Online Check İn Yaptıktan Sonra Çıktı Almazsak
-
sunexpress den online check in yaptım müridler lakin gecenin bi yarısı çıktı alabileceğim bir yer yok uçakta erkenden kalkacak biniş kartını yazdırmam gerekiyormuş yazdırmadan gitsem alırlarmı beni uçağa?
-
uçağı geçtim güvenlikten bile geçemezsin...2.güvenlik kontrolünde biniş kartı ya da çıktıya ve kimliğe bakıyolar
edit: pegasusta mesela dokunmatik ekranlı bişi var...ordan online check-in biniş kartı bastır gibi bişey var ama sunexpresste var mı emin değilim
-
hiç bişey olmaz firmanın bagaj kabul bölümünden kimliginle git sana bilet veriolar..
-
yurtiçi uçuyosan sorun olmaz ulusarası uçuyosanda o kadar para vercen de bi çıktı yüzünden uçamıycakmısın bagaj kontrol'de uçuş firamsı halleder bi şekilde
-
Hiç birşey olmaz, zaten hemen herkes öyle kimlikle gider. Ben hep öyle yapıyorum
-
hocam valizini verirken sana biniş kartı veriyorlar.
daha öncesinde dokunmatik ekranlı bölümden sen yer seçip biniş kartı da alabilirsin sana kalmış.
kimliğini unutma yeter
-
kendi kredi kartın ile aldıysan telefonuna sms geldiyse her türlü alırlar , fakat 3D güvenli ödeme yapmadıysan ve kredi kartı senin üstüne degilse almamazlık yapabilirler.
-
Yalnış bilgilendirme yapmayalım hocam !
Ben Türkiyede uçuş yapan hemen hemen her firma ile uçtum.Ayrıca Tur Operatörüyüm.işim turizm yani...
Olay şu :
İnternet üzerinden yada telefonla veya bir acentadan vs.. aldığın uçak bileti elektronik bilettir.Ve elektronik biletlerde biletin elinde olmasına gerek yoktur.
Ayrıca online check in i yaptığında sana boarding kartını verecektir.Senin bunu çıktı almana gerek yok.Zaten hava alanına gidince check in noktalarına gidip kimliğini verdiğinde yeni basılmış bitane alacaksın =)
Kısacası bilete de ihtiyacın yok başka bişeye de... Sadece uçuş saatini bil, zamanında orada ol yeter.
-
sağolun gecenin bi yarısı su serptiniz gavurlar altına yazmışlar çıktısını almalısınız diye ürktüm :) tümden iyi geceler
-
Bilet değil, boarding kartını alman lazım. Havaalanına gittiğin zaman havayolunun gişelerinden kimliğinle alabilirsin.
boarding kartı olmadan uçağa binemezsin.
-
hocam zaten boarding kart denen dalgadan veriyor online check in yaptığında mevzu o zaten valizleri verirkende verirlerse problem yok