Okulda Düştüğünüz En Utanç Verici Olay ?
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
Ben değilde yanımdaki arkadaşım benden kopya çekerken , kendi yazılı kağıdınada benim adımı yazmıştı. Çok utanmıştı garibim :))
-----------------------------
ulan o değilde bazı kazmalara yardım eden çalışkan kızlar vardı, sınavlarda kopya verirlerdi sevgililerine : ) kınıyorum onları. şimdi :D -
Bir cuma okula gitmemiştim.O günde yeni saç sakal kuralları koymuşlar.Sivri favori yasak diye.
P.tesi kontrolde 3-4 kişi ile bnde takıldm.Tek favoriyi yarıya kadar düz şekilde kestiler ve öğle yemeğine kdr okulda öyle dolaştım.Berbat bir duyguydu :D
EDİT:Arama yapılıyordu, herkes tahtanın önünde önden arkadan aranıyordu.Arkta arkadan aranırken hocanın suratına gaz çıkarmıştı.Kıpkırmızı oldu sonra bi daha onu görmedim.
-
hocanın arkasındn küfrederken aynı hocanın birden sırtıma elini koyması :S
-
sınıfta horlayarak uyumam en tazesi en azından :)
-
Yaptığım espiriye bütün sınıfın bende dahil gülmesi , hocanın hiç gülmeyip beni yanına çağırması :/ , çok utanmıştım hala o tokat izini aynada görür gibi olurm :W
-
1.sınıfda hekesin önünde altıma işememmi yada tüm okulun önünde dayak yememmi
3.sınıfda bahçede gezerken pantolonumun düşüp kilodun tamamen görünmesimi
5.sınıfın tüm yılı eşortman takımın altına siyah sivri burun ayakkabı giymemmi
hangisini soruyosun :))
-
halkla ilişkiler öğrencisiyken projemi sunarken tüm sınıf karşısında kekeleyip hocam bu işi yapamayacam deyip yerime oturmam
-
Fizik dersindeydik. Öğretmen sınıftan birtane çocugun yanına gidip bu çocuk cok zeki gözüküyor falan dedi. Bende atladım hemen. Bütün sınıf konuşurken sınıfın en sexy çocugu hocam diye bagırıyordum ve tam bagırırken bütün sınıf susmuştu :)
Sonra çık bakayım engin tahtaya dedi. O dialogu hiç unutamıcam :D Çok utanmıştım dialog aynen şöyle geçmişti;
Ulan sapık herif ne biçim konuşuyorsun sen. Bak resmini çekip okul girişine asıcam altınada yazıcam okulun en sapık öğrencisi sakın yaklaşmayın diye.
Bende şaka yapıyor falan sandım ertesi gün fotograf makinası getirmiş gel buraya diye okulda peşimde dolaşıyordu :D
-
ilk okulda kursa gidiyordum 1 ay falan gittim gitmedim muallakta kaldı kurs parasının yarısını ödediydim diğer yarısını vermemiştim ondan sonra spor salonunda toplandık bi gün bi gösteri vardı tüm okul oradaydı.
sahnede gösteriyi sunan çocuğun yanına birisi yaklaştı bi kağıt verdi adım soyadım anons edildi , sizi müdür yardımcısı mevlüt kurt bekliyor diye.. ne uyuz olmuştum aq 300-400 kişi bana bakarak salonu terk etmiştim...
-
bir kız arkadaşım " dar ağacında 3 fidan " adlı kitabı okuyordu.
- ben kıza laf attım, " komunistmisin lan bu sınıfta o kitabı okuyamassın " diye.
- kız sustu bişey diyemedi.
- edebiyat dersiydi hoca atladı hemen. " okur istediği kitabı "
- sanane lan okuyamaz! dedim birden. ağzımdan kaçtı :D hocada ağzını burnunu kırarım dedi bende hocam özür dilerim pardon.