OGS'den Kart Olmadan Geçtik Cezası Nedir ?
-
Gençler bugün kart olmadağı için kgs'den geçemedik bizde çözüm olarak ogs'den geçtin cezasını bilen varmı ??
-
40 galiba.
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------40 galiba.
-----------------------------
o kadar az değildir herhalde -
Bana çok daha fazla gelmişti
Ceza 5 sene sonra adresime gönderilmiş ve faiz bindirmişlerdi
-
normal geçisin 10 katı işte.. karayolları sitesinden sorgulamanı yap 15 gün içinde nakit olarak bankada ödersen %20 olarak indirimli ödüyorsun.. kredi kartı ile ödeyeceksen %15 indirim.. 15 günü kaçırma
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------normal geçisin 10 katı işte.. karayolları sitesinden sorgulamanı yap 15 gün içinde nakit olarak bankada ödersen %20 olarak indirimli ödüyorsun.. kredi kartı ile ödeyeceksen %15 indirim.. 15 günü kaçırma
-----------------------------aynen hocam yazıyo zaten köprüde
-
Yine opera yine flood :)
KGS YA DA OGS’DEN GEÇİŞ İHLALİ (KAÇAK GEÇİŞ) YAPILMASI DURUMUNDA NE YAPILABİLİR?
OGS ya da KGS’ den kaçak geçiş yapıldığı durumlarda; kaçak geçiş yapılan plaka üzerine, geçişin yapıldığı günden itibaren 7 (yedi) gün içinde OGS ya da Kredili KGS alınması ve hesapların bankalar tarafından aktif duruma getirilmesi durumunda kaçak geçiş cezası köprü geçişleri için normal geçiş ücretine, otoyol geçişleri için ise en uzak mesafe ücretine otomatik olarak çevrilecektir. Bu durum, ön dolumlu olan Nakit KGS alınması durumunda geçerli değildir.
Hesabın 7 gün içinde aktif olup olmadığı bilgisi 444 11 17 nolu OGS-KGS Çağrı Merkezinden kontrol edilebilir. -
selo-g bunu yazdı:
-----------------------------Gençler bugün kart olmadağı için kgs'den geçemedik bizde çözüm olarak ogs'den geçtin cezasını bilen varmı ??
-----------------------------Plakayı söküp öyle geçseydiniz bir şey olmazdı :)
Normal geçisin 10 katı ceza gelir.
Hangi yolda geçtiniz ayıptır sorması???
-
gectiğin anda orda ceza yazar tabelada 2 sene önce babam gecmişti 137.5 yazmıştı plakaya
-
3 gün içinde ödersen aynı fiyat galiba
gecikirse koyarlar
ben 2 ay sonra baktım 175 tl ödedim
borcu buradan öğrenmiştim herkes kontrol etsin
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Yine opera yine flood :)
KGS YA DA OGS’DEN GEÇİŞ İHLALİ (KAÇAK GEÇİŞ) YAPILMASI DURUMUNDA NE YAPILABİLİR?
OGS ya da KGS’ den kaçak geçiş yapıldığı durumlarda; kaçak geçiş yapılan plaka üzerine, geçişin yapıldığı günden itibaren 7 (yedi) gün içinde OGS ya da Kredili KGS alınması ve hesapların bankalar tarafından aktif duruma getirilmesi durumunda kaçak geçiş cezası köprü geçişleri için normal geçiş ücretine, otoyol geçişleri için ise en uzak mesafe ücretine otomatik olarak çevrilecektir. Bu durum, ön dolumlu olan Nakit KGS alınması durumunda geçerli değildir.
Hesabın 7 gün içinde aktif olup olmadığı bilgisi 444 11 17 nolu OGS-KGS Çağrı Merkezinden kontrol edilebilir.
-----------------------------
mersin-tarsus yolu :)