Okurken 2. Üniversite?
-
Şimdi işletmeye girdim bu sene. Bişey duydum şu an açıktan 1 bölüm daha okuyabiliyomuşum.
İkisini aynı anda yani. Kayıtlar da bilmem ne zaman başlıyomuş. Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
evet 4 senelik lisans programında okuyanlar sınavsız olarak bir acıkogretim bolumune yazılabiliyor 30 ekimde baslıyor sanırm kasım ortasına kadar suruyor
http://www.acikogretimonline.com/habergoster.asp?id=1937 surdan ayrıntılı bilgi bulabilirsin sanırm
-
ben bu sene 4 yıllık bi üni ye yerleştim ve yine bu sene açıköğretim yazmak istiyorum.mümkün mü peki aynı sene için de 2 üni ye kayıt yaptırmam??
-
evet mümkün sen lisansa kayıt oldugun andan itibaren aöf ten egitim hakkına sahip oluyorsun basvurularını internetten yapabilirsin bir açıköğretim burosu bulursan kendine yakın ordan da ayrıntılı bilgi alabilirsin
-
tamam ozamn bi de ona kayıt yaptıralım bakalım. peki ama açık öğretimin sitesine girdim baktım da hiç bir fiyat belirtilmemiş başvuru ücreti - harç - kitap zart zurt.. bi dönem için de ne kadar para ödüyoruz biliyormusunz? zaten kendi okulumz cebimizi iyice soydu zor duruma düşmeyelim.
-
valla yıllım 450 gibi birsey sanırm yanlısta hatırlıyor olabilirm ama kitapları falanda veriyorlar
-
aklınız varsa açıköğretim e gitmeyin :( gidebiliosanız örgün öğretime gidin zira bütün kültürel faaliyetler vs vs onlara + lar kazandıracak şekilde ilerler hem daha zevklidir. öğrencilik heyatı...
-
ya amaç eğlenme olabilir fakat mümkünse 2 üni bitirmiş olmak çok güzel olur. sağolasın verdiğin bilgiler için PeTaL
-
teşekkürler arkadaşlar. özellikle PeTaL.
İşletme bitirmiş aynı zamanda maliye okumuş olmak herhalde avantaj sağlar :) tavsiye ederim arkadaşlar. eğer maddi açıdan zorlamazsa ben deniycem.
-
bankacılık oku 2 yıllık işletmenin yanına daha güzel bi ek olur bence...
-
bankacılık? evet olabilir aslında. Ben maliye ya da iktisat düşünmüştüm.
Başka öneriniz var mı arkadaşlar? Bir de niye?