folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölmeden Önce Bunları Mutlaka Yapın

Ölmeden Önce Bunları Mutlaka Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

baba mardi gras GAY festivali diyor :D

Valla haci, benim bildigim bir tane var, o da new orleans ta.

Gay may bilmem ama millet harbi ucuyor o festivalde.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Zaten kimse bu ülkeye vize uygulamıyor herkesin gelir düzeyi yıllık 1 milyon doların üstünde,

:) aynen dediğin gibi aga.Para olduktan sonra ölmeden önce yapacağım şeyleri biliyorum ben,bu tür listelere hiç gerek yok :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Ne Yaparsanız Yapın Ölüm Her Zaman Kapıda Olacak, Ve Ölürken Yaptıklarınızı Değil, Oh Olsun Ben Şunları Bunları Yaptımları Değil, Sadece Ve Sadece Sevdiklerinizi Ve Hayatınızın Belirli Evrelerini Düşüneceksiniz Kısacık Zaman Diliminde... 

Ardından Gözlerinizdeki Işık Aniden Gidecek Ve Ses Alemi İlede Bağlantı Kopacak, Fişi Çekilmiş Bir Bilgisayar Misali... Yüklü Windows Malesef Yüklendiği Vücudumuzdan Ram Lerimizden Silinecek, Ve Çabuk Çürüyen Maddelerden Müteşekkil Vücudumuz Tüm Muhteşem Sinir Ağına Ve Esnek Yapısına Rağmen Eriyip Yitecektir... 

Anımsama Yeteneğimizi Konuşma Ve Görme Yeteneğimizi Yitirmiş Bir Halde Yatıyor Olacağız... Kim Bilir Bizi O Zaman Neler Bekliyordur.. Belkide Bahsi Geçen Münkir İle Nekir Gelirler Dünyada İken Ne Halt Ettin Diye Sorular Sormaya.. Doğrusu Korkmamak Elimde Değil...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

bunlar ortalama avrupalı için. türk halkı için convert etmek gerekirse.

1. ilk sırada topkapı - sağmalcılar minibüsüne binin ralliden evladır.

2. içinde iftar çadırı olan ramazan şenliklerine katılın.

3. somuncu baba türbesine gidip fatiha okuyun

4. akşam 7'de metrobüse binme şampiyonasını cevizlibağ köprüden seyredin.

5. genç türksel şifresi olan birini ayarlayıp perşembe günleri sinemaya gidin.

6. inşaat olan bir yere gidin. 10. kattaki amele'nin aşağıdan tuğla isteyişine tanıklık edin.

5.1 vodofoonnn firizon şifreside olur :D

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

bunların bazılarında ölüm riski var lan 

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Valla Ne Yaparsanız Yapın Ölüm Her Zaman Kapıda Olacak, Ve Ölürken Yaptıklarınızı Değil, Oh Olsun Ben Şunları Bunları Yaptımları Değil, Sadece Ve Sadece Sevdiklerinizi Ve Hayatınızın Belirli Evrelerini Düşüneceksiniz Kısacık Zaman Diliminde... 

Ardından Gözlerinizdeki Işık Aniden Gidecek Ve Ses Alemi İlede Bağlantı Kopacak, Fişi Çekilmiş Bir Bilgisayar Misali... Yüklü Windows Malesef Yüklendiği Vücudumuzdan Ram Lerimizden Silinecek, Ve Çabuk Çürüyen Maddelerden Müteşekkil Vücudumuz Tüm Muhteşem Sinir Ağına Ve Esnek Yapısına Rağmen Eriyip Yitecektir... 

Anımsama Yeteneğimizi Konuşma Ve Görme Yeteneğimizi Yitirmiş Bir Halde Yatıyor Olacağız... Kim Bilir Bizi O Zaman Neler Bekliyordur.. Belkide Bahsi Geçen Münkir İle Nekir Gelirler Dünyada İken Ne Halt Ettin Diye Sorular Sormaya.. Doğrusu Korkmamak Elimde Değil...

her konuyu illa din diyanete bağlıyacaksın:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Hocam öyle anlatmışsın ki sanki ölüp ölüp dirilmişsin gibi :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bu mü'minlere zaten ölüm lafı geçsin , gidip gördük biliyoz tavrıyla başlıyorlar tehtidlere 

inanç dedikleri ikiyüzlülüğün varlık nedeni ölüm zaten , neese konuyu dini mevzulara çekmemek lazım ama bilmiş görmüş geçirmiş tavırlarına gelişine geçiresim geliyor gül yüzlü bir imam huşu içinde meleklerden bahsederken 

ayrıca , 

çok saçma bulurum ölmeden önce mutlakalı lafları , inek yarışı izlemekten zevk alacağımı yada ralliye katılabileceğimi sanmıyorum , yahudinin duvarına işemek eğlenceli olabilirdi aslında herkesin listesi kendine , şunları yapmak lazım diye düşünmek yaşama motivasyonunu arttırır 

mesela ben şu kara kule ve ateşvebuzun şarkısı(gameofthrones) serilerini okuyup bitirip neticelendirmeden ölmeyi düşünmüyorum , ölürsemde kitapları mezarıma getirin hortlak olup çıkar okurum bir ihtimal , sidneyde ibne festivalinden daha makul bir amaç en azından mantıklı 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

ulan bi yaşam kaliteme bakıyorum bide şu 100 madde ye kendi kendime diyorum

' ne diyo bunlar ya ' .)

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek