folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Online Check İn Yaptıktan Sonra Çıktı Almazsak

Online Check İn Yaptıktan Sonra Çıktı Almazsak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

sunexpress den online check in yaptım müridler lakin gecenin bi yarısı çıktı alabileceğim bir yer yok uçakta erkenden kalkacak biniş kartını yazdırmam gerekiyormuş yazdırmadan gitsem alırlarmı beni uçağa?

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek

uçağı geçtim güvenlikten bile geçemezsin...2.güvenlik kontrolünde  biniş kartı ya da çıktıya ve kimliğe bakıyolar

edit: pegasusta mesela dokunmatik ekranlı bişi var...ordan online check-in biniş kartı bastır gibi bişey var ama sunexpresste var mı emin değilim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

hiç bişey olmaz firmanın bagaj kabul bölümünden kimliginle git sana bilet veriolar..

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

yurtiçi uçuyosan sorun olmaz ulusarası uçuyosanda o kadar para vercen de bi çıktı yüzünden uçamıycakmısın bagaj kontrol'de uçuş firamsı halleder bi şekilde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç birşey olmaz, zaten hemen herkes öyle kimlikle gider. Ben hep öyle yapıyorum 

9200 feetde alınan ilk nefes...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam valizini verirken sana biniş kartı veriyorlar.

daha öncesinde dokunmatik ekranlı bölümden sen yer seçip biniş kartı da alabilirsin sana kalmış.

kimliğini unutma yeter

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    kendi kredi kartın ile aldıysan telefonuna sms geldiyse her türlü alırlar , fakat 3D güvenli ödeme yapmadıysan ve kredi kartı senin üstüne degilse almamazlık yapabilirler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yalnış bilgilendirme yapmayalım hocam !

Ben Türkiyede uçuş yapan hemen hemen her firma ile uçtum.Ayrıca Tur Operatörüyüm.işim turizm yani...

Olay şu :

İnternet üzerinden yada telefonla veya bir acentadan vs.. aldığın uçak bileti elektronik bilettir.Ve elektronik biletlerde biletin elinde olmasına gerek yoktur.

Ayrıca online check in i yaptığında sana boarding kartını verecektir.Senin bunu çıktı almana gerek yok.Zaten hava alanına gidince check in noktalarına gidip kimliğini verdiğinde yeni basılmış bitane alacaksın =)

Kısacası bilete de ihtiyacın yok başka bişeye de... Sadece uçuş saatini bil, zamanında orada ol yeter.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

sağolun gecenin bi yarısı su serptiniz gavurlar altına yazmışlar çıktısını almalısınız diye ürktüm :) tümden iyi geceler

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Bilet değil, boarding kartını alman lazım. Havaalanına gittiğin zaman havayolunun gişelerinden kimliğinle alabilirsin.

boarding kartı olmadan uçağa binemezsin.

Blue Screen of Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam zaten boarding kart denen dalgadan veriyor online check in yaptığında mevzu o zaten valizleri verirkende verirlerse problem yok 

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 5607 Toplam Mesaj: 12