folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ölüm Annında Ne Oluyor?

Ölüm Annında Ne Oluyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ruh hakkında kimse bişey bilmez.

mü'min ruhu alınırken tereyagından kıl çekercesine acı,ızdırap hissetmeksizin,

kafir ruhu alınırken dikenler arasına serpilmiş pamugu düşünün o pamugun çekip dikenler üstünden çıkarılması gibi alınır 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek

Ölümden ne korkarsın

Korkma ebedi varsın

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gokalp
    Gokalp's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

Okuduktan sonra da aklımda bi kac senaryo kurdum,ürkütücü,bilim yanıtlayamıyor,Kur'an ı Kerim'de de net bir cevap yok..

Zaten bunları fazla irdelemek,ateizme doğru hafif yönelmeye teşvik ediyo insanı..

En iyisi bekleyip görmek :)

Kur'an-i Kerim'in bilim adina verebilecegi herhangi bir cevabi katiyen yoktur, boyle bir iddiada bulunmak bilimi reddetmektir. NDE (Near Death Experience) Olume Yakin Deneyim'i okuyunuz, bilim insanlarinin bu konuda arastirmalari var.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCme_Yak%C4%B1n_Deneyimler

Zafer ülkü kaynağının çeşmesidir, Zafer gönüllerin birleşmesidir. Gönülleri birleşenler, selam sizlere, Uzaktan dertleşenler, selam sizlere.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    nihat bunu yazdı:
    HannibALgan bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

dini kaynaklara itibar ediyorum onlara guvenıyorum hayatımın ortasına koyuyorum hocam. Çünkü ben yaratıcıma karşı

nankör değilim. Beni yaratan Allahtır ve dünyaya geldiysem onun emirlerine uymak zorundayım. İnsan oğlunun uydurduğu

bilim dedilen şeyle ona karşı gelemem.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    enerjinin korunumuna göre :D bi dönüşüm oluyodur :DD:D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gokalp bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Okuduktan sonra da aklımda bi kac senaryo kurdum,ürkütücü,bilim yanıtlayamıyor,Kur'an ı Kerim'de de net bir cevap yok..

Zaten bunları fazla irdelemek,ateizme doğru hafif yönelmeye teşvik ediyo insanı..

En iyisi bekleyip görmek :)

Kur'an-i Kerim'in bilim adina verebilecegi herhangi bir cevabi katiyen yoktur, boyle bir iddiada bulunmak bilimi reddetmektir. NDE (Near Death Experience) Olume Yakin Deneyim'i okuyunuz, bilim insanlarinin bu konuda arastirmalari var.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCme_Yak%C4%B1n_Deneyimler

Onun icin Seytan Yemini'ni okumasını söyledim :) NDE ...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    purple_026
    purple_026's avatar
    Erkek

ölmekmi    hahahahahahah işte ölünce benim gibi oluyon ölürken canın cekiliyor çok canın acımıyor

daha fazlasını istersen bi aara uğrar sana tattırırım :D

ben bir bezelye konservesi kadar yanlız ama bir konserve açıcağı kadar inat biriyim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ben ölümsüzüm..8 tane dedem var en büyügü şuan 474 yaşında 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Bu arada insanın öldüğünde 20 ila 25 gram hafiflemes mevzusu var...

bizimkiler hemen aha ruh işte ruh hafifliyor olarak damgaladılar...

daha sonradan yapılan araştırma, insan öldükten sonra durmaya başlayan milyonlarca hücrenin yarattığı titreşimden kaynaklanan enerjinin yok olmasından dolayı insanın öldükten sonra hafiflediği gösterdi...

benim bildğim bu deneyde insan ölürken manyetik bi odada kızıl ötesi ışınlar altında inceleme yapılmış insanın içinden dışarıya bir ışık saçılması şeklinde gerçekleştiğidir.ne kadar doğru orasını bilmiyorum :) ama değer 24 gr  :F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEd
    NEd's avatar
    Erkek

Icımı kararttın be abı nerden cıktı sımdı bu :)

Dıkşın dıkşın dıkşın .... " Aha Kafası yarıldı "....
Toplam Hit: 11021 Toplam Mesaj: 66