Okullarda Dayak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KOCA_POMAK
    KOCA_POMAK's avatar
    Erkek

SELMAÜN ALEYKÜM BEYLER!

BİDE OKULLARDA DAYAK YOH DERLER ....NE KODUM BİZİM Bİ DİNCİ VAR ŞEREFSİZ SIRF ISLAK MENDİLLE ELİMİ YÜZÜMÜ SİLDİM DİYE BANA Bİ TOKAT GEÇİRDİ İBNE HERİF...TABİ BENİM GÖZLÜKLER FIRLADI SONRA BEN BUNA HOCAM NOLDU DEDİM BİDAHA VURDU BEN BİŞİ DEDİKÇE O VURDU 5-10 TANE TOKAT YEDİK SONRA MÜDÜRLÜK OLDUK AMA BENİ SUÇLUYO İBNE.......

ARANIZDA Bİ OLAYA MARUZ KALAN VARMI

(AMA İYİ DÖVDÜ İBNE)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

iyi dövmüş demek ki
    bizim okulun eski öğrencilerinden bi abi var hocalarla bi sorunumuz olunca ona sölüyoz hemen haklllediyo

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ARKADAŞIM EGER HOCAYA TERBİYESİZLİK GİBİ BİŞEY YAPMIŞSAN VURMUŞSA HAKLIDIR AMA YOK O SENİ VURDU DİYELİM YÖNETMELİKTE BİLDİGİM KADARIYLA BU BİR SUÇTUR SEN HOCAYI BİR ÜST DÜZEY YÖNETİCİYE ŞİKAYET EDERSİN ONLAR İLGİLENİR AMA ANLADIGIM KADARIYLA MÜDÜR BİRŞEY YAPMIYOR OZAMAN SENİ DÖVEN HOCAYA DİYECEKSİNKİ SENİ MİLLİ EGİTİME ŞİKAYET EDİYORUM BİR DAHA SANA VE ARKADAŞLARA TEK BİR FİSKE VURAMASIN AMA TÜRKİYEDE BÖLE OLAYLAR ÇOK VAR NE YAZIKİ TÜRKİYENİN ANAYASAL DÜZENLEMESİ MALESEF YETERSİZ KALIYOR

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KOCA_POMAK
    KOCA_POMAK's avatar
    Erkek
    YAW BİLADER ZATEN ABİME SÖLEDİM GELDİĞİM GİBİ ABİM MÜDÜR YARDIMCISINI HOCAYI FALAN DÖVCEKTİ AMA ANNEM YATIŞTIRDI.BİLADER MÜDÜR AKLI SIRA OKULUNA LAF GETİRMİCEK ŞEREFSİZ AMA ABİ NASIL OLDUM ADAM BÜTÜN SUÇLARI BANA ATIYO. ÖĞRETMEN BİDE DİNCİ OLCEK SIRF YALAN YOK BEN VURMADIM FALAN FİLAN 34 KİŞİ ŞAYİT DİYOM AMA İNANMIYO MÜDÜR..................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    yok kardeşim şikayet etsende eline pek bişey geçmiyo ben lisedeyken bizim tarihçi vardı resmen öğrencilerin üzerinde dövüş sanatlarını kullanırdı (özellikle kickbox) en sonunda bi arkadaş dayanamayıp şikayet etti ama hiç bişey olmadı ama adam taşşaklı bi harifti sonra öğretmendi müdür oldu okula yani bu ülkede okullar böle bu anlattığım olay tv ye falan çıkmıştı yani olay baya büyümüştü ama nafie aynı hamam aynı tas devam

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca kusura bakma ama sende pek bir malmışsın;kalkıp üzerine yürüseydin vurmana gerek yok banada lise2 de  hocanın teki geldi vurdu sesimi çıkarmadım mırın kırın konuşuyordu ne diorsun hocam die ayağa kalkınca adam aman olum öle demek istemedim falan dedi:)

Ben okullarda dayağa karşı değilim hoca haklı ise dövmelidir,öğrenci bu piçtir başka türlü adam olmaz çünki ama böyle elini sildin diye falan dövüyorsa kusura bakma ama sende pek malmışsın o değil bu adam seni dövdü sınıftan 1 kişi çıkıp hop hoca sen ne yapıyon demedimi?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    bu benim en büyük dertlerimden biridir.

orta okulda ve lisede toplam 3 kere hocalaran dayak yedim .

ama ne oldu ben mezun oldum 1 sene sonra onların 2sini indirdim .

onlar beni dövdügünde ben onları şikayet ettigim halde bi pok olmadı nie ?

nie olcak müdür onları kolluyodu .

ama ben onalrı indirince ne oldu ?

ne olacak bütün okula rezil oldular .... benim gibi cok adam buldum hepside aynı dertten müzdariptiler .... ama inanın o adamlara yaptıklarının karşılıgını verdigim için cok mutluyum...

eger sizde şikayet edipte sonuç alamıyorsanız sizde onların dilinden konuşun AMA SAKIN TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADAN YAPIN BUNU !!!

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    islam
    islam's avatar
    Erkek
    var öle ibneler bizim bi hocamız vardı geçensene bizidöverdi iikide dövmüş o hocayı ne biz unuturuz nr o bizi unutur ama hep o dövmezdi bizde döverdik hatta bikerem onu güreşte bile yendim :D

ölüm ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir,başka bişey değil
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KOCA_POMAK
    KOCA_POMAK's avatar
    Erkek
    BİLADER BANA KALSA ANASINI ZİKERDİM SINIFTADA ZATEN 34 KİŞİYİZ LİNÇ EDERDİK PİÇİ.AMA BİZİM PEDER HER ZAMAN SAYGILI OL DİYE DİYE Bİ HAL OLUYO.BEN ORDA Bİ TANE YUMRUK ATSAM EWDE BANA 20 YUMRUK OLARAK GERİ DÖNECEĞİNİ BİLDİĞİM İÇİN ELLEMEDİM AMA BU BANA Bİ DAHA VURUNCA AYAĞA Bİ KALKTIK TÜM SINIF ŞEREFSİZ GERİ KAÇTI KOLUNDAN TUTTUM HADİ MÜDÜRE DEDİM YEMEDİ.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

ben lise2 de okula salak gibi mermiynen gittiydim.mermiyi arkadaş al sınavda hocaya yakalat sonra alın hocam bizde daha çok var de.yarısı gün müdür yardımcısı vardı feyzullah die arkadaşı çağırmış seninmi bu diye şerefsiz demiş yok bunu arkadaştan aldım hoca beni çağırdı senmi getrdin die ben önce benim değil sonra yolda buldum en sonunda ben getirdim deyince çenemin altından bi vurdu bi başladı dövmeye şerefsiz hayatta unutamam.

l enfer c est les autres Sartre ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lise sonda tarih hocasıı Atatürke laf atıo yok zübeyde hanım genelevde çalışmış..yok atatürk hain dinsiz..ne oluoz hoca dedim zıpladım sıranın üstünden bi uçtum hocaya yakasına yapıştım 3.kattan aşağı atıyordum yemin ederim..sonra sınıftaki şakşakçıları aldı elimden..gottik boylu şeriatçı ibneydi..sonra müdür geldi o da küçük bişe şeriatçı...bana tokatı bi yapıştırdı sinirlendim elimi kaldırmadım...memleket sanamı kaldı demezmi alla yakasına yapıştığım gibi tahtaya yapıştırdım ondan sonrasını hatırlamıom...sonra polis çağırdılar..polis bi boq yemeden gitti..ertesi gün ben okuldan imza topladım vın milli eğitime böyle böyle tanıdıkta vardıkemalist hocalardan...hocalar hakkında soruşturma açıldı it gibi gelip özür diledir.yüzlerine bakmadım...sonra akp liler kurtardı piçleri...ilk dönem tarih ve birkaç dersten iyi not almama rağmen 0 düştü ikinci dönem hepsinin a.q dum okulda derece yaparak mezun oldum kimse tık çıkaradım...acı bir gerçek şerefsiz it müdür şimdi adana meb il müdürü oldu....Bana cumhuriyet okuyorsun diye karışıdı derdim bende siz neden zaman gazetesi okuyorsunuz..ne karışırsın derdim..inat olsun diye leninin marx ın kitaplarıyla koridorda gezer odasının orada fink atardım..böyle itlere aman vermicen.....dayak anti nin dediği gibi hoca haklıysa hafif can yakmalı ama öyle haksız yere vurursa bitanede sen vur bi boq olmaz...korkmayın o kadar..öğrenci haklarıda var...önemli olan meşru durumda olmanız....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 5754 Toplam Mesaj: 28