folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Öner YAVUZ - Video Gitar Dersleri [İstek]

Öner YAVUZ - Video Gitar Dersleri [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rekor2000
    rekor2000's avatar
    Erkek
    sanırım dosyalar silinmiş:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    oha bulmuşsunuz nan xD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartal_07
    kartal_07's avatar
    Erkek
    Öner Hoca hakaten güzel anlatıyor. Ben Youtube dan bakmama rağmen, ritim,arpej, akor baya öğrendim. Hiç bilmiyordum, Yani hiç bilmeyenin kursa gitmesine gerek yok. Youtube da 1/4 videolarının vermesine rağmen ben öğrendim ve bir kaç parça çalabiliyorum.  Ama işte videolarının hepsi yok.

KaRTaL_07
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    Ben gitarı bu dvdlerden öğrendim orta düzeyde bir klasik gitar ve elektro çalablirsiinz.Ama bazı teknikler var elektroda onun için bi bilen yada hoca lağzım..

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

dostlar bu bir sitede var ama orjinali degil heralde. isminide vereyim. leechturk uyelik gerektiriyor bende de uyelik gonderebilcek yetki yok. uye olablirseniz 2 dvd   1 cd seklinde var. ve dosyalarin hepsi mpeg.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Orjinali elimde mevcut 2 dvd 1 cd olmak üzere satın aldım

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende biraz bakeym :W

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

gerçekten güzel anlatıyor. öğrenme aşamasında hep bunun videolarını video75.com dan izliyordum.

yeni başlayacak olanlar, önce bu seti tamamıyla çok iyi anlamda öğrensin, sonra iyi bir hoca bulun ve ders almaya başlayın çok daha yararlı olacaktır.

not: hocanız çok yaşlı olmasın :)

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    entel koylu bir dosya ornek olarak koyabilir misin bakalim oradakiyle ayni mi :) uzantisi nedir flv mi?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------

Orjinali elimde mevcut 2 dvd 1 cd olmak üzere satın aldım

-----------------------------

entel bu gitar derslerini tekrardan upload etme imkanın varmı?? uzun süredir aradğım bir setti bu 

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 22728 Toplam Mesaj: 24