folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda Çok Yalnıızım

Okulda Çok Yalnıızım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Asosyallikten çıkıp kendini sevdirmek için kaşarlaşma,eğer illaki bu durumdan bi çıkış yolu bulmak istiyorsan
    tavrını şeklini şu anki duruma göre değiştir.Mesela asosyal olarak tanınılıyorsan asosyal olarak devam et, hocalara
    kötü konuşanlara vereceğin hızlı zeka isteyen cevaplar veya sorularla ortamı şenlendirebilirsin.Kaşar salak mal tipli kızlar için asla kendini değiştirme.Liseli kızların ne olduğu ne olacabileeğini iyi biliyorum.boşwer kardeşim kendn gibi ol ama dediğim gibi ortamda olduğun anlaşılsın.Mesela adaletsiz bir durumda bi arkadaşını hocaya karşı savun.Bu arkadaşlarınca örnek alınır.sevilip sayılabilirsin.

Mesajı almışsındır umarım ; )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

İnsanlar senin söyleyeceklerini duymayı hak ediyor mu ?

Ediyorlarsa, sakınma konuş.

Etmiyorlarsa, zaten sus. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:
    -----------------------------
    Asosyallikten çıkıp kendini sevdirmek için kaşarlaşma,eğer illaki bu durumdan bi çıkış yolu bulmak istiyorsan
    tavrını şeklini şu anki duruma göre değiştir.Mesela asosyal olarak tanınılıyorsan asosyal olarak devam et, hocalara
    kötü konuşanlara vereceğin hızlı zeka isteyen cevaplar veya sorularla ortamı şenlendirebilirsin.Kaşar salak mal tipli kızlar için asla kendini değiştirme.Liseli kızların ne olduğu ne olacabileeğini iyi biliyorum.boşwer kardeşim kendn gibi ol ama dediğim gibi ortamda olduğun anlaşılsın.Mesela adaletsiz bir durumda bi arkadaşını hocaya karşı savun.Bu arkadaşlarınca örnek alınır.sevilip sayılabilirsin.

Mesajı almışsındır umarım ; )

hocam mesajı aldım ama şu yanlış anlaşılmış ben aslında asosyal değilim yani bizim sınıfta asosyal oluyorum. Yani diğer ortamlarda sosyalim ben ortaokulda sınıfın gözdelerindendim.ve çok espiliydim. ama bu lise ye bir başladım ilk başlarda iiyidi ama lise 2 ye geçince hiç birşeye fırsat vermiyorlar ki illa kendileri yapıyolar.Benim sanal ortamımda var yani TAHRİBAT ama beni çok itekliyolar uğraşıyolarr. ama huyumdan vazgeçmicem onlar için. Derslerimde fena değil.Bilgisayar dersinin gözdesiyim o ayrı hocam:)Sınıvda pokk yesinler şerefsizler. Hayatım boyunca bilgissayar sınıvında ve dersinde yanımda oturabilmek için birbirlerini dövüyolardı:) 

aslında beni dışlamasınlar ve dalga geçemesinler 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi bi kaç hoca bizim sınıfı birbirine düşürmeye çalışıolar ama tabi benim tsyfam yemez böle şeleri abi bütün sınıfla ii geçin ama kendine 2 tane sağlam arkadaş seç seni yarı yolda bıraqmayavcak o sana yeter !! Sınıfı s*ktir ett .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Ben de aynı durumları yaşadım. Kendini geliştirmeye bak. Zor günler sana çok şey katacak. Başarılar...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    Kardeş hepsi boş... Hiç öyle ortamım olsun arkadaşlarım olsun diye uğraşma! Beni dinlersen otur derslere kas yakında zaten yazılılarınız başlar 90 dan aşağı not getirme! Derste hoca birşey sorarsa bilsen bile cevap verme, ne zaman cevap vereceksin sınıftan kimse o konu hakkında bişi bilmiyorsa çıkıp söyleyeceksin işte o zaman sen bir numarasın. Sana gelip dersle ilgili birşey sorarlarsa; bilmiyorum emin değilim de geçiştir kızlar sorarsa cevap verme ama ;) Neden kızlara cevap ver diyorum kızlarla iletişim kurmak biraz zordur (en basitinden bi an boşta bulunup küfürlü kelime kullanabilirsin bu da rezil bi durumdur. )bunu şimdiden geliştirmen gerekir muhabbetin olur işte...Hem o diğer dangalaklar sana yanaşmaya çalışacak böylelikle...bunlar hep üni ye yatırım aslında ;)İnan bana yok yere üzüyorsun kendini lise arkadaşlıkları falan gelip geçici şeyler... üni. sınavlarında sonra herkes bi yerlerde dağılıyor anlayacağın ortam mortam kalmıyor! Hiç canını sıkma otur ders çalış belki çok sıkılacaksın ama 2 sene sonra haklı olduğumu göreceksin! 20 tane lise arkadaşın olacağına üni sınavında 20 puan fazlan olsun... Dinle beni...

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    geçmişim yok geleceğimi sikiyim.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:
    geçmişim yok geleceğimi sikiyim.

+ 31

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    La zalak zalak konuşmayın amna koim... NE demek gelceğimi zikiyim, mis gibi hayat var onunde, takıl kafana gore, sen bana fiziksel ozelliklerini say bakayım, ben sana dayak yermisin yemezmisin soyliyim...

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    dalga geçenin git sıç ağzına :D
Toplam Hit: 7712 Toplam Mesaj: 56