Ölmeden Önce Bunları Mutlaka Yapın
-
SweetyVolty bunu yazdı
baba mardi gras GAY festivali diyor :D
Valla haci, benim bildigim bir tane var, o da new orleans ta.
Gay may bilmem ama millet harbi ucuyor o festivalde.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Zaten kimse bu ülkeye vize uygulamıyor herkesin gelir düzeyi yıllık 1 milyon doların üstünde,
:) aynen dediğin gibi aga.Para olduktan sonra ölmeden önce yapacağım şeyleri biliyorum ben,bu tür listelere hiç gerek yok :)
-
Valla Ne Yaparsanız Yapın Ölüm Her Zaman Kapıda Olacak, Ve Ölürken Yaptıklarınızı Değil, Oh Olsun Ben Şunları Bunları Yaptımları Değil, Sadece Ve Sadece Sevdiklerinizi Ve Hayatınızın Belirli Evrelerini Düşüneceksiniz Kısacık Zaman Diliminde...
Ardından Gözlerinizdeki Işık Aniden Gidecek Ve Ses Alemi İlede Bağlantı Kopacak, Fişi Çekilmiş Bir Bilgisayar Misali... Yüklü Windows Malesef Yüklendiği Vücudumuzdan Ram Lerimizden Silinecek, Ve Çabuk Çürüyen Maddelerden Müteşekkil Vücudumuz Tüm Muhteşem Sinir Ağına Ve Esnek Yapısına Rağmen Eriyip Yitecektir...
Anımsama Yeteneğimizi Konuşma Ve Görme Yeteneğimizi Yitirmiş Bir Halde Yatıyor Olacağız... Kim Bilir Bizi O Zaman Neler Bekliyordur.. Belkide Bahsi Geçen Münkir İle Nekir Gelirler Dünyada İken Ne Halt Ettin Diye Sorular Sormaya.. Doğrusu Korkmamak Elimde Değil...
-
Triumph bunu yazdı
bunlar ortalama avrupalı için. türk halkı için convert etmek gerekirse.
1. ilk sırada topkapı - sağmalcılar minibüsüne binin ralliden evladır.
2. içinde iftar çadırı olan ramazan şenliklerine katılın.
3. somuncu baba türbesine gidip fatiha okuyun
4. akşam 7'de metrobüse binme şampiyonasını cevizlibağ köprüden seyredin.
5. genç türksel şifresi olan birini ayarlayıp perşembe günleri sinemaya gidin.
6. inşaat olan bir yere gidin. 10. kattaki amele'nin aşağıdan tuğla isteyişine tanıklık edin.
5.1 vodofoonnn firizon şifreside olur :D
-
bunların bazılarında ölüm riski var lan
-
ShockMan bunu yazdı
Valla Ne Yaparsanız Yapın Ölüm Her Zaman Kapıda Olacak, Ve Ölürken Yaptıklarınızı Değil, Oh Olsun Ben Şunları Bunları Yaptımları Değil, Sadece Ve Sadece Sevdiklerinizi Ve Hayatınızın Belirli Evrelerini Düşüneceksiniz Kısacık Zaman Diliminde...
Ardından Gözlerinizdeki Işık Aniden Gidecek Ve Ses Alemi İlede Bağlantı Kopacak, Fişi Çekilmiş Bir Bilgisayar Misali... Yüklü Windows Malesef Yüklendiği Vücudumuzdan Ram Lerimizden Silinecek, Ve Çabuk Çürüyen Maddelerden Müteşekkil Vücudumuz Tüm Muhteşem Sinir Ağına Ve Esnek Yapısına Rağmen Eriyip Yitecektir...
Anımsama Yeteneğimizi Konuşma Ve Görme Yeteneğimizi Yitirmiş Bir Halde Yatıyor Olacağız... Kim Bilir Bizi O Zaman Neler Bekliyordur.. Belkide Bahsi Geçen Münkir İle Nekir Gelirler Dünyada İken Ne Halt Ettin Diye Sorular Sormaya.. Doğrusu Korkmamak Elimde Değil...
her konuyu illa din diyanete bağlıyacaksın:)
-
ShockMan bunu yazdı
Hocam öyle anlatmışsın ki sanki ölüp ölüp dirilmişsin gibi :D
-
bu mü'minlere zaten ölüm lafı geçsin , gidip gördük biliyoz tavrıyla başlıyorlar tehtidlere
inanç dedikleri ikiyüzlülüğün varlık nedeni ölüm zaten , neese konuyu dini mevzulara çekmemek lazım ama bilmiş görmüş geçirmiş tavırlarına gelişine geçiresim geliyor gül yüzlü bir imam huşu içinde meleklerden bahsederken
ayrıca ,
çok saçma bulurum ölmeden önce mutlakalı lafları , inek yarışı izlemekten zevk alacağımı yada ralliye katılabileceğimi sanmıyorum , yahudinin duvarına işemek eğlenceli olabilirdi aslında herkesin listesi kendine , şunları yapmak lazım diye düşünmek yaşama motivasyonunu arttırır
mesela ben şu kara kule ve ateşvebuzun şarkısı(gameofthrones) serilerini okuyup bitirip neticelendirmeden ölmeyi düşünmüyorum , ölürsemde kitapları mezarıma getirin hortlak olup çıkar okurum bir ihtimal , sidneyde ibne festivalinden daha makul bir amaç en azından mantıklı
-
ulan bi yaşam kaliteme bakıyorum bide şu 100 madde ye kendi kendime diyorum
' ne diyo bunlar ya ' .)
-
Rebel_Rider bunu yazdı
ulan bi yaşam kaliteme bakıyorum bide şu 100 madde ye kendi kendime diyorum
' ne diyo bunlar ya ' .)
Bi de way amk :D diyom !