Öğrenci Affı Kabul Edilmiş, Detaylar Yayınlanmış.
-
KotomineKirei bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
ben 2016 yılında lys ile 4 yıllık bir üniversitede mühendislik kazandım kaydımı yaptırdım fakat hiç gitmedim okula bu af beni kapsıyormu okuldan atıldıysam ?
not dondurmadım okulu cahillikten gram anlamıyom şu üniv işlerinden vize final dondurma vs.
Terör ve benzeri bir suçtan dolayı atılmadıysan her türlü dönebiliyorsun.
okula hiç gitmedim hocam dondurmadım da devamsızlıktan atılmayam
-
KotomineKirei bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
ben 2016 yılında lys ile 4 yıllık bir üniversitede mühendislik kazandım kaydımı yaptırdım fakat hiç gitmedim okula bu af beni kapsıyormu okuldan atıldıysam ?
not dondurmadım okulu cahillikten gram anlamıyom şu üniv işlerinden vize final dondurma vs.
Terör ve benzeri bir suçtan dolayı atılmadıysan her türlü dönebiliyorsun.
Yok disina gittigim icin Okulu dondurdum birdahada gitmedim.
-
@rimpalace devamsızlıktan atılsan da problem değil dönebiliyorsun.
@kanakan en sağlam Bilgi okulun öğrenci işlerinde.
-
KotomineKirei bunu yazdı
@rimpalace devamsızlıktan atılsan da problem değil dönebiliyorsun.
@kanakan en sağlam Bilgi okulun öğrenci işlerinde.
Tamam Dostum buldum zaten Akdeniz Üniversitesi bir bilgi yayinlamis.
http://oidb.akdeniz.edu.tr/7143-sayili-ogrenci-af-kanununa-iliskin-duyuru/
Gerekli belgelerde cok basit, hemen doldurup gönderecegim belki sansim iyi gider.50 yasinda okula yeniden devam edebilirim.
Bir sorumda sabika kaydini e-devlet üzerinden cikaracagim.Bu sabika kaydi adli sicil kaydi mi oluyor?
-
Kanakan bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
Tamam Dostum buldum zaten Akdeniz Üniversitesi bir bilgi yayinlamis.
http://oidb.akdeniz.edu.tr/7143-sayili-ogrenci-af-kanununa-iliskin-duyuru/
Gerekli belgelerde cok basit, hemen doldurup gönderecegim belki sansim iyi gider.50 yasinda okula yeniden devam edebilirim.
Bir sorumda sabika kaydini e-devlet üzerinden cikaracagim.Bu sabika kaydi adli sicil kaydi mi oluyor?
Aynen o hocam
-
Eğer 18.05.2018 itibariyle okul ile ilişiğiniz kesilmemiş ise aftan yararlanamayabilirsiniz. Bu tarihte askerde iseniz kurtarabiliyorsunuz.
Af dedikoduları çıkınca gittim direk kaydımı sildirdim. :D Geçen gün de başvurumu yaptım.
Eğer o tarihte öğrenci olup olmadığınızı bilmiyorsanız önce öğrenci işlerini arayıp sormanız lazım.
-
Gerekli belgeleri Akdeniz Üniversitesi Ögrenci isleri bölümüne gönderdim bakalim.Olursa 48 yasinda egiteme kaldigim yerden devam.
-
Ben de bayramdan sonra okula kaydımı yapacağım. Kabul edildikten sonra da kaydımı dondurul gelecek sene özel bir okula yatay geçiş yapacağım. Bu af iyi oldu :)
-
bu sene yüksek te 7. yılım ve atacaklar, 2011 girişliyim, sanırım ben bundan yararlanamiyorum, 18 mayısta ve öncesinde halen daha öğrenciyim, bu bana vurmuyor mu amk
-
syklops bunu yazdı
bu sene yüksek te 7. yılım ve atacaklar, 2011 girişliyim, sanırım ben bundan yararlanamiyorum, 18 mayısta ve öncesinde halen daha öğrenciyim, bu bana vurmuyor mu amk
Yanlış değilsem vurmuyor. 18 mayıs öncesinde kaydını silseydin o şekilde vururdu.