folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Olimpos/Antalya Da Tatil Hakkında Birkaç Soru

Olimpos/Antalya Da Tatil Hakkında Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Bir kaç arkadaşımla beraber tatil yapmayı düşünüyoruz. İnternette uzun üsüredir araştırma yapıyorum bulduğum yer Türkmen Tree Houses var mı bilen duyan giden ?

Fiyatları çok uygun. 

Hem burası hakkında hemde varsa Antalya da uygun tavsiye edebileceğiniz yerler hakkında bilgi rica ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

dostum bende takipteyim bir kez gitmiştim çok beğenmiştim yine gitmeyi düşünüyorum çizik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

olimpos'a gitmediysen önce oraya bir git. internetten değil de orda araştırsan bir şey kaybetmezsin ki pazarlık yapabilme imkanın filan olur orda eğer 4 5 kişiyseniz. eylül ayına girdik pek kalabalık olacağını zannetmiyorum bu dönemde yer sıkıntısı yaşamazsınız muhtemelen. güneyde bir kaç yere gittim en ucuzu olimpos'du o bakımdan güzel bir yer seçmişsin. müze kartı filan burda çıkartabiliyorsanız çıkartın orda denize giderken giriş başına para vermek gerekiyor çünkü. fiyatı tam hatırlamıyorum şimdi ama sanırım biz kişi başına 4 5 lira veriyorduk giriş başına.

4 5 gün sonra sıkılabilirsiniz çünkü olimpos'da yapılabilecekler kısıtlı biraz, tek sahil var bir de. sıkılırsanız atlarsınız sahilden kaş'a geçersiniz orda bi  pansiyon bulursunuz bir kaç gün de orda kalırsınız.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suleyman07
    suleyman07's avatar
    Erkek

Türkmenin yerinin  sahile yakın olup olmadığına bakman gerek ( genelde kadirin ağaç evlerinde kalmaya gelirler ama orası sahile uzak). Bu aralar çok kalabalık olimpos, herhalde fiyatlarda düşüş oldu. Yaklaşık 10 km aralıklarla çıralı olimpos adrasan şeytan üçgeninde gezerek vaktini güzel ve eğlenceli geçirebilirsin. Alkol kullanıyorsan uygun fiyatlı bir yer boşuna arama. Ya kalacak yerden kısar alkole verirsin yada alkolden kısıp kalacak yere verirsin.

Ruhunda sükunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar iç huzurundan vazgeçip yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutrakan_d
    tutrakan_d's avatar
    Erkek

internetten rez yapma bencede 

git ordakilerle birebir konus ki yer bulabilecegini saniyorum.

yaklasik 4 sene once gittim internetten yer ayirttik fakat gittigim rez yaptigim bungalow la bana verilen arasinda daglar kadar fark vardi..

o yuzden adamlarla tartismistik, vagdedilenne verilen arasindaki daglar kadar farktan dolayi itiraz etmistik adamlarda tinlamadilar gak guk ettiler hatta paramizda adamlarda kalmisti. zikkim olsun dedik

baska bi yere gittik.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hala takip ediyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inferius
    Inferius's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biraz kararsız kaldım açıkçası, Olimposta fiyatlar çok iyi ama gidip sorun yaşamaktan korkuyorum. Alkol fazla tüketilir gibime geliyor :)

O yüzden şöyle opsiyonları da değerlendiriyorum sizce mantıklı mı ?

http://www.etstur.com/Club-Hotel-Falcon

4 Gece Konaklama çift kişi 640 TL

Ama burada içki olayı nasıl seçenek fazla mı olur az mı olur bilemiyorum.

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-24:00 arası ücretsiz. Türk A La Carte Restoran rezervasyonlu ve ücretsiz. Minibarda girişte su, kola, fanta (birkez) 

10:00-11:00 Geç kahvaltı
    12:00-17:00 Gözleme (01.06-30.09 tarihleri arasında)
    12:30-16:30 Snack ikramlar
    16:30-17:30 Çay saati (kuru pasta ve kek ile)
    23:30-00:00 Gece çorbası

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kadir tree house bence çok daha iyi 

http://www.kadirstreehouses.com/

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ben kamp halinde tatili tercih ediyorum. Kaş'a yakın Demre'de andriake camping var, bölgedeki dağdan gelen kükürtlü su nehirden denize karışıyor ve inanılmaz güzel bir denizi ve doğası var.

kampta çadırda/karavanda kalmayı tercih edebilirseniz öneririm.

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

güzel tercih, Olimpos iyidir.araçla gidecekseniz orada gezerek te pazarlık edebilrsiniz. ortalama iki kişilk ağaç evler 80- 100 lira günlüğü...akşam yemeği ve kahvaltı dahil..

doğayı seversen ve it kopuk olmayan bi yer istersen olimpos iyi tercih geri yerleri boşver

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

Siz antalyaya gelin ben yardımcı olurum gençler ;)

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
Toplam Hit: 2835 Toplam Mesaj: 21