Önerdiğiniz Yabancı Dizi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

fringe olm ya düşünme hemn başla

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

lost.. :P herkes izlemiş, bi ben bi de izlemediysen sen kaldın :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Lost

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

tabii ki lost eğer aksiyon dan hoşlanıyorsan sakın the 24 ü es geçme benim gibi Amerika düşmanı birini bile aksiyonu ile fazlasıyla doyurdu dahada artı yüzeyselde olsa teknolojileri konusunda biraz bilgi veriyor:) House M.D. müthiş. Fringe i bende izlemedim henüz ama mutlaka izleyeceğim hep lost la karşılaştırıp bu daha iyi diyen fanları yüzünden çok merak ettim:)  Ve bir arkadaş Lost room dan bahsetmiş o çok farklı bir tat bırakan bir mini diziydi onun gibi bir şey izlemiş olduğunuzu sanmıyorum bence mutlaka izleyin..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

1)Stargate 1994-ilk film (konu baslangıcı),Kurt Russel fln var tv de yayınlandı bir kac kez

2)SG-1  (10 Sezon)-(mcgyver) ricard dean anderson oldugu dizi,ilk filmin kaldıgı yerden dizi olarak devam

3)Stargate Atlantis (sg-1 i 8 sezon izledikten sonra konu olarak basliyor eş zamanlı devam ediyor)-4 sezon

4)Stargate Ark of Truth (10.sezondan sonra 1.film)

5)Stargate continum (10.sezondan sonra 2.film)

6)Starge Universe(hala çekiliyor)

Arka arkaya sırasına uygun izlersen sarar,izledigim en iyi bilimkurgu serisi.Ucuz drama yok, pure science fiction(-amerikan propagandasını gözardı edersen bir sıkıntısı yok :)

Silmeye kıyamıyorum harddiskimden 120 gb.

Supernatural,spartacus da güzel(arada 1 2 bölüm atmalık,),fringe ilk sezon güzeldi

Alias,Chuck-Gizli -ajan dizileri alias biraz ciddi,chuck komedi

How I met..,Couplings(ingiliz sitcomu yarar gülmekten)-Sit com

House M.D 10 numara dizi,hastane lafına bile dayanamayan ben ,bayıla bayıla izliyrm

Nullum crimen sine lege
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Neyi izlemeyecegini söyliyim , Kyle xy  başlama . Yarıda bırakılmış bi seri 3 sezon izliosun  sonra  sap gibi kalıyosun  Devamı yok cekilmedi yarıda bırakıldı.  Ben başladım izledim  şimdi sonunun cekilmesini bekliorum.  Ama ortalıkta bişi yok daha  herşey ortada bırakılmış duuror.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

House M.D. losttan sonra izlediğim 2. yabancı dizi... Tanışma faslım ise; Googlede Lost bilmem kaçıncı sezon şununcu bölüm die arattırdım  ipneler lost diye house u koymuslar :)) 3. sezon bölümüydü 1 bölüm izledim hosuma gitti devamını getirdim 6. sezondayım ama ilk 2 sezon yok izlemedim :))) diziyi anlamak için gerek oldugunuda sanmıyorum.. :)) En sevdiğim yanı ise adamın herkesle taşşşak  gecmesi :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Supernatural ve Spartacus: Blood and Sand kesinilkle öneririm anime seyrederim dersen Death Note..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

lost izlemediysen lost :) bahsedilen dizilerin hepsini izliyorum en iyisi lost

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

True Blood.

kısaca konusu : Caponlar vampirlerin ihtiyaçlarını gideren bir içecek üretiyorlar(true blood) böylece vampirler öldürmemeye başlıyor. ama bir kesimde vampir doğasını savunuyor asarız keseriz baabında. konu burdan başlıyor ve devam ediyor. güzeldir. şu an 3. sezonda

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 13780 Toplam Mesaj: 72