Okullar Açılıyor,Ek Gelir
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
PLC, kumanda devresi, güç devresi, pano toplama gibi çizilebilen veya programlama ödevlerinde yardımcı olurum :F
-----------------------------hocam diyorum gel ortak olalım havuz yapalım çalışalım diyorum hiç kabul etmıyosun illaha tek tabancasın :F
-
cordelian bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
PLC, kumanda devresi, güç devresi, pano toplama gibi çizilebilen veya programlama ödevlerinde yardımcı olurum :F
-----------------------------hocam diyorum gel ortak olalım havuz yapalım çalışalım diyorum hiç kabul etmıyosun illaha tek tabancasın :F
-----------------------------Hacı ben maddi kısmında değilim yardımcı olurum dedim :F Tek yaparım demedim ki :D
-
Branxian bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hacı ben maddi kısmında değilim yardımcı olurum dedim :F Tek yaparım demedim ki :D
-----------------------------tamam hocam istemiyosan para ben alabilirim:D şaka bi yana helal sana hocam paraya doymuşsun demekki:F
-
hep beraber kenevir yetiştirelim arkadaşlar :D yada fuhuş çetesi kuralım :D
-
cordelian bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------tamam hocam istemiyosan para ben alabilirim:D şaka bi yana helal sana hocam paraya doymuşsun demekki:F
-----------------------------Yok be batıktayım şuan. Valla tüm borçları toplasam 15.000 TL üstü borcum bulunuyor. (Benim değil evdekilerin ama benim sayılır :) )
Hayrına yardım ediyorum ben.
Ama 3-5 bişi verirseniz hayır demem :p yan cebime koy hesabı :D
-
Explosive bunu yazdı:
hep beraber kenevir yetiştirelim arkadaşlar :D yada fuhuş çetesi kuralım :D
-----------------------------Bu elemanlarla fuhuş çetesi kursak hiç para kazanacagımızı sanmıyorum ama :)
-
arkadaş elektronik dışında hertürlü iş yapmaya herkes hazır yav:F
-
konu güncel.
-
cordelian bunu yazdı:
konu güncel.
----------------------------- -
Kaçtır görüyorum adam azimle soruyor... Daha bir müşteri bile çıkmadı gördüğüm kadarıyla :))) Gülsem mi üzülsem mi bilemedim :S