Öğrenci İşi Gözleme Yapımı
-
wasd bunu yazdı
Al bu da öğrenci işi pizza :D sosis, sucuk, kırmızı kapya biber, kaşar, sos ve hamur. Yanık gibi göründüğüne bakmayın hamur gayet ince ve normaldi, üstüne sos diye döktüğüm zımbırtı o kenardaki karalıklar.
Hocam malesef kamurunu kendim yoğurdugumun foto silinmiş. Hamuru kendin yapsan bile sistem değişmiyor aha bu pideyi 2 ye bölüm yaptıgım.
önceden ısıtılmış fırında 155-160 derece fırında 20 dakika pişecek
Hamurun üzerine sos yapmanıza gerek yok az bi ketçap sürün , onu yayın , üstüne bolca kaşar (tahminen 150 gram)
küp domates , biber , ıvır zıvır. Sonuç
Tepsiyi yağlamayın direk fırın kağıdı koyun.
PanxeR tarafından 28/Tem/13 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdı
hocam dolmaların tadı beraber pişirince karışıyo ve hiç güzel olmuyo bence tek tek pişir :D
kabak , biber , yaprak beraber pişiriyoruz hocam çok güzel oluyor. Yani oldu az önce süz me yogurt ile birlikte ailecek mideye indirdik :)
-
-
Foruma alt başlık açılsın yemeklerle ilgili, siz de mod olun oralara bir şeyler paylaşın sürekli ünide lazım olabilir :)
-
__hsyN__ bunu yazdı
Foruma alt başlık açılsın yemeklerle ilgili, siz de mod olun oralara bir şeyler paylaşın sürekli ünide lazım olabilir :)
ben paylaşımın dibine vururum da kategori açilir mi ki ? :)
-
PanxeR bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Yemekle ilgili zaten milyon tane site var, gerek yok yani. Ki onuda geçtim öğrenci evinde öyle yemek çok yapılmaz. Yani çeşit olmaz fazla, ilk bikaç ay en fazla heyecanla yapılır ama sonra vur makarnanın pilavın kızartmanın gözüne :D
-
o gözlemeyi yıllardır yapıyorum ben,biraz yenilik :D
-
Hocam valla ağzımın suyu aktı :) Bende deniyecem bunu.
-
wasd bunu yazdıPanxeR bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Yemekle ilgili zaten milyon tane site var, gerek yok yani. Ki onuda geçtim öğrenci evinde öyle yemek çok yapılmaz. Yani çeşit olmaz fazla, ilk bikaç ay en fazla heyecanla yapılır ama sonra vur makarnanın pilavın kızartmanın gözüne :D
Öğrencilik hayatım yeni bitti hocam ve biliyormusun makarna çok az yapıyorduk. :)
Türk öğrencisi parası olmadıgı için degil aklı olmadıgı için o rezil hallere düşüyor. Pazara gidip 4 liraya 4 çeşit sebze alıp sulu yemek yapmayı düşünemiyorlar. Hadi yapmayı bilmion aç google'ı o sana söylesin : ) Hep bunlar üşengeçlikten.
Biz ne zaman pilav yaptık her zaman yanında 1 sulu yemek vardı hacım. Tavuk sote , mantar sote vb. yemekler orta halli her öğrencinin bütçesinin yetereceği güzide yemeklerimiz : )
Hadi patates ucuz ( ödemişte 75 kuruş a kadar düşüyordu yazın) hep mi kızartma yapcan , yağa yazık göbekine yazık kesersin bir kaşık salça ile sulu yemegini yaparsın yanına ister pilav , ister makarna yap :)
@o gözlemeyi yıllardır yapıyorum ben,biraz yenilik :D
Ne yapam hacım sana , hammadde olarak sevdiğin şeyleri söyle :D
PanxeR tarafından 29/Tem/13 03:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Gözleme dediğin ince olur sen bildiğin gelin bohçası hazırlamışsın :D