Öner YAVUZ - Video Gitar Dersleri [İstek]
-
sanırım dosyalar silinmiş:)
-
oha bulmuşsunuz nan xD
-
Öner Hoca hakaten güzel anlatıyor. Ben Youtube dan bakmama rağmen, ritim,arpej, akor baya öğrendim. Hiç bilmiyordum, Yani hiç bilmeyenin kursa gitmesine gerek yok. Youtube da 1/4 videolarının vermesine rağmen ben öğrendim ve bir kaç parça çalabiliyorum. Ama işte videolarının hepsi yok.
-
Ben gitarı bu dvdlerden öğrendim orta düzeyde bir klasik gitar ve elektro çalablirsiinz.Ama bazı teknikler var elektroda onun için bi bilen yada hoca lağzım..
-
dostlar bu bir sitede var ama orjinali degil heralde. isminide vereyim. leechturk uyelik gerektiriyor bende de uyelik gonderebilcek yetki yok. uye olablirseniz 2 dvd 1 cd seklinde var. ve dosyalarin hepsi mpeg.
-
Orjinali elimde mevcut 2 dvd 1 cd olmak üzere satın aldım
-
bende biraz bakeym :W
-
gerçekten güzel anlatıyor. öğrenme aşamasında hep bunun videolarını video75.com dan izliyordum.
yeni başlayacak olanlar, önce bu seti tamamıyla çok iyi anlamda öğrensin, sonra iyi bir hoca bulun ve ders almaya başlayın çok daha yararlı olacaktır.
not: hocanız çok yaşlı olmasın :)
-
entel koylu bir dosya ornek olarak koyabilir misin bakalim oradakiyle ayni mi :) uzantisi nedir flv mi?
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------Orjinali elimde mevcut 2 dvd 1 cd olmak üzere satın aldım
-----------------------------entel bu gitar derslerini tekrardan upload etme imkanın varmı?? uzun süredir aradğım bir setti bu