Ölüme 5 Kala..,(Resim)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
hepsi photoshop
ewt abi aynen katılıyorum -
abi onu siktiredinde adam kendini asıcağı resme bakın bi adamın 2 eli de aşağıda nası çekmişse artık :)
-
1. resimde hangi uçak pistinin kenarında ağaç oluyorda bunda var o yüzden bu resim under abinin dediği gibi ps
edit : yeni farkettim birde elektrik yada telefon direkleri var :D ayrıca o uçağın ineceği pist o kadar küçük olamaz :S
2. adam kendini gebertecekse niye fotografını çeksin ayrıca zamanlamayı nasıl ayarlıyor ? hadi ayarladı diyelim nie camera yerine fotograf makinesi kullanıyor ?
3. eyfel kulesi değilmi bu ? oraya kadar nasıl çıkmış ? ayrıca korumalıkları yokmu ? buda çürüdü.
4. bu resimle tren yolu tamamen birbirinden farklı bir görüntü...
5. adam topa vurmuş olsa sopa ileri doğru gitmesi gerekmiyormu ? neden topa daha vuracakmış gibi geride
-
gora'dan alıntı:
+feyk bunlar
-neyk ?
+feyk ulan feyk
:D
-
hydrazined bunu yazdı:
hocam harika fotolar ama eminim bunları ceken olmak istemezdim. herhalde aynı fikirdeiz dir :D inş:D:D:D
-----------------------------Evet Aynı Fikirdeyiz...:D
-
byburak bunu yazdı:
en üstteki hile olduğu her şeyinden belli.aynada gözüken yolla gerçek yol farklı hemde baya farklı.ve aynada yazı var birde D: -
jannissary bunu yazdı:
şimdi bu resimleri çekenler ölmüşmü onu anlamadım ben
-----------------------------=puuuhhaaa=)
-
3. resimden farklı farklı olanlar var bi götelenin es üstüne cam döşemişler
-
abi bide ciddi neden gerçek olamıcanı analtmıyonuz walla şuracıkta kendiliğimden krizlere giriyorum a.q :D
-
Baya güzel çalışmalar.Keşke bende yapabilseydim:(