Öğretmenlere Toshiba Laptop Müjdesi/ Özellikler Fena Degil
-
benim pc ile aynı özelliklere sahip işte, kurcalamayın =))
-
2005 yılında yapılmış olan kampanya olmasın bu :)
http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-77063.html
-
la bende firefox'un öyle arada 300 mb ram yediğini görüyorum ki nerede kaldı 256 ram :W
-
yaw hocam allah askina adama mozilla diye sorsan bir b*k anlamaz. 256 mb ramle ne yapilir diyorsan vmware i kur sanala. bir isletim sistemine 256 mb ram ata bak bakalim neler yapiyosun.. 4 gb rammi koysunlar laptopa
-
Beyler eski haber bu...
Arkadaşım koyduğun haberi bi araştır yaaa,
Bu Laptop 4 sene öncesinde öğretmenlere dağıtılan laptop... Yeni birşey değil...
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
yaw hocam allah askina adama mozilla diye sorsan bir b*k anlamaz. 256 mb ramle ne yapilir diyorsan vmware i kur sanala. bir isletim sistemine 256 mb ram ata bak bakalim neler yapiyosun.. 4 gb rammi koysunlar laptopa
-----------------------------yahu ne demek bi bok anlamaz? anlamıyorum sen nasıl görüyorsun öğretmenleri? sadece bilgi öğretip sonra mala mı bağlıyorlar? :)
4 gb ram koymasınlar ama en az 2 gb hadi olmadı 1 gb ram şart..
256mb ram nedir? çocuk mu avutuyorlar?
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yahu ne demek bi bok anlamaz? anlamıyorum sen nasıl görüyorsun öğretmenleri? sadece bilgi öğretip sonra mala mı bağlıyorlar? :)
4 gb ram koymasınlar ama en az 2 gb hadi olmadı 1 gb ram şart..
256mb ram nedir? çocuk mu avutuyorlar?
-----------------------------Haber 4 sene öncesine ait hocam... :) arkadaş tarihine bakmamış herhalde copy paste yaptığı yerin.
-
müjde görmesem inancam! bi de özellikler fena değil diye başlık atmışsın hacı!
-
doğru ya bunları ben lise 2deyken verdiler hojalara
eski bu mına kii :|
aynısını veriyosalar eşşeklik ediyolar
hp bile satmak için piyasaya sürdüğü cihazların modeli geçince
geri çağırıp ram takviyesi falan yapıyor -
64 mb ramle idare etiğimiz günleri unutmayalım bunada şükür :)
win95 64 mb. off off ne günlerdi. ihtiyarladık teknoloji ne hızlı gelişiyor :D