Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
başka bi okul işi olmaz bence. okula satranç takımı, duvarlar için boya, toplu satılan 100 temel eser, müdüre deri koltuk, perde, duvar askılığı, ihtiyaca göre dolap, tbt tshirtleri, çanta, kalem, silgi, defter.. ama ihtiyaca göre bi karar verilse daha sağlıklı olur.
-
okul yaptiralim!
hepi topu 1000 tl bile degil tartismaya gerek yok mfatihbbodura verin okul icin harcasin ne geeekiyorsa sonucta para o okul icin toplandi. baska okula yardim yapilacaksa bi daha toplanir
-
Aynı Okulda ki öğrencilere gitsin
-
başka bir okula yardım için kullanalım hatta tekrar bi kampanya başlatalım nasıl olsa şubat tatili geldi öğrencilerde evlerine dönüyo ayın 7 sinden sonra elimize geçen paradan bır kısım bizlerde yollayabiliriz.
-
minecraft serverine bagista bulunulabilinir.
somut, fiziki tarikat örgütlenmelerinde kullanılabilinir.
elde tutulup, zamanı geldiginde kullanılması için beklenebilir.
-
Parayı direk okula vermeyelim bence ama para o okul için toplandı o okul için harcansın kitap vs.
casey tarafından 26/Oca/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir -
okulun ana ihtiyacları karşılandıgı için kalan parayı durumu daha kötü olan başka bi okul için harcayalım bence.
-
başka okula yardım :)
-
önerebileceğim bir okul var.. gerekli bilgi paylaşımlarını yapabilriiz abi.
-
o okula yardım edıldı bence başka okula yardım yapmak daha makul dıye dusunuyorum. hatta geleneksel hale bu uygulamayı getırıp zaman durumunuza göre 1 veya 2 ayda bir bi okula yardım kampanysı yapalım. mesela ben para yardımı o zaman yapacak güçte değildim şu an olsa ılk para benden. 900 lıra dursun ustune 3 5 bı sey daha koyup baska bı yardım yapalım derım