Ölü Bedeni Yiyen Kurtçuklar
-
Daha önceki bir başlığımda da bununla ilgili videolar paylaşılmış, orda da sinekler sarıyor domuzu falan.
http://www.tahribat.com/Forum-Hizli-Curume-Videolari-Ariyorum-118387/
-
O halde gömeli maximum 2 hafta minimum 1 gün olmuş.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
O halde gömeli maximum 2 hafta minimum 1 gün olmuş.
-----------------------------1 haftaya yakındı galiba koku sardı ortalığı.
Merak ettim ilk fırsatta deneysel amaçlı yapacağım bunu, bir parça kasaptan alınmış etle de yapsam olur heralde.
-
Olur tabi. Klozetin kenarından kaçan suda bile oluyor, arkadaşın evinde görmüştüm. Hatta eğer açık yara varsa ve bir dişi sinek yumrutasını bırakırsa canlı adamdan bile çıkar. Örneğin: [DİKKAT: +21, TİKSİNÇ, İSTİFRANÇ, KAKA VİDYO]http://www.crazyshit.com/cnt/medias/23592-maggots-in-the-eye-of-a-live-person[/DİKKAT]
Eğer yanlış hatırlamıyorsam larvalar yumurtadan ortalama 1 günde çıkıyor ve yaklaşık 2 hafta içerisinde ergin sinek oluyorlar.
-
-
balkonda kumru yuva yaptı, yavru hemen öldü, bi gün sonra üstünde kıl gibi binlerce kurt vardı. nasıl geldilere hemen. Saksıda hazırda bekliyorlardı demekki
-
Ya zaten bu bakteriler senin, benim vücudumda hazır bekliyorlar. Ölüm meydana geldikten sonra immün sistem çökünce çürüme direk başlıyor. Çürümenin ilk safhasında proteinlerin çürümeye başlamasıyla dokular arası bağlar ayrılmaya başlıyor, bu da dişi sineklere yumurta yerleştirmek için uygun ortamı sağlıyor. Dediğim gibi larvada yumurtadan ortalama 1 gün içerisinde çıkıyor. Çürümenin 5 safhası vardır, bu larvaların görüldüğü safha ikinci safhadır.
-
Fatih bunu yazdı:
bedenden mi topraktan mı türerler?
-----------------------------oha naptın hocam
-
bunlar çok lezzetli oluyormuş olsada yesek amq açıkdım :D
-
angels_demos bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
bedenden mi topraktan mı türerler?
-----------------------------oha naptın hocam
-----------------------------bir yerden gelmek zorundaydı :)