Önerdiğiniz Yabancı Dizi ?
-
fringe olm ya düşünme hemn başla
-
lost.. :P herkes izlemiş, bi ben bi de izlemediysen sen kaldın :D
-
Lost
-
tabii ki lost eğer aksiyon dan hoşlanıyorsan sakın the 24 ü es geçme benim gibi Amerika düşmanı birini bile aksiyonu ile fazlasıyla doyurdu dahada artı yüzeyselde olsa teknolojileri konusunda biraz bilgi veriyor:) House M.D. müthiş. Fringe i bende izlemedim henüz ama mutlaka izleyeceğim hep lost la karşılaştırıp bu daha iyi diyen fanları yüzünden çok merak ettim:) Ve bir arkadaş Lost room dan bahsetmiş o çok farklı bir tat bırakan bir mini diziydi onun gibi bir şey izlemiş olduğunuzu sanmıyorum bence mutlaka izleyin..
-
1)Stargate 1994-ilk film (konu baslangıcı),Kurt Russel fln var tv de yayınlandı bir kac kez
2)SG-1 (10 Sezon)-(mcgyver) ricard dean anderson oldugu dizi,ilk filmin kaldıgı yerden dizi olarak devam
3)Stargate Atlantis (sg-1 i 8 sezon izledikten sonra konu olarak basliyor eş zamanlı devam ediyor)-4 sezon
4)Stargate Ark of Truth (10.sezondan sonra 1.film)
5)Stargate continum (10.sezondan sonra 2.film)
6)Starge Universe(hala çekiliyor)
Arka arkaya sırasına uygun izlersen sarar,izledigim en iyi bilimkurgu serisi.Ucuz drama yok, pure science fiction(-amerikan propagandasını gözardı edersen bir sıkıntısı yok :)
Silmeye kıyamıyorum harddiskimden 120 gb.
Supernatural,spartacus da güzel(arada 1 2 bölüm atmalık,),fringe ilk sezon güzeldi
Alias,Chuck-Gizli -ajan dizileri alias biraz ciddi,chuck komedi
How I met..,Couplings(ingiliz sitcomu yarar gülmekten)-Sit com
House M.D 10 numara dizi,hastane lafına bile dayanamayan ben ,bayıla bayıla izliyrm
-
Neyi izlemeyecegini söyliyim , Kyle xy başlama . Yarıda bırakılmış bi seri 3 sezon izliosun sonra sap gibi kalıyosun Devamı yok cekilmedi yarıda bırakıldı. Ben başladım izledim şimdi sonunun cekilmesini bekliorum. Ama ortalıkta bişi yok daha herşey ortada bırakılmış duuror.
-
House M.D. losttan sonra izlediğim 2. yabancı dizi... Tanışma faslım ise; Googlede Lost bilmem kaçıncı sezon şununcu bölüm die arattırdım ipneler lost diye house u koymuslar :)) 3. sezon bölümüydü 1 bölüm izledim hosuma gitti devamını getirdim 6. sezondayım ama ilk 2 sezon yok izlemedim :))) diziyi anlamak için gerek oldugunuda sanmıyorum.. :)) En sevdiğim yanı ise adamın herkesle taşşşak gecmesi :)
-
Supernatural ve Spartacus: Blood and Sand kesinilkle öneririm anime seyrederim dersen Death Note..
-
lost izlemediysen lost :) bahsedilen dizilerin hepsini izliyorum en iyisi lost
-
True Blood.
kısaca konusu : Caponlar vampirlerin ihtiyaçlarını gideren bir içecek üretiyorlar(true blood) böylece vampirler öldürmemeye başlıyor. ama bir kesimde vampir doğasını savunuyor asarız keseriz baabında. konu burdan başlıyor ve devam ediyor. güzeldir. şu an 3. sezonda