Ölürken Gol Atmak (Güle Güle Brian)
-
Bir insan kendi hataları, kendi sorumlulukları, kendi onuru ve tamamen kendisini bağlayan konular için intihar ediyorsa ona saygı duyarım. Ümidini yitirmiştir, hayatını mahvetmiştir ya da kaderin bir parçası hayata diğer insanlardan daha geri başlamıştır ve bu derece sorumluluk alacak güçte değildir. Ama başkası için intihar etmek acizlikten, aptallıktan ve eziklikten başka birşey değil. Uğruna intihar ettiğiniz insan size zerre kadar değer vermiyor ki öyle bir işe girişmiş. Onun gözünde bir hiçsiniz. Siz ise onun yüzünden bunalımlara girip hayatınıza son veriyorsunuz. Ayrıca içten içe bir mesaj verme amacı güdüyorsunuz. "Bak ben senin yüzünden öldüm" diye mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. İnanın yaptığınız şeyin etkisi 3-5 gün gider. Sonra bırak aldatan kişi ananız babanız bile sizi unutur. Aldatan başkalarıyla yine gününü gün ederken siz ise inanıyorsanız öbür Dünya'da büyük bir azaba yelken açacak inanmıyorsanız da toprak olacak ve mezarınıza köpekler sıçacak. Saçma sapan şeyler. Böyle mesajın içine tüküreyim. İntihar etmekten farklı çözümler de var. Acizlik ve mağdur edebiyatı üzeründen insanları etkilemek çok kolay. Aslında ortada yapılmış aklıselim bir davranış yok.
-
bence golü kadın attı :)
adam ise hayatının golünü yedi.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------berabere bitti :D
-
firex mükemmel açıklamış gerçekten :p
-
rebellisch55 bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------berabere bitti :D
-----------------------------fener şampiyon o zaman?
-
videodaki iradeyle ilgili muhabbet iyiydi.
-
brian dan gol haberi mi var?
-
bu videoyu ve konuyu kaldırın bence. intihara teşvik hem yasal hem insani suç. video evet intihara özendiriyor.
-
kendinizle yüzleşmekten çekinmeyin. sorunların üstüne gitmezsen sorunlar senin üstüne gelir. ne kadar sansürcü olduk biz böyle yahu '!
-
ultrAsker bunu yazdı:
brian dan gol haberi mi var?
-----------------------------:D
Mukan bunu yazdı:
bu videoyu ve konuyu kaldırın bence. intihara teşvik hem yasal hem insani suç. video evet intihara özendiriyor.
-----------------------------Ya bi insan şu videoyu izleyip de intihar edermi abi:),bu biraz zaytungtaki sansürlenmeyen sigara olayına benzemiş.yani inş. etmez ben yanlış düşünmüyorum değil mi?