Olimpos/Antalya Da Tatil Hakkında Birkaç Soru
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç arkadaşımla beraber tatil yapmayı düşünüyoruz. İnternette uzun üsüredir araştırma yapıyorum bulduğum yer Türkmen Tree Houses var mı bilen duyan giden ?
Fiyatları çok uygun.
Hem burası hakkında hemde varsa Antalya da uygun tavsiye edebileceğiniz yerler hakkında bilgi rica ediyorum.
-
dostum bende takipteyim bir kez gitmiştim çok beğenmiştim yine gitmeyi düşünüyorum çizik
-
olimpos'a gitmediysen önce oraya bir git. internetten değil de orda araştırsan bir şey kaybetmezsin ki pazarlık yapabilme imkanın filan olur orda eğer 4 5 kişiyseniz. eylül ayına girdik pek kalabalık olacağını zannetmiyorum bu dönemde yer sıkıntısı yaşamazsınız muhtemelen. güneyde bir kaç yere gittim en ucuzu olimpos'du o bakımdan güzel bir yer seçmişsin. müze kartı filan burda çıkartabiliyorsanız çıkartın orda denize giderken giriş başına para vermek gerekiyor çünkü. fiyatı tam hatırlamıyorum şimdi ama sanırım biz kişi başına 4 5 lira veriyorduk giriş başına.
4 5 gün sonra sıkılabilirsiniz çünkü olimpos'da yapılabilecekler kısıtlı biraz, tek sahil var bir de. sıkılırsanız atlarsınız sahilden kaş'a geçersiniz orda bi pansiyon bulursunuz bir kaç gün de orda kalırsınız.
-
Türkmenin yerinin sahile yakın olup olmadığına bakman gerek ( genelde kadirin ağaç evlerinde kalmaya gelirler ama orası sahile uzak). Bu aralar çok kalabalık olimpos, herhalde fiyatlarda düşüş oldu. Yaklaşık 10 km aralıklarla çıralı olimpos adrasan şeytan üçgeninde gezerek vaktini güzel ve eğlenceli geçirebilirsin. Alkol kullanıyorsan uygun fiyatlı bir yer boşuna arama. Ya kalacak yerden kısar alkole verirsin yada alkolden kısıp kalacak yere verirsin.
-
internetten rez yapma bencede
git ordakilerle birebir konus ki yer bulabilecegini saniyorum.
yaklasik 4 sene once gittim internetten yer ayirttik fakat gittigim rez yaptigim bungalow la bana verilen arasinda daglar kadar fark vardi..
o yuzden adamlarla tartismistik, vagdedilenne verilen arasindaki daglar kadar farktan dolayi itiraz etmistik adamlarda tinlamadilar gak guk ettiler hatta paramizda adamlarda kalmisti. zikkim olsun dedik
baska bi yere gittik.
-
hala takip ediyorum
-
Arkadaşlar biraz kararsız kaldım açıkçası, Olimposta fiyatlar çok iyi ama gidip sorun yaşamaktan korkuyorum. Alkol fazla tüketilir gibime geliyor :)
O yüzden şöyle opsiyonları da değerlendiriyorum sizce mantıklı mı ?
http://www.etstur.com/Club-Hotel-Falcon
4 Gece Konaklama çift kişi 640 TL
Ama burada içki olayı nasıl seçenek fazla mı olur az mı olur bilemiyorum.
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10:00-24:00 arası ücretsiz. Türk A La Carte Restoran rezervasyonlu ve ücretsiz. Minibarda girişte su, kola, fanta (birkez)
10:00-11:00 Geç kahvaltı
12:00-17:00 Gözleme (01.06-30.09 tarihleri arasında)
12:30-16:30 Snack ikramlar
16:30-17:30 Çay saati (kuru pasta ve kek ile)
23:30-00:00 Gece çorbası -
-
ben kamp halinde tatili tercih ediyorum. Kaş'a yakın Demre'de andriake camping var, bölgedeki dağdan gelen kükürtlü su nehirden denize karışıyor ve inanılmaz güzel bir denizi ve doğası var.
kampta çadırda/karavanda kalmayı tercih edebilirseniz öneririm.
-
güzel tercih, Olimpos iyidir.araçla gidecekseniz orada gezerek te pazarlık edebilrsiniz. ortalama iki kişilk ağaç evler 80- 100 lira günlüğü...akşam yemeği ve kahvaltı dahil..
doğayı seversen ve it kopuk olmayan bi yer istersen olimpos iyi tercih geri yerleri boşver
-
Siz antalyaya gelin ben yardımcı olurum gençler ;)