Ölüyodum Lan! Dikkat Edin!
-
Geçmiş olsun abi aman dikkat et kendine.
-
HolyOne bunu yazdı
O ne boktan iştir ya... geçmiş olsn abü ucuz atlatmışın...
peki ben bişey merak ettim eskiden napıyolardı her 10 kisiden biri apandisit patladığı için ölüyomuydu? yani her patlayan apandisit öldürüyo mu?
Hoca,
Casualty 1906 1x1
Casualty 1907 1x3
Casualty 1909 1x6
halinde toplam 10 bölüm 3 sezoluk dizi. İzle aradığın cevap orada
-
geçmiş olsun...
-
çok geçmiş olsun korktu valla :/ ara sıra bende de dayanılmaz karın ağrıları oluyor :S
-
Devlet hastanesi candır, özel hastaneler heyecandır.
Sağlık gerçekten artistlik yapmaya gelmez, ufak görünen şeyler adamı götürür.
Özel hastaneye gideyim, parasını basayım güzel yataklarda yatayım düşüncesine kapılmamak lazım.
Bu ülkede 4/4lük birşey varsa oda kamu hastaneleridir/doktorlarıdır.
-
Allah razi olsun.
Allah tan bu yazini geçmişte okumuşum. Şu an kokoreçi alınmış olarak hastaneden yaziyorum.
Benim agrilar şiddetli degildi. Yazın aklim köşesinde kalmış ihmal etmeden kontrole gittim, sonuç malum.
7.5 cm olmuş durumum kritikmiş.
Eyvallah.
-
real_agabey bunu yazdı
Allah razi olsun.
Allah tan bu yazini geçmişte okumuşum. Şu an kokoreçi alınmış olarak hastaneden yaziyorum.
Benim agrilar şiddetli degildi. Yazın aklim köşesinde kalmış ihmal etmeden kontrole gittim, sonuç malum.
7.5 cm olmuş durumum kritikmiş.
Eyvallah.
geçmiş olsun hocam allah şifa versin..
-
her baş ağrısını ağrı kesici ile susturmak neye sebep olabilir hocam.
ağrı kesici zaten sinirleri duyumsuzlaştırıcı bişey. bizim hoca ağrı varsa iyidir derdi. vücut seni uyarıyor bak oğlu şuran ağrıyor dikkat et sıkıntı var diyor diye. sen o ses ağrı kesici ile kes lan sana mı soracağım diyip susturmuş oluyorsun bir bakıma :)
-
- İki ayağını birleştirip, parmak ucunda dikiliyorsun, sonra bi anda kendini topuklarının üzerine bıraktığında sağ tarafta anlık sancı. - Bende vardı
şuraya kadar geldim. Apandis ameliyatı olduğunu anladım. 3 gün önce kardeşimide ameliyat ettik herşey aniden oldu...
-
Geçmiş olsun hocam!.