye adadım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Benim o dediklerini yapma lüksüm yok

Açık ögretim , sınavlar , askerlik , iş bulucam , manita bulucam , evlenicem , kirayı nasıl ödücem , nasıl karnımı doyurucam , nasıl para kazanıcam

Ben bunların derdindeyim . Bunlar bittikten sonra ölmessem yaparız hacı .

Avrupalı mali olaya çözüm getirmiş . İnsanların çogunda bizim dertler yok . Üniversite harcını nasıl yatırcam gibi bi sıkıntıları yok çünkü öle bişey yok . Burda da bu şekilde olsaydı 100 kişi toplar yanına gelirdim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek
    ...Sex partileri duzenlensin,dunya turu yapalım...

isyanda sergerde....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam ilk cümlen noktasına kardar söyle ;

yaş 21 tamamen içinde bulunduğum durumu özetlemişsin, hepimiz bu yaşlarda aynıyız. İçki idi vs idi gündelik yaşam tarzımız olmuş. Birazda yaşadığımız çevre ve insanlarda buna bağlı. Bunun sebebi hep birşeylere kendimizi endekslediğimizden dolayı.

film olayı ; Arkadaşa dersin hadi kalk farklı birşeyler yapalım harbi kafana yatmıştır yok olmaz, yok şu biraza özgüven meselesidir isteğe bağlıdır, karşı taraf istemediğine yine alışa gelmiş yaşam tarzına devam edilir, ederiz.

avrupai yaşam tarzı ; bizimkilerden çok uzak bizimkiler daha tavuk çükemezken adamlar şehirin ortasında icraatlarını gösteriyor. Onlardaki özgüven vs konularında hatta ve hatta yaşamlarındaki büyük serbestlik kimseyi iplememezlik bizim içinde bulunduğumuz ortama fark atar.

rahatlar (: e sosyal çevre, düşünce yapıları, toplumun yaşam stili bizimkinden çok farklı. Hep bir relax havası içindeler. Ben pek özenmiyorum açıkcası. Her zaman bizim elemanlar nereye biz oraya felsefesi gütmüşümdür.

boşver... Hayatına kendin yön ver. Bırak aliyi mehmeti takıl kendi kafana göre yaşa hayatı 1 ve ya birden fazla kişi yüzünden tüm isteklerini erteleme.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

sergerde bunu yazdı:
    -----------------------------
    ...Sex partileri duzenlensin,dunya turu yapalım...
    -----------------------------

herkesi efil efil yanıyor şunu yapabilmek için kanımca 

Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 20