Okuldan Kaçtığımızda ;
-
mrb sayın muridler.
Lisede,ortaokulda hepimiz kesinlikle okuldan kaçmışlığımız olmuştur. evede okuldaydım demek için akşama kadar gezilir,tozulur ve tam saatinde eve gidilier evdekiler çakmaz.
siz kaçtığınızda neler yapardınız ? neler yaptınız ? anılarınız v.s v.s ?
bu konuyu neden açtım ?
1-) biz kaçtığımızda ayaklarımıza karasular iniyor yapacak bişeyde yok her kaçtığımızdada keşke okulda olsaydık diyoruz yapacak bişi yok.
2-) devamsızlığım 18 gün ve bugünde kaçtım okulun son günleri zaten.
3-) seneye plan yapıcam okuldan kaçtığımızda şöyle-böyle yapıcaz die.
cafeye gidiorz ordada sıkılıorz napsak arkadaş!
-
Hocam okula girip arkadan kacmak daha zevkli onu dene bi onun zevki süper oluyor
Takılcak mekan konusnda nerde oturdunu bılmıyorum. Ama biz kacıp kahveye batak oynamaya gidiyoruz.
adsad das kacıp full time pijlik yapın :D
-
okuldan kaçtığımda eve gider üstümü değiştirir babamın yanına giderdim...
-
okuldan kactıgımız zaman gider erik çalardık poset poset toplardık öteki gün derste birbimize atardıq sınıf erikle dolardı :D
giderdik dier okullara kafa tutardık 3-4 tane okuldan baya insan gelirdi hepsini bizim okul cıkısına davet ederdim.gelirlerdi bissürü karmasa eglence kavga wurus kırıs.
okulun hizmetlilerinin bisikletini çalardık gezerdik bilerek kızlara faln çarpardık :) manyaq zamn geçiodu.
okulun kömürlüge girerdik oda eskilerin defter kitapları faln wardı kızların defterlerine ne yazdıgını kontrol ederdik .faln
okulun kalorifer odasına girerdik alırdık küregi o soba gibi şeysinn içini kömürle doldururduk okul sıcacık olurdu :Dbütün herkes cam pencere acardı hatta bazı hocalar dersi yarıda keserdii:D
-
benimde 18.5 du salı günü. yazılılar bitti okula da gitmiyom. her ihtimale karşı 4 gün rapor aldım.
aslına bakarsan yoklama defterinde benim yok yazıldığım gün 45 di. bu 4 gün + haftayaki 5 günü dü saysak 54 gün oluyor.
ama ilk haftalar son haftalar falan yazmıyolar okuldakiler. Epey bi de ekstradan yazmamışlar. Paso kaçıyom okuldan hocalarda sağolsun gereksiz dersse yok yazmıyolar. Yazsalarda idare geçirmiyo. :)
şimdi 1. kural paran yoksa kaçmıyacan.
2. kural ne yapacağını belirleyip öle kaçacan.
3. kural mümkünse tek kaçmıyacan. ne kadar kalabalık o kadar eğlence.
gidilecek muhtemel yerler:
1 saat kadar cafe, oyun salonları, bilardo langırt bowling okey, nargile, bikaç atıştırmalık bişeler pastane köşelerinde çay + poğaça yada simit sarayında çay + simit falan (çok paranız varsa lüks bir lokantayada gidebilirsiniz), Güzel bi film varsa sinemaya gidebilirsiniz(Bunu biz yapamıyoz çünkü burada sinema yok). Aklınıza bişe gelirse onu haftasonuna bırakmayın hemen gidin :) yada yarın. haftasonuna bırakmayın
-
ilginç. en son kaçtığımızda para toplayıp kerhane'ye gidiyoduk para yetmedi :|
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------ilginç. en son kaçtığımızda para toplayıp kerhane'ye gidiyoduk para yetmedi :|
-----------------------------oda bi fikir tabii.
-
git önce gülhaneye cekirdek sefası :D
sonra tophane nargile sefası
sonra eminönü balık-ekmek sefası
sonra da ev tbt sefası :d
-
Biz okuldan kaçtığımızda sınıfça kaçardık dağ yoluna içmeye giderdik :P
-
gider osman abiyi uyandırıp alır int kafeyi açtırırdık sonra cs çoştururduk
-
ah ulan ah.. zamanında çok kaçardık hatta özellikle edebiyat dersinde. bi hocamız vardı ki evlere şenlik. kaçar kaçar bi çiçek koparır ona verir gönlünü alırdık :) top oynardık. bazen de öyle çardaklarda takılırdık. özledim ulem :(